Samsunsporlu olmadığını söyleyen sahtekar yönetici kim ?

Başlatan mekansiz55, 09 November 2005, 21:44:01

« önceki - sonraki »

beşnumara

Lige verilen ara nedeniyle 3 günlük iznin ardından dün Denizlispor maçı hazırlıklarına başlayan Samsunspor, teknik direktör Erdoğan Arıca gözetiminde Nuri Asan Tesisleri'nde çalışmalarını sürdürdü.

Bugün yapılan çalışmaya, izinli olan bazı futbolcular katılmazken, akşam saatlerinde de teknik direktör Arıca, kulüp binasında futbolcularla bir toplantı düzenleyerek takımın içinde bulunduğu durum değerlendirildi.

Arıca'nın, transfer çalışmaları kapsamında bir rapor hazırlayarak yönetim kuruluna sunduğu, raporunda da istenen verimi alamadığı bazı futbolcuların takımdan ayrılmasını istediği öğrenildi.

ÖLMEZ AÇIKLAMA YAPACAK

Öte yandan, Samsunspor Kulübü Başkanı Adnan Ölmez'in 12 kasım cumartesi günü bir basın toplantısı düzenleyeceği bildirildi.

Basın sözcüsü Mazhar Başoğlu, başkan Ölmez'in, son günlerde özellikle bazı yerel basın organlarında yer alan haberlerle ilgili açıklama yapacağını belirterek, ''Söz konusu haberlerde, kamuoyunun yanlış bilgilendirildiği düşüncesindeyiz ve rahatsızlık duyuyoruz. Başkan Ölmez, önemli konularda açıklama yapacak. Samsunspor hem maddi, hem de sportif konularda şeffaf olacak. Tüm gerçekleri olanca açıklığıyla kamuoyuna duyuracağız. Zaten bunu yönetim kurulumuz sayısız kere dile getirmiştir.'' dedi.

Bazı yerel basın organlarında yer alan haberlerde, bazı yöneticilerle ilgili çeşitli iddialar yer alıyordu.

ajansspordan alıntıdır ne kadar gerçek tartışılır :roll:

jean

bu gazetecilerde alem dogru ise dogru yazin simdi tereddut icindeyim acaba bosuna mi adami sucluyorum

ugrasfaruk55

:arrow: samsunspordanda bu kişilerin yüzünden bişe olmuyo ya...

bengülü

kim bu adam
bilen varsa
ismini açıklasınlar
kesinlikle
rum dur hemen istifa
etmelidir

:oops:

Clint_Eastwood

Başkan Ölmez gündemi değişitriyor ve bu olayın üstüne gitmiyor. Ve bu olayı örtbas etmek için İsmail Uyaknık'a sataşıyor. Ölmez bizi 2.lige düşürecek o zaman rahat edecek...

KotuCocuk55

KONUYU BEN DAHA ŞUANDA BU FORUM ARACILIĞIYLA ÖĞRENDİM.SON DURUM NEDİR NE DEĞİLDİR BİLMİYORUM. AMA TEK BİR GERÇEK VAR;
BU ADAM KİM KİMLİĞİ AÇIKLANSIN!!!
EĞER BU OLAY ÖRTBAS EDİLİRSEDE YUH BİZİM SAMSUNSPORLULUĞUMUZA!!!!

KotuCocuk55

Adı Soyadı:HASAN UÇAK  

Doğum Tarihi: 1955

Meleği: İnşaat Müh.

samsunsporun resmi internet sitesinde resmi ve adı geçiyor yönetim kurulu üyelerimiz başlığı altında,eğer kardeşimin dediği gibiyse, bu olay ceryan etmiş ve sebebi bu kişiyse bu hain in içimizde bulunmasını nasıl kabullenebilirz.

şirinler kardeşime soruyorum bu kişi olduğundan eminmisin? cidden böyle denmiş mi?

piyanist

O Hangi ******* ise Ortaya çıksın.Valla Onun Ve onun Gibilerinin