SÜPER LİG 2024-2025 | 38.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz 2 - 1 Kayserispor

Başlatan mehmet yılmaz, 27 May 2025, 00:16:32

« önceki - sonraki »

jean

Ne macti be bu sezon ilk defa gole bu Kadar sevindim ve sesim kisildi umidi kesmisken cevirdik maci cok yazik olacakti gercektende tebrikler takim ruya gibi bir sezon yasattilar bize yillar sonra kayda deger bir basari elde etti cok sukur avrupadayiz

Lusage

Olmasaydı sonumuz böyle diyecekken mezardan çıkıp geldik. Ele güne mesajı net ilettik. Çocukların ayaklarına sağlık. Yıllarca anlatacağımız muhteşem bir anı bıraktılar bizlere.

Raqua55

Ben halen zafer şarhoşuyum.95-96-97-2000 nesilleri olarak çok zorluklar gördük.Geldiğimiz nokta Avrupa kupası.Sanki bir rüya gibi.Büyük bir gurur bizler için.Yorumları okurkende gözlerim doldu.Yılların birikmişliği Mujanın golüyle içimizden çıktı.Şükürler olsun.

Lusage

Hayatımdan, anılarımdan silinmesini istemeyeceğim üç beş andan birisi oldu bu maç. Ben hala buradayım. Bitmedi bende. Hala oynuyoruz.

emre

Alıntı yapılan: Lusage - 05 June 2025, 09:57:54Hayatımdan, anılarımdan silinmesini istemeyeceğim üç beş andan birisi oldu bu maç. Ben hala buradayım. Bitmedi bende. Hala oynuyoruz.

55 defa izledim ben hala Muja kaçıracak diye korkuyorum.