PTT 1.LİG 28.HAFTA | Adanaspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 03 April 2016, 23:04:39

« önceki - sonraki »

orucreis

5 yeriz elazig macindaki futbol ve kadro yapisi ile cikarsak. Ayrica adana elazig gibi o pozisyonlari harcamaz adana yapistirir gecer

GurbetciFanatik

Bizi eze eze yenerler, ezik bir defansif kadroyla cikariz öylede defansta kaliriz.
Kaynak : Engin Korukir  :(

isa55

Kaybetmeyiz. Gecen sezonda Altinordu 8 de 8 yapmis, bize takılmıştı.  Tabi hocanın sahaya surecegi kadro ve vereceği taktiği! görmemiz lazim.

celebi

Shane_Falco

Uche Elazigin forvetleri gibi değil. Buldumu yazar gecer.

muzaffer4

s_uzunkaya

kaybedecek birşey yok kazanacak çok şey var. cesur oynarsak basarız...

eprianu

trabizon maçındaki gibi oynarsak kazanırız.
Karşıyaka bile yeniyordu az kalsın Adana'yı.
Yoksa fark yer döneriz.

samuray

adanasoprun değil bizim ne yapacağımız önemli zira adanaspor un artık yenilmezliği bitecek noktada bunda biz yapabilirz çünkü bunun bir çok örnekleri var gecen sezon altınordu da sekizde sekiz ama biz son vermiştik yenlmezliğine hoca salakça bi kadro çıkarmassa doğru kadroyla çıkarsak yada fark yer geliriz ama içimdeki ses bu adanaspor çıkışına dur diyecek takım biz olacağız diyor sanki 

Shane_Falco

Karabudun

Bu sezon en umutlu olduğum maç. Sebebini ben  de bilmiyorum ama öyle hissediyorum.

5trawberry

Adanaspor averaj takımı dahi olsaydı, kazanırız diyemezdim. Adamlar ne yapiyo ediyo bizi bi şekilde yeniyor ya da puan alıyor orda. Kazanırsak işler değişir.

mehmet yılmaz

Adanaspor son 15 maçta 12 galibiyet 3 beraberlik almış. Maçları genelde tek farklı kazanıyorlar. Öyle ahım şahım top oynamıyorlar ama ilginç bir şekilde liderler. Nedense ben bu maçtan umutluyum.

jean