SÜPER LİG 2024-2025 | 38.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz 2 - 1 Kayserispor

Başlatan mehmet yılmaz, 27 May 2025, 00:16:32

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

SÜPER LİG 2024-2025 | 38.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz  - Kayserispor
1 Haziran 2025 Pazar
Saat 19.00
Yeni 19 Mayıs Stadyumu
Beinsport

Takımımız sezonun finaline çıkıyor. Halen 3. sıradayız ve ligi 3. bitirmek maddi ve manevi olarak çok önemli. Tribünlerin tamamen dolduğu bir maçta hedefsiz Kayseri'yi yenerek sezonu şahane bitirmek gerekiyor. Öyle olacağına da inanıyorum.

jean

Hadi bakalim yuzduk yuzduk kiyiya Kadar geldik sikintisiz rahat bir sekilde kazanip 3.bitirelim insallah buyuk havamiz oldu bu sezon transfer yasagi a ragmen uefadayiz nazar degmesin

ugurozkan

Ligi 3. bitirmek prestij açısından olduğu kadar maddi ve manevi olarak da çok önemli. Avrupa Ligi playoffunda kura şansı olursa Avrupa Ligi grupları, olmazsa direkt Konferans Ligi'ne gitmek demek ayrıca. İlk maç da ağustosun sonuna ertelenmiş oluyor.

Umarım bu maçı kazasız belasız atlatırız. Bizde yalnızca Dimata cezalı, onlar da Gökhan Sazdağı ve Mane cezalı sakatlari da var, ligi de kafa da bitirdi Kayseri.

Bu kadar kollanan Bjk'yi altımıza alıyoruz inşallah. Van Drongelen'e gösterilen kırmızı kartın bedelini ödemiş olsunlar.

s_uzunkaya

Maça bak bee 🙂... Bayramı 1 hafta önceden yapma maçı. Çoluk çocuk yaşlı genç. Stadı doldur bayramı kutla.... Hakkettin bunu SAMSUN....

_SoN_

Bu maça tribünlerde eseceğiz inşallah, sivas maçında kenetlenirsek neler oluyor dosta düşmana gösterdik,bu maçla da Avrupaya 3. sırada gideceğiz inşallah. Başarılar SAMSUNSPOR.

ugurozkan

Raqua55

2.golde ağlamayan yoktur. Ne sezondu be ne finaldi be

55.hakan

Vay arkadaş Allah'a şükür 3.lüğü hakettik ne maçtı.

_SoN_

Hala başım ağrıyor, yine sesi kıstık, 43 yaşındayım , hayatımın maçı olur mu acaba, daha anlamlı, daha büyük hedefe ve daha hırsla kazanmak nasip olur mu acaba, herşey için teşekkürler SAMSUNSPOR.

evolution55

Böyle bir güne şahit olmuş olmak ne büyük mutluluk 🙏

s_uzunkaya

Bu maçı kacirdigima inanamıyorum yaa 🙂 Hac farızam için mekkedeyim.
Ben tavaf ederken sizler neler yaşamışsınız öyle 😂... Bu vesile haklarınızı helal edin arkadaşlar 🙋🏻‍♂️

mehmet yılmaz

Yazıyı yazarken zaten ses gitmişti, gözyaşlarımı da yeni sildim.

Kaybetseydik, birkaç cümle vardı aklımda. Tecrübesiz bir takımdık ve son maç tecrübesizliğimizin kurbanı olduk. Çünkü bu gibi süreçler, bu gibi organizasyonlar, finaller bizim pek oynadığımız, alışık olduğumuz şeyler değildi. Oyuncu kadrosu için de böyleydi. Bunu yazacaktım. Nasip değilmiş diyecektim. Moralimiz bozuk diyecektim.

Tribünde ve oyuncularımızda büyük bir stres vardı. Daha sonra bir de 1-0 geriye düştük.  Tribünde bizzat şahit olunan ya da televizyon ekranı başında şahit olunan acayip bir şey yaşadık. Senaryo gibiydi. Çok heyecanlı bir filmin son sahnesi gibi bitti.

Kayserispor için "Adamların yedi eksiği var. Onları aramıyorlar ama biz bir eksiği, Dimata'yı çok aradık." diye düşündüm. 1-0 gerideyken, hiç ümidim yoktu. 90 artı olduğunda aklıma Manchester City'nin yıllar sonra gelen şampiyonluğu geldi. Onlar da 2-1 mağluptu. 90 artıya 2-1 geride girdiler. 3-2 kazanıp şampiyon olmuşlardı. Yine de bir senaryo yazsak, final şöyle olsun diye. Bunu yazsak ve sunsak. Derler ki "Saçmalama, böyle şey olur mu? Yemez seyirci bunu" derler.

Mesela Soner'in golüne "çok geç" dedik ve 4. bitireceğiz diye düşündük. Ama sonra acayip şeyler oldu. Futbolun, sadece bir oyun olmadığını, futbol takımı tutmanın başka bir şey olduğunu gördük. Yıllardır yazar çizerim ancak pek böyle cümleler kurmam. Bu sonuç ve hikaye Samsunspor'un düşmanlarına da adeta tokat gibi bir cevap oldu. Samsunspor'un takılmasını bekleyenlere, hangi takımı tutarsa tutsunlar, ellerini ovuşturup  duranlara da çok iyi oldu. Ben Sivas maçında küme düştüğümüzde çok üzülmüş fakat ağlayamamıştım. Çünkü duygu donmuştu orada. Burada ise Sevinçten ağlarken Allah'a hamd etmekle kalmayıp, adeta yeniden iman ettik!

Muja'nın golünün başlangıcı bende yok. Sene boyunca, "bir şeyler yap artık" dediğimiz Muja, sonunda çok büyük bir şey yaptı. Maç sonunda, muhteşem bir kutlama vardı. Şampiyonluk gibi oldu. Yıllarca anlatacağımız bir maçtı. Tribünde bulunan renktaşlarımız çok şanslılardı.

Ligi 3. bitirmek gerçekten güzel bir duygu. Üstelik maddi ya da sportif anlamda pek çok kazancımız oldu. Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.

Şimdi sadece yeni sezonu değil, Samsunspor'un Avrupa macerasını da bekliyoruz.

Sevinçten ağlamak için en uygun yer tribündü ama biz evde de ağladık. Samsunspor sen benim kalbimde değilsin, sen benim kalbimsin. Kırmızı beyaz kara sevda. Ben böyle bir final hatırlamıyorum. 3.lük hayırlı olsun, çok mutluyuz, çok seviyoruz... 

Gelgelelim, maçın coşkusu, sevinci halen üzerimde, sanırım bugüne dek yazdığım en bölük pörçük maç yazısı bu oldu.

brigand

Bu takım, bu hoca ve ekibi, bu sezon bizi rüyalarda, hayallerde gezdirdiler. Futbol içinde yaşanabilecek her türlü duyguyu, gururu, heyecanı yaşattılar. Kimi zaman kızdık, isyan ettik, kimi zaman ise gereğinden fazla rahatladık ama günün sonunda savaşarak, direnerek, hep birlikte mücadele ederek bileğimizin hakkıyla aldık 3.lüğü. Bu maçı kimse böyle hayal etmedi. Ancak işin içinde Samsunspor varsa drama, edebiyat, felsefe her şey var. Unutulmayacak ve tarihe kazınacak maç sonuyla, bütün Samsunspor düşmanları dahil aleme rüştümüzü bir kez daha ispat ettik. Çok büyüksün, her şeyimizsin Samsunspor'um.

Elyesa

son iki haftadir ogullarimla bakarken sunlari kullandim...Ts macinda oglum golu yersek arkasindan yine yeriz dedim ve oyle oldu..Dunki macdada 90+ lar oynanirken ilk 5 dakikada atarsak ikinciyide atariz dedim ve oylede oldu ama neoldu oyle..ses gitti gozyaslari gitti ev yikildi tesekkurler samsunsporrrrr...Her oyuncu dun elinden geleni fazlasiyla yapdi emre kilinc ve drongelen 1 adim ondelerdi herseylerini verdiler helal olsun hepinize tek tek..Avrupadayiz artik bugunleri gorduk ya cook sukurler olsun

deado

Ben yorumları okurken bile göz yaşlarıma hakim olamıyorum. Çok büyük bir mutluluk emeği geçen herkesi canı gönülden kutluyorum.