Samsunsporlu olmadığını söyleyen sahtekar yönetici kim ?

Başlatan mekansiz55, 09 November 2005, 21:44:01

« önceki - sonraki »

mekansiz55

SLM ARKADASLAR OLAY GAZETESININBUGUNKU HABERINI OKUDUNUZMU SAMSUNSPORUN İÇİNDE BLUNAN BU HAYSIYET SEREFSIZ ADAM SAMSUN SPORUMUZU KUMEYE DUSURMEYE GELMIS BUYUK SEHIR BELEDIYE BASKANI ZORLA GOREVE GETIRMIS    PAZAR GUNUNE KADAR BU HAYSIYETSIZ ADAMIN KIM OLDUĞU QACIKLANMASSA PAZRGUNU SAAT 4DE BULUSUP MITING YAPMAYI DUSUNUYORUZ BU DA SIZLERIN SAYESINDE OLACAK ANCAK BURADAN BUTUN GERCEK SAMSUN SPORLULARA CARIMIZ PAZAR GUNKU YURUYUSTE BIZLERI YANLIZ BIRAKMAMANIZ

ALAYINA İSYAN

ÖLÜMÜNE SAMSUNSPOR

Rentboy

valla o kişinin kim olduğunun saptanması gerekiyor gerçektende.eğer samsunda olsaydım ya da gelebilme gibi bir olasılığım olsaydı orda olurdum.ama maalesef sınavlar elimi kolumu bağlıyor...

jean

ÇarŞamBaLı

YA VARYA SAMSUNsporun ıcınde var boyle serefsız adamlar bız kendı ıcımızı daha halledememısız dısımızı nasıl halletcez mekansız kardesıme de duyarlılığından dolayı tesekkurlerımı sunuyorum   """"""""selametle""""""""

mekansiz55

selam jean kardesım haber yonetımden bırı samsunsporu kume dusurmek ıcın geldık dıye demec vermesı gazeteye

curva55

bunun kim olduğunu bilmioruz ama böyle birşey affedilemez!

supporter

ben de haberi bugünkü Halk gazetesinden okudum. Canikli Mekansızlar lideri Kenan Karpuzoğlu gazeteyi ziyaret ederek bu konunun takipçisi olacaklarını söylemiş.

habere göre bir yönetici "benim samsunsporla işim olmaz. samsunsporun düşmesi beni ilgilendirmez. ben büyükşehir belediye başkanı yusuf ziya yılmaz istedi diye yönetime girdim" demiş. açıkçası y.ziya yılmaz ın samsunspora karşı son derece duyarsız olduğunu izliyoruz ama böyle hususi zarar vermek için yönetime adam soktuğuna inanmak istemiyorum. bu haber ilk olarak olay gazetesinde patlak verdi. spor sayfasının yarısını trabzona ayıran bir gazetenin haberi olduğu için daha şüpheli bakıyorum.

fakat samsunsporu adeta bir ikbal kapısı gibi gördükleri için kulübe üye hatta yönetici olanların varlığını biliyoruz. böyle bir hadise varsa bunun da günyüzüne çıkmasını bir Samsunsporlu olarak dilerim.

mekansiz55

Alıntı yapılan: "porter"ben de haberi bugünkü Halk gazetesinden okudum. Canikli Mekansızlar lideri Kenan Karpuzoğlu gazeteyi ziyaret ederek bu konunun takipçisi olacaklarını söylemiş.

habere göre bir yönetici "benim samsunsporla işim olmaz. samsunsporun düşmesi beni ilgilendirmez. ben büyükşehir belediye başkanı yusuf ziya yılmaz istedi diye yönetime girdim" demiş. açıkçası y.ziya yılmaz ın samsunspora karşı son derece duyarsız olduğunu izliyoruz ama böyle hususi zarar vermek için yönetime adam soktuğuna inanmak istemiyorum. bu haber ilk olarak olay gazetesinde patlak verdi. spor sayfasının yarısını trabzona ayıran bir gazetenin haberi olduğu için daha şüpheli bakıyorum.

slm porter kardesım refık uysal dıye olayın gazetesının yazarı bunu yazan adam

fakat samsunsporu adeta bir ikbal kapısı gibi gördükleri için kulübe üye hatta yönetici olanların varlığını biliyoruz. böyle bir hadise varsa bunun da günyüzüne çıkmasını bir Samsunsporlu olarak dilerim.

slm porter bu haberı yapan olay gazetesının yazarı resul akcaygercı kım oldu pek onemlı deyıl onemlı olan o adı serefsız yonetıcı kımse acığa cıkmasıdır ben ve baskan kenan bunun ıcın sonuna kadar mucadele verecez kım se eyer o cıkacak baska alternatıfı yok adam gıbı ya kendılerı cıkar yada samsun sporlular olarak bız cıkartırız herkesden bu konuya duyarlılık gostermesını ıstıyoruz

supporter

Haber aynen şu şekilde..

Alıntı

KİM BU HAİN?
Samsun`u karıştıran Samsunspor taraftarını öfkelendiren bu yönetici kim?.. Taraftarlar pazar günü miting düzenleyerek Samsunspor Kulübüne yürüyecek

TARAFTARI `HALK` DİNLEDİ
`Ben yönetime Büyükşehir Belediye Başkanının emriyle girdim. Biz Samsunspor`u küme düşürmeye geldik. Benim ne işim var, Samsunspor`la" diyen bu yönetimi kim? Samsun dün bu konuyu konuştu. Kim bu Samsun düşmanı, taraftar bu isimin peşine çoktan düştü. Gazetemize gelerek Spor Müdürü Okan Baş`a dert yanan Samsunspor Taraftar Dernekleri`nden Canikli Mekansızların Grup Başkanı Kenan Karpuzoğlu, bu ismi bugün olmazsa yarın öğreneceklerini söyleyerek, "Pazar günü Samsun`da yürüyüş düzenleyerek samsunspor Kulübüne yürüyeceğiz" dedi.

ŞOK EDEN AÇIKLAMA
Samsun`un bir yerel gazetesinde bir köşe yazısında ismi açıklanmayan Samsunspor`lu yönetici Samsunluları şok edecek açıklamalar yaparak bir anda gündemi değiştirdi. "Büyükşehir Belediye Başkanı emretti, ben de yönetime girdim... Benim ne işim var, Samsunspor`la? Ben işime bakarım... Samsunspor yenilmiş, küme düşmüş bana ne... Tek zoruma giden taraftarların yönetime küfür etmesi olur... Zira ucu bana da dokunur... Doğrusunu isterseniz küfür yemeyi içime sindiremem... Ben iş adamıyım, spordan mipordan anlamam, biz işimize bakarız... Ekmeğimiz Samsunspor`dan gelmiyor ki... Biz Samsunspor`u küme düşürmek için göreve geldik" diyen Samsunsporlu yönetici ve Samsunlu iş adamı kim?

KAYNAR SULAR DÖKÜLDÜ
Canikli Mekansızlar Taraftar Grubu Başkanı Kenan Karpuzoğlu, Samsun`un ekmeğini yiyen ve Samsunspor`un Yönetimi`nde bulunan bu iş adamının Samsun düşmanı olduğunu söyledi. Karpuzoğlu, "Bu haberi okuduğumda bir Samsunlu olarak başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Böyle bir açıklamayı yapan yöneticiyi samsun`da istemiyoruz. Böyle bir haberide bizlere duyuran basın mensubu arkadaşımızıda samsunlular adına tebrik ediyorum. Samsunspor`un içinde bulunduğu ortamı herkes çok iyi biliyor. Kim samsunspor`un küme düşmesini istiyoruz, merak ediyoruz." dedi.

KİM HESAP VERECEK
Samsunspor küme düştüğünde kimin hesap vereceğini yönetime soran Karpuzoğlu, "Samsunspor küme düştüğünde kim bizim karşımıza çıkıp hesap verecek. Bugünkü yönetim kendi içindeki hainleri su üstüne çıkarıp temizlesin. Bizimde sabrımız var. Kimse bizim sabrımızı taşırmasın. Pazar gününe kadar bekliyeceğiz bu yöneticinin isminin açıklanmasını. Aksi takdirde Samsun`da bayraklarımızla miting düzenleyerek Samsunspor Kulübü`ne yürüyeceğiz" diye konuştu.

amisos

bu haberi yapan resul akçay bu kişinin kimliğini açıklamazsa şerefsizdir.
ilk çıktığı günlerde umduğu ilgiyi bulamayan olay gazetesi spor sayfasında trabzonspora yer vermesine rağmen samsunspor yalakalığı yapıyor bunu biliyoruz.
sırf rant sağlamak amacıyla böyle bir haber yaptıysa bu gazete yazıklar olsun,hemde böyle bir zamanda yapıldıysa bin defa yazıklar olsun...
eğer bu kişinin kim olduğunu açıklarsa resul akçay adamın da kralı olur bende o sözde ahlaksız ******* yöneticiye şahsım adına dava açmazsam namerdim...
ama bu kişinin kim olduğunu açıklamazsa işin amacı ortaya çıkacaktır,zaten olayda adı geçen kişiler gerekli yasal işlemlere başlamışlardır bile...

salihcakir

bende de bu gazetecenin ortalığı karıştırarak rant sağlamaya çalıştığı izlenimi uyandı. çünkü samsunsporla ilgisi olmasada hiç bir şekilde yönetime samsunspora katkı yapmamak için gelen biri de olsa; samsunsporu küme düşürmek için geldim demez. ee madem samsunsporla bir ilgim yok diyorsa bir adam o takımın küme düşmesiyle ilgilensinki..bencede bu haber düzmece, uydurmaca bir haber.
madem öyle bu gazeteci bildiğini iddia ettiği bu yöneticinin ismini versin; samsun kanalında da yüzleşsinler.. bizde ******* kimmiş anlayalım.
bu gazetecinin mailini ve numarasını buradan iletirseniz bu talebimizi yazar(!) beye de iletelim..

supporter

bahsi edilen yönetici trabzonsporlu olduğunu ama rica ile yönetime girdiğini söylemiş habere göre.

bugünkü halk gazetesinde kutlukent samsunsporlular derneği ve şirinler grubunun da olaya tepkisine yer veriliyor.

birkaç gün içinde ne olup ne olmadığı ortaya çıkar.
adnan ölmez de bu yöneticinin ismi açıklanırsa gerekeni yapacaklarını söylemiş. ama bir açıklama gelmezse bu defa mahkemeye başvuracaklarını belirtiyor.

şu sıkıntılı günlerde bir bu eksikti.
eğer böyle bir insan varsa bu Samsunspora ihanettir, ama yoksa bu defa da Samsunsporu karıştırmak için yapılmış bir haber var demektir. bu da ihanettir.

bekleyip göreceğiz.

ÇarŞamBaLı

Kenan Abi; Sanada Allahına Kadar Helal Olsun Artık taraftar Konuşacak Yönetim Değil...

Clint_Eastwood

Bence ortada büyük bir tezgah var ve bu işin sonunda Samsunsporumuzu küme düşürmek amaçlanıyor. Yakında ak koyun kara koyun ortaya çıkar.

Ayrıca çok eleştirilen muhabir Okan Baş'la bu konu hakkında yapılan konuşmalar da çok ilginç. 2 gündür gazetede gördüklerim şaşırtıyor beni. Bu adamı eleştirenler nerede şimdi?

jean

pazar gunu miting kesinmi bu adam belli ki trabzonlu bunlari yatirip kaldiracan aslinda yedikleri ekmek haram olsun bu adami biran once bulalim