PTT 1.LİG 30.HAFTA | Giresunspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 14 April 2016, 22:40:05

« önceki - sonraki »

eprianu

Son üç deplasman maçını kaybettiğimizi göz önüne alarak bu maçtan bir puan çıkarabileceğimiz konusunda bile hiç umutlanmadım. Yenileceğimiz bir ay önceden belliydi . Lig bitmiştir bizim için.

Kadro ve hoca kapasitesi bu kadar işte. Yine iyi zorladık bu kadarı bile başarı

Lusage

Bu maçtan sonra hele hele bizim için maçın en net 2 gol pozisyonunu kişisel becerileri ile yoktan var eden Ofoedu'yu çıkarttıktan sonra ne açıklama yaparsan yap hiç birini kabul etmiyorum. WoodMan.

GurbetciFanatik

Ekigho kadar koşup mücadele eden kimse yok. Kazma mazma ama bu adam en azindan terinin son damlasina kadar savaşiyor.

Ladikli

Samsun sizinle rezil oluyor,alayiniz defolun gidin amatorde bile sizin gibi hatta daha iyi oyuncu var ,yanina pas veremeyen,orta yapamayan futbolcumu olur,taraftara yazik gerisi hikaye

Sadece Samsunspor

Seneye dusmemeye oynariz artik. Su koy takimina yenildiniz

GurbetciFanatik

Gecmis olsun koskoca sezon yine boşa gitti.
Seneye hedefimiz belli zaten kümede kalmak.
Yeni stadimizda acilişi macini artik Ümraniyespor la yapariz.
Yaziklar olsun hepinize.
Takimin patroni başkan bile her hafta para yok diye ağliyorsa futbolcular neler yapmaz.

55.hakan

Yediğimiz golde orta sahadan topu atan adamın bir kişi önüne geçmedi.O kadar alışmışlar ki korkak oynamaya.Gol yemek için ellerinden geleni yaptılar.Gol yiyince oynamaya başlamıyorlar mı bir de çıldıracağım gerçekten..

Sadece Samsunspor

Su takimin taraftarinada koyduk mu cektirdiniz ya. Rezilsiniz. Sanki barcelonayla oynuyorsunuz ya. Gotunuz cikana kadar koscaksiniz savascaksiniz 3 puani alip donceksiniz. Anca bakin oyle gol yerken.

Karabudun

Ofi'nin yerinde olayım şu takımda bir dakika durursam adam değilim. Ulan Mustafa Sevgi kerestesinin koca bir sezon ilk onbir oynadığı takımda yedek bekletiyorsun adamı. Unutmadan Korukır, geldiği ilk hafta "Hedefimiz ilk iki, play-off'a kalmayı başarı kabul etmem." diye atıyordu bol keseden. Yok mudur bu söylediklerini kendisine hatırlatacak birileri etrafında? Çingene eşeğine döndü koca camia. Nerede acemi nalbant var alayı kapımızda sırasını bekliyor.

orucreis

Ofiyi cikarmasi hata sakatsa hic oynatma 18 e alma ilk yari ileri top tasiyoduk en azindan ofi de gidince bitti adam gibi cikamadik. Oyuna mussyi aliyorsun sebep? Kurtarici mi basan mi sut ceken mi hayir sebep ne hoca? İvanov bugun oynamadi yada oynamak istemedi bilemeyiz kafa var ama kondusyon sifir. O kondusyonuda hocaya borcluyuz hayata kusturdu adami. Rahat aldigimiz maclarda hazirlik olsun diyede almadi adam sahada gezer boyle. Fatih hocanin kankasi artik cok guzel rakibi izliyolar. Oyuna katki 0. Hasanin malligi ustundeydi ki kac tane pozisyonda kontraya cikacakken rakibe kaptirdi topu. M. Sevgi defans olamiyacagini bi kac macta gorduk azcik hizli adam onu mal edip geciyo.

Bizim icin lig bitmistir. Bu kafa bu oyunda play offa kalirsak ilk mac icerde berabere kaliriz deplasmanda kevgire cevirirler bizi. Seneye allah buyuktur. Dusmezsek iyidir. Suan ilerisini karanlik goruyorum. Allah sonumuzu hayir etsin

jean

Surdan 1 puan alamadik arkadas iki mactada yendiler bizi ins giresun cikamaz yakismiyorlar super lige

Sol Açık

Bu Giresun'a kaybetmek üzücü. Tamam bizim takım muhteşem değil. Bırakalım hatıralarımızdaki efsane Samsunspor olmayı, geçen sezon bence çıkmayı sonuna kadar hakeden takım bile değil! Ama yine de Giresun'dan iyi olduğumuzu düşünüyorum.

Buna karşın anlamakta zorlanıyorum. Forvet hattında Kone, Ofoedu ve Ekigho ile başlıyorsun. Arkalarına Ivanov'u koyuyorsun. Bu kadronun yapabileceği hızla gol bulmak ve maçı koparmaktır. Elindeki en iyi oyuncularla, en iyi pozisyonlarında oynamaktır. Ama santrafor pozisyonunda Ekigho ile başladık, Kone'yi kanada attık. 2.devre Ofoedu'yu aldık ve savunmaya gömüldük.

Anlamakta zorlanıyorum!!!  :(

Sol Açık

Ama yukarıda yazdıklarıma bakmayın, biz bitti demeden bitmez!

Halen Play-Off şansı var. 4 maçımızı alırsak %99.9 Play-Off'tayız. Sonuna kadar mücadele etmemiz gerek.

Herşeye ve hatta hocaya rağmen (!) bunu yapabilecek bir takımımız olduğunu düşünüyorum.

MeL_55

19 April 2016, 14:31:50 #73 Son düzenlenme: 19 April 2016, 16:24:29 MeL_55
sol acik degerli yorumlarin icin tesekkürler.

bana göre hoca diye getirdikleri korukir hoca degildir. bu takima ugur tütüneker gibi biri gelmeliydi sezon basindan beri.
neyse olan olmus.
macta 90 dakika orta sahada agirlik koyamadik. bunun nedenleri taha inanilmaz formsuz. bir muharrem efe daha faydali olacagini düsünüyorum, hatta neden kadroya alinmadigini anlam veremedigim zola bile fizik gücüyle daha mantikli isler yapabileceginin kaanatindeyim. giresunda orta sahada dodo isimli futbolcu resmen perisan etti bizim orta sahayi. tabiiki bu sadece orta saha icin gecerli. gelelim ekighoya. tamam kosuyorsun ediyorsun ama aldigin her topu kaybettin dün. her top kaybi takimdaki gücü kirdi. bir ersel ekighodan cok daha faydali olur. kone kanatta sol acigin da dedigi gibi faciadi. ivanov alabildigi her topta etkili oldu. neyse, alperen top indirmede saklamada 10 dakika da ekighonun 90 dakikada yapamadigini yapti.
dogal olarak her atilan top ön taraftan geri dönünce giresun daha cok direnc kazandi ve kendi sahasinda da oynadigi icin iki ortayla iki gol buldular. buda en iyi yaptiklari is zaten.

hoca tamamen korkak biridir. taktik anlayisi 0, oyunu izleme, okumada da 0.

böyle adamlar nasil bu isten para kazaniyor anlamiyorum.

özkan

Yenileceğimiz bildiğimiz maça umut fakirin ekmeği diye gittik yenildik geldik Allah'dan ads yendide balıkesiri umutlar devam ediyor.

Bu kadro bu hocayla olurmu,çok zor imkansız.Korkak oynayarak bu iş olmaz.Ofi konusunda da ikinci yarıya kramponu forması hazır geldi sahaya kadar orada çıktı madem çıkacak neden giyindin madem çıkmayacan hazır geldin neden çıkarıldın.Saçmalıklar daniskası bu ligde bitmez oğlu bitmez.

Balıkesir deplasmanından sonra herşey belli olur.

Son söz balkanlar dahil olmak üzere,çin,avustralya,abd,nijerya,gana ve kavak dahil hiç bir yerde bizim ki gibi seviyesiz taraftar grubu topluluğu göremeyeceğinize size tmin ederim.Deplasman da sen adama söversen o da sana e sövecek daa...Değişmez bizimkilerin kafası.Adam ....na koyayım maçının diyor,biz buraya maçamı geldik diyor.Niye geldin o zaman ?

Neyse medyada,trübünde sakal verenler o sakalı kesmediği sürece bu işler düzelmez.Bak Celil'e nasıl postasını koydu da atillanın programda 2 haftada basdı gitti.