2017-2018 Transfer Söylentileri

Başlatan ugrass, 02 June 2017, 12:39:46

« önceki - sonraki »

ugrass

Alıntı yapılan: 5trawberry - 14 April 2017, 14:37:27
itandje maliyetli olmada, süper lig yolunda müthiş ötesi katki sağlar.

İtandjenin oynadıgı tüm takımlar düştü aga yapma :)

eprianu

Brands ve Lumu'nun sözleşmeleri feshedilmiş. Tom Muyters de kalmak istemiyormuş. O da gönderilecekmiş.

AhmetDenizci

Ramazan Övüç de resmi siteden duyuruldu.

http://www.samsunspor.org.tr/haberDetay.php?id=3089

Resmi siteden şimdiye kadar yapılan açıklamalar:

1. Kulübümüz 2017-2018 TFF 1.Lig sezonunda Teknik Direktörlüğü için Sayın Alpay Özalan ile anlaşmıştır.

2. Geride Bıraktığımız 2016-2017 sezonunda kadromuzda olan ve sözleşmesi sona eren oyuncumuz Erkam Reşmen ile 2 yıl için anlaşmaya varılmış ve sözleşme imzalanmıştır.

3. Geride Bıraktığımız 2016-2017 sezonunda kiralık olarak kadromuzda olan ve sözleşmesi sona eren oyuncumuz Gökay Iravul ile 2 yıl için anlaşmaya varılmıştır. 16 Haziran 2017 Cuma günü sözleşme imzalanacaktır. (Akıbeti ne oldu belli değil ?)

4. Futbol yaşamlarına Samsun alt yapılarında başlayan iki değerimiz Furkan Köse ve Ercan Yazıcı'nın, geride bıraktığımız sezonda sona eren sözleşmeleri iki yıl için yenilenmiştir.

5. Süper Lig ve TFF 1.Lig tecrübesine sahip olan stoper oyuncusu Hasan Hatipoğlu ile iki yıllık sözleşme imzalanmıştır.

6. Yönetim kurulumuzun katılımıyla düzenlenen imza töreninde John Chibuike ve Çağrı Ortakaya ile 2'şer yıllık sözleşme imzalandı. Samsunspor ailesi olarak kendilerine başarılar diliyoruz.

7. Yönetim kurulumuzun katılımıyla düzenlenen imza töreninde Oğuz Gürbulak'la 2, Abdülkerim Bardakçı'yla 1'er yıllık sözleşme imzalandı. Samsunspor ailesi olarak kendilerine başarılar diliyoruz.

8. Yönetim kurulumuzun katılımıyla düzenlenen imza töreninde Ufuk Budak'la 2 yıllık sözleşme imzalandı. Samsunspor ailesi olarak kendisine başarılar diliyoruz.

9. Yönetim kurulumuzun katılımıyla düzenlenen imza töreninde Ramazan Övüç'le 1 yıllık sözleşme imzalandı. Samsunspor ailesi olarak kendisine başarılar diliyoruz.

orucreis

Artık transfer olsa ne olur millette tat bırakmadılar. Bundan sonra yapilacak is yonetimi protesto etmek,maca gitmemek ve en onemlisi o kupa finali denen zikkimi onlara zehir etmektir

kavak_55

süper kupa finalinin samsunspor umuzun yeni stadında oynanmasına bu kadar tepki verilmesi bence doğru değil. Klübe ve şehre katkı verecek bir organizasyon .

eprianu

Bence futbolcudan önce şahsiyet, saygı ve mümkünse tribünü toplayacak bir lider transfer edelim.

Desiqner

Alıntı yapılan: kavak_55 - 15 April 2017, 11:25:21
süper kupa finalinin samsunspor umuzun yeni stadında oynanmasına bu kadar tepki verilmesi bence doğru değil. Klübe ve şehre katkı verecek bir organizasyon .

Şaka mısınız ?

s_uzunkaya

15 April 2017, 12:11:50 #427 Son düzenlenme: 15 April 2017, 12:16:02 slazenger
6 ağustosa daha 1 ay var yaa. hem sezon açılışı ne zaman yapılacak? sezon açılışını atakum sahilde kumda yapacak halimiz yok ya!!

bence canımız dostumuz ankaragücümüz gelir 30 temmuz da 3000 taraftarla açarız sezonuda stadıda rahatlarız....

CoRaqLi55

Alıntı yapılan: eprianu - 15 April 2017, 11:39:16
Bence futbolcudan önce şahsiyet, saygı ve mümkünse tribünü toplayacak bir lider transfer edelim.

👏👏

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karabudun

Ne katkı verecek kulübe? Bir anlatsana. Hayır, sen cidden Samsunsporlu musun?

Sadece Samsunspor

Kavak55 sen isine bak. Katkiymis. Sen bizi cahil mi saniyorsun.

orucreis

Galeriden arabayi al ama ilk turu sen atmadan disardan birisi gelip aldin gitsin. Bu ne kadar dogru ?

kavak_55

Ben 44 yaşındayım ve 6 yaşımdan bu yana ya da kendimi bildim bileli samsunspor luyum kimseyle samsunsporluluğumu tartışma konusu dahi yapılamaz. Benim çocuklarım dahil samsunspor dan başka takım tutmazlar.
Ayrıca kimseyi cahil falan da sanmıyorum. Ben sadece fikrimi söyledim. Ne olursa olsun Samsunspor taraftar kartını kırmak da yakışır bir hareket değildir.

Karabudun

Böylesi bir durumu destekleyen birinin Samsunsporluluğunu tartışmak cidden yersiz. Herkes kendine yakışanı yapacaktır muhakkak. Samsunspor logolu Passolig kartımı kırmayacağım şayet o stadyumda ilk resmi maç Samsunspor tarafından oynanmazsa direkt kartı iptal ettireceğim. Dravdan oynatacakları açılış maçı da dahil olmak üzere "Garabet Stadyumu"nun kapısından geçmeyeceğim.  Samsunspor'u izlemedikten sonra fişlenmeye, yandaşı zengin etmeye lüzum yok. Kısacası kendime yakıştırdığımı yapacağım. Elinde bir avuç tuzla gördüğü hıyarın peşinden koşanlardan olmamaya devam edeceğim.  

samsunmania

Fikirler özgürce ifade edilir. Kimseyi aşkıyla sorgulamak kimsenin haddi değil kusura bakmayın. Burada bu kulubun bu aciz diruma düşmesine sebep olanlar orada dolaşırken renkdaslarimiz arasında husumet olmasin lütfen. Yonetilemezsen yonetilirsin basit. Kavaklı arkadaş da bunu belirtmiş. Bir tepkimiz  varsa kazimin galibin yeri belli 

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi