Devre arası kaç transfere ihtiyacımız var?

Başlatan samsunsporlu1994, 15 November 2016, 20:06:43

« önceki - sonraki »

yirmiuc

26 December 2016, 13:57:39 #135 Son düzenlenme: 26 December 2016, 14:00:40 yirmiuc
Kone'nin geri geleceği söyleniyor.
Mersin'in silinen 3 puanının iade edileceği söyleniyor.

Shane_Falco

Alıntı yapılan: yirmiuc - 26 December 2016, 13:57:39
Kone'nin geri geleceği söyleniyor.
Mersin'in silinen 3 puanının iade edileceği söyleniyor.

Kone'yi Göztepe transfer ettiğinde hazırlık kampında bile yorgun formsuz diye eleştirmişlerdi. Sonra detaylı bi sağlık kontrolüne sokup adamın hasta olduğu ortaya çıkmıştı o dönem. Sanırım sarılık vb. bir durumu vardı.

Ayrıca Göztepe bonservis verdi buna. 3 ay sonra adamı bonservissiz yollamazlar. Mümkünse de bizim kiralık oyuncu almamamız gerek. Eğer ki söyledikleri gibi ileriki yılların kadrosu kurulacaksa.

orucreis

Samsun haber hemen haberi paylaşmış

Samsunspor'un transfer listesinde Türkiye'den tek yabancı oyuncunun Kone olduğu ve oyuncuyla anlaşma sağlandığı öğrenildi. Samsunspor'da sezon başında transfer yasağı nedeniyle kadroda tutulamayan Famoussa Kone, geri dönüyor. Yönetim, Göztepe ile her konuda anlaşılırken, son görüşmelerin ardından oyuncunun kiralık mı, bonservisiyle mi geleceğine karar verilecek

eprianu

samsunsporlu1994

Bizim ilk önceliğimiz orta saha ve forvet bölgesi. Savunma bölgesinde bu mevkilere göre biraz daha idare eder durumdayız. Basında yer alan haberlere göre konuşacak olursak hoca kaleci de istemiş. Kaleci transferinin olması şart gibi görünüyor. Bu Furkan'ın kötü olduğundan değil,Furkan Bekir'e göre çok daha kaliteli kaleci ancak rekabet edeceği bir kalecinin kadroda olması Furkan'ın performansını da yükseltecektir. Son olarak stoper bölgesine de transfer gerekiyor,en az 1 oyuncu almalıyız o bölgeye de. Kamp 29 Aralık'ta Antalya'da başlayacakmış. Mümkünse kampa kadar transferi büyük oranda tamamlamalıyız.

Sadece Samsunspor

Tahtanin acildigini paranin odendigini duydum insallah dogrudur

cakir55

Kone iddaaları yükselmeye başladı. Geçen sene hiç beğenmiyordum ama bu kadroyu gördükten sonra gelmesini isterim. Tabi tek Kone ile olacak iş değil onu besleyecek arkasına 3 adam daha lazım ve Koneyi alternatifsiz bırakmamak gerekir en az 1 forvet daha, en kötü Kone düzeyinde.

Lusage

Kone'nin kaprislerini çekecek durumda değiliz. İnşallah dedikodudan ibarettir..

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

muzaffer4

Ekighoyu tesislerde görenler var doğru mu? :D

jean

Kone gelmesin surekli gol atan adam lazim bu senede oynamadi dogru durust

orucreis

Serdar kulbilge sakarya ile anlasmis bizde olabilirdi aslinda

cakir55

Gökhan Sazdağı kadro dışı kalmış yapışalım hemen çok beğendiğim bir oyuncu sınıf atlatır net.

brigand

Kone gelmesin diyebilen arkadaşları kendi adıma hayretle okuyorum. Vallahi ne yalan söyleyeyim böyle bir ilk yarıdan sonra taraftarımızın çoğu bu şekilde düşünüyorsa gelmesin Kone, Alperen'le devam edelim. Bence Kone yapılacak 2 forvet transferinden biri olarak güzel tercih olur, inşallah diyorum.

cakir55

Ahmet Aras, Guido, Tomic, Dilaver.

Bu oyuncular da boşa çıkmış hiçbirine hayır demem. İkinci yarı daha zor olacak belli. Ayite de Sivas'la anlaşmış haberleri var.

Shane_Falco

Ahmet Aras Malatya ile anlaşmak üzere.

Ayrıca Kone'nin futbolculuğundan çok kaprisleriyle uğraşmamız gerekecek. Maçın birindeki penaltıyı ben vuracağım tripleri. Boştaki adama pas atmaması gibi hareketleri unutmamak gerek. Ayrıca bize ilk 11 için daha bitirici bir adam lazım. Kulübeye alınıyorsa zaten yabancı hakkını böyle bir şeye kullanmak büyük saçmalık olur. Hakeza Zola sezonun 2. yarısının çoğunu 18 giremeden veya yedek kulübesinde geçirecek. Kulübede oturacak bir Türk ve gol vuruşu net olan yabancı bir golcü ile forvet mevkisi transferi biter diye düşünüyorum.