2017-2018 Transfer Söylentileri

Başlatan ugrass, 02 June 2017, 12:39:46

« önceki - sonraki »

samsun 55

Ufuk budak ile 2 yillik sozlesme imzalandi

evolution55

samsunsporlu1994

Ufuk da bu ligin oyuncusu,umarım katkı sağlar. 4 yabancı alınacakmış,muhtemelen 2 kanat 2 de forvet düşünüyorlar. İyi kadro kuruyoruz,yabancılar da iyi çıkarsa hedefe oynarız.

tactician

akşam antremanını seyrettim.
gözlemlediğim kadarıyla;
1. ufuk ahmet burak'ı kesebilir. yere çok sağlam basıyor. top tekniği son derece iyi.
2. caner koca kesinlikle 18 göremez.
3. hasan iyi bir stoper. ayakları iyi. onun da sol ayaklı olması abdülkerim ile forma yarışına gireceğine işaret. ama abdülkerim'i kesemez.
4. çağrı fena bir izlenim vermedi. kenan gibi tipik bir merkez orta saha oyuncusu. alması vermesi iyi. takım ile konuşmayı seviyor ve beceriyor.
5. gençlerimiz bıraktığımız yerde. bir tek enes islam ve berkay gönderilmez sanıyorum. diğerleri dağıtılır. 
6. göksu yine çok çalışkan ve 2.-3. bölge geçişlerinde net iyi bir oyun kurucu. net biçimde topu bilen bir adam. belki bütün gençlerden daha çok çalışıyor desem haksızlık etmiş olmam. kesinlikle daimi 18 içinde olacaktır.
7. chibuike ve erkam yoktu.
8. halil ibrahim gönderilmez ama yabancıların katılımı ile kadroda yer bulması imkansıza yakın bir hal alır.
9. şu anda takımda forvet oyuncusu yok. en az 2 yabancı bir yerli forvet oyuncusu alınır diye tahmin ediyorum. 2 tane de kanat oyuncusu yabancı. gökhan karadeniz gelirse yabancılardan biri orta saha forvet arkası niteliğinde olabilir. kaleci ile birlikte 7 transfer daha göreceğiz sanıyorum.

eprianu

Spor kamuoyunun bilgisine: Önümüzdeki sezon ile ilgili olarak henüz hiçbir kulüple anlaşmam bulunmamaktadır.

Canberk Aydın
https://twitter.com/canberkaydin21/status/880901157744410624

samsunmania

Bu kafayla gidersen de anlaşamayacaksın

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: eprianu - 01 July 2017, 11:05:44
Spor kamuoyunun bilgisine: Önümüzdeki sezon ile ilgili olarak henüz hiçbir kulüple anlaşmam bulunmamaktadır.

Canberk Aydın
https://twitter.com/canberkaydin21/status/880901157744410624

Bu bardağı taşıran son damla oldu. Artık bu çocuğu Samsunspor forması ile görmek istemiyorum. Nereye istiyorsa gitsin.

bayfa55

Canberk Aydın zaten bu yeteneksizliğiyle bu ligin oyuncusu bile değil...  Yönetimin bu konuda Canberke sözleşme sunması bile çok gereksiz..

ugrass

Kovun gitsin arkadaş bi sezonda üst üste 5 maçı olmayan adamla işimiz yok

cem 55

Dandik herif havalara bak 1 sezonda 2 iyi maci olmayan adamdaki egoya bak artist defolsun gitsin

AhmetDenizci

Yerli veya yabancı bir kaleci arayışında olduklarını belirten Zeren, şöyle devam etti:

"Gökhan Karadeniz ile ilgili birkaç gün içinde gelişmeler olabilir. Dün de kendisiyle görüştük. Gelişmeleri takip ediyoruz. Canberk Aydın ile de görüştük. Bugün bir araya geleceğiz. Canberk bizim evladımız. Hiç tereddütsüz, istediğimiz bir oyuncumuz. Canberk ile ilgili anlaşmaya yakınız. O da yakında netleşir. Gökay Iravul konusu Alanyaspor'un tasarrufunda. Gökay burayı istiyor, biz de Gökay'ı istiyoruz ama Alanyaspor ile ufak bir pürüz var. O sorunu çözecek, çözdükten sonra oyuncuyla anlaşacağız."

Zeren, yerli futbolcuların transferini tamamladıktan sonra takıma 4 de yabancı oyuncu katacaklarını sözlerine ekledi.

yirmiuc

Kaleye Ertugrul Taskiran'i alabilirsek mukemmel olur.

Mert

Fransadan bir kaleci gelecekmiş.Ama alınabilirse Ertuğrul cuk oturur.

mehmet yılmaz

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, , "Ertuğrul bizim transfer listemizde var. Kendisi tecrübeli bir isim. Ancak şu ana kadar henüz görüşmemiz olmadı. Önümüzdeki hafta hem Fenerbahçe ile hem de Ertuğrul ile bir görüşmemiz olacak. Kadromuzda olmasını çok istiyoruz.

https://www.samsunhaber.com/samsunspor/zeren-onu-cok-istiyoruz-h21528.html

ngonge

Şu ana kadar transfer gerçekten çok iyi, çok yerinde oldu. Savunma, özellikle de Ufuk Budak bu sol bek kıtlığında en yararlı isim olur. Ahmet Burak'ın yaşı itibariyle düzenli katkıda bulunması zor görünüyor zira.
Chibuike'nin sorun çıkartacağını sanmam. Menejeri problemli olsa da oynadığı dönemde Antep'de istikrarlı performans göstermiş. Çok fark yaratacağını düşünüyorum.
Hala ortasahanın ortasında bir oyun kurucu ihtiyacımız var. Kenan ve Çağrı düz isimler. Yine kanat, kaleci ve forvet ihtiyaçlarımız var ama savunmayı öncelikli halletmek akıllıcaydı. Sezona erken başlamanın artılarını görüyoruz.