PTT 1.LİG 30.HAFTA | Giresunspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 14 April 2016, 22:40:05

« önceki - sonraki »

jean

yirmiuc

Insallah kazaniriz.

Sent from my iPad using Tapatalk

mehmet yılmaz

Üç ihtimalli maç. Hocanın tercihleri çok önemli. İki takım da istikrarsız. Zor olacak ama inşallah kazanırız.

GurbetciFanatik

Elazig - G.antep bld 1-1 bitti
Adamlar 90 da atiyor 94 de yiyiyor.
Herkes bizi play off a sokmaya çalişiyor , tek rakibimiz kendimisiz.
Ben karamsar bakiyorum olaya malesef güvencimi bi kere kaybetdim hocaya.

kavak_55

ALLAH ın izniyle kazanacağız inşallah. Hocaya çok fazla takılmamak lazım o da elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor.

Duško Milinković

Alıntı yapılan: kavak_55 - 16 April 2016, 21:31:07
ALLAH ın izniyle kazanacağız inşallah. Hocaya çok fazla takılmamak lazım o da elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor.

İnşallah.

fanatik samsunsporlu

Deplasman galibiyetinin zamanı geldi.yenip kendimizi atarız 6.liğa

Sol Açık

Giresun'a 2-0 kaybettiğimiz ilk maçta epey şanssızdık. İlk yarı çok iyiyken ve seri halde pozisyonları harcarken yenik duruma düşmüştük ve ikinci yarıdaki 2.golden sonra dağılmıştık. Bu sefer öyle olacağını sanmıyorum.

Açıkçası benim en büyük korkum kalecimiz. Yan toplarda tam bir felaket. Kalemize gelecek, yerden 2 metre veya daha yüksek her top çok büyük tehlike olacak. Umarım Giresun Bekir'i tanımıyordur!!!

İkinci sıkıntı ise zemin. Kötü zeminlerin takımı değiliz ve Giresun'un zeminini de hiç iyi hatırlamıyorum.

Ancak hayati bir maç. Şu anda %20 olan Play-off şansımız, kazanırsak %50'lere yükselir. 3 puan için sahaya çıkmamız gerek, ama kesinlikle kaybetmemeliyiz!!!

korayxyz

isa55

Bu sezon bence 1461 ile birlikte en kritik macimiz. Hatta onun da önünde. Giresun da biz de kazanmak zorundayız. Hocanın çıkartacağı kadroya bi bakalim.

Duško Milinković

Antidepresan ilaç alıp izlemek gerekiyor.

Baskent_Samsunspor

18 April 2016, 09:24:41 #26 Son düzenlenme: 18 April 2016, 10:10:07 Baskent_Samsunspor
bundan sonra kaybetmeyiz.içimden bir his göztepe ile play off finali yapacağımızı söylüyor.

sadece55

Biz hadi kaldık diyelim playoffa göztepe nasıl kalacak ki.Biz bu sene final yapmadan direk çıkalım :)

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: Baskent_Samsunspor - 18 April 2016, 09:24:41
bundan sonra kaybetmeyiz.içimden bir his göztepe ile play off finali yapacağımızı söylüyor.

Usta bu gece yatarken yorganin üstündemiydi  :D :D :D

brigand

İlk golü Giresun'un bulması diğer rakiplere göre daha büyük handikap. Skora yatıp her türlü işi yapmakta ustalaşmışlar. Uzun süre skoru koruyabilir yada ilk golü bulabilirsek, kazanacağımızı düşünüyorum. Biraz daha efor sarfetmemiz lazım. Muharrem ile başlayacak gibi duruyor. Maçın ilk bölümünde göbeğin daha sağlam olması gerekebilir ve Muharrem bu iş için iyi tercih olabilir. Tabii ki de bunu sadece son maça bakarak söylüyorum. Sanki biraz düşmüş üzerine, güçlenmiş. Son maç fena bir oyun koymadı ortaya. Kadronun gerisi için fantezi yapmazsa net belli zaten. İnşallah 3 puanı alıp, Denizli'yle full tribün önünde play-off deriz.