Devre arası kaç transfere ihtiyacımız var?

Başlatan samsunsporlu1994, 15 November 2016, 20:06:43

« önceki - sonraki »

Raqua55

Sabahtan beri Açıklama bekliyoruz ne bir ses var ne bir transfer dedikodusu Korkmaya başladım İnşallah Bugün bir açıklama yapılır

eprianu

Karabudun

Bizim transfer yasağı 5 Ocak'ta son buluyormuş. Aslı var mı?

Sadece Samsunspor

Ferhat gorgulu ile 2 yillik kiralik anlasilmis genclere para odenmeyecekmis. Tmmda tahta kapali anlamiorm ben bu isi

tactician

Alıntı yapılan: Karabudun - 03 January 2017, 18:12:45
Bizim transfer yasağı 5 Ocak'ta son buluyormuş. Aslı var mı?

en son osman hocanın ağzından bu şekilde bir beyanat vermiş gibi yansıdı medya organlarına ama gerçekten söylenmiş midir; basına çok güvenemiyorum açıkçası.

yine aynı basın erkut tutunun bugün kapsamlı bir basın toplantısı düzenleyeceğini ve transfer ile alakalı tüm konulara açıklık getireceğini yazmıştı. Başkan mı böyle bir şey demedi yani basın mı uydurdu yoksa başkan mı yine çark etti bunları hiç bilemiyoruz.

maalesef doğru dürüst bir haber akışı sağlanmıyor kulüp tarafından. ilk yarı kanser etmişlerdi devre arasında da kabız ettiler...

cakir55

Allah sizi bildiği gibi yapsın diyecek daha hiçbirşey bulamıyorum. Güya bugün basın toplantısı yapılacaktı.

orucreis

Alıntı yapılan: cakir55 - 04 January 2017, 00:01:36
Allah sizi bildiği gibi yapsın diyecek daha hiçbirşey bulamıyorum. Güya bugün basın toplantısı yapılacaktı.

Basın toplantısının yapılacağının kaynağı nedir ?

Levent ÖCAL

Alıntı yapılan: orucreis - 04 January 2017, 08:22:15
Basın toplantısının yapılacağının kaynağı nedir ?

Bende daha önce basın toplantısı ile ilgili birşey duymadım. Hem Erkut Tutu Ankara'da diye biliyorum transfer görüşmeleri için.

Shane_Falco

Karabudun

Büyük ihtimalle transfer olmayacak. Zeren, son röportajında hiç de umut vermemiş.

Levent ÖCAL

Aldığım duyuma göre tahta açılmış. hadi hayırlısı, doğrudur inşallah.

orucreis

aynen tahtanın açıldığına dair bilgi var.

Ayrıca basın açıklaması yandaş ve işe yaramaz yerel medyanın işidir. Yerel medyaya güvenip umutlanılmaz,güvenilmez.

sadece55

Yarın yasak bitiyor.Hafta sonuna kadar tahta açılmazsa açılma ihtimali yoktur.

Shane_Falco

SON DAKİKA SON DAKİKA SAMSUNSPORUN TRANSFER TAHTASI AÇILMIŞDIR SAMSUNA VE SAMSUNSPOR TARAFTARLARINA MÜJDELER OLSUN KISA ZAMANDA TRANSFERLER YAPILIRDA TAKIMIMIZ BU SIKINTILI GÜNLERİNİ ÇABUK ATLATIRDA ESKİ O MUHTEŞEM GÜNLERİNE GERİ DÖNER İNŞALLAH HAYIRLI OLSUN SAMSUN....

Erdal Cansu

jean