PTT 1.LİG 28.HAFTA | Adanaspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 03 April 2016, 23:04:39

« önceki - sonraki »

Duško Milinković

Bu Samsunspor. Her sonuç doğal. Tahmin etmek zor.

samsunmania

Elazığ ve Adana'yı yeneceğiz dedim.İlki oldu inşallah ikincisi de olacak.

55_samsun_55

Bi haftada sürpriz olsun da kazanmamız gereken maçı alalım.Yeter da bu kadar hüsran

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

korayxyz

Adana'da en son ne zaman kazandım ben hatırlamıyorum. Orada hiç şansımız tutmuyor >:(

minci

Sitedeki bazı arkadaşları tanıyamıyorum. Bu ne karamsarlık korkaklık böyle? Biz samsunsporuz. Ne yapacağımızı kimse bilemez. Sanırım yenilecegiz diye mesaj yazan arkadaşlar yazdıklarından dolayı utanacaklar. Okudukça sinirlerim bozuldu.

adige73

Alıntı yapılan: minci - 05 April 2016, 00:20:15
Sitedeki bazı arkadaşları tanıyamıyorum. Bu ne karamsarlık korkaklık böyle? Biz samsunsporuz. Ne yapacağımızı kimse bilemez. Sanırım yenilecegiz diye mesaj yazan arkadaşlar yazdıklarından dolayı utanacaklar. Okudukça sinirlerim bozuldu.
ama ortada bir engin korukır gerçeği var

jean

binikalamadım

isa55

Adana ligde oynadığı 15 takima puan kaybı yaşatmış. Herkesin takıldığı takımdan 3 puan almak extra olur. 1 puanda iyidir. Kaybedersek herşey bitti demek doğru değil. Hedef maçlarımız bundan sonra.

berusa55

Bizim maçta Adanaspor'un MARATON, KAPALI ve GÜNEY KALE ARKASI tribünleri cezalı.

özkan

orucreis

Alıntı yapılan: özkan - 05 April 2016, 16:35:39
adanada sakat cezalı varmı arkadaşlar ?

Cezalisi bildigim kardari ile yok pfdk ya sevkleri de yoktu tam kadrolar buyuk ihtimal eger birisi guzellik yapip idmanlarda birbirlerini sakatlarlarsa o ayri

Karabudun

05 April 2016, 20:07:04 #27 Son düzenlenme: 05 April 2016, 20:10:50 Karabudun
Bu kadar rahat olduğum birkaç maç olmuştur. FB ile ligde oynadığımız son maçta müthiş inanıyordum. Sağ olsun, Gekas yanıltmadı. Çıktıkları sezon Çaykur Rize'de fena oynuyordu. Özellikle ligin ikinci yarısı çok iyi bir ivme yakalamışlardı. İçeride oynayacağımız maçtan önce ne hikmetse galibiyetten en ufak şüphem yoktu ki bizimkiler işi bir tık daha ileriye götürüp Rize'ye fark attı. Çıktıkları sezon Balıkesir maçında da epey rahattım. Balıkesir, bizim önümüze seriye bağlamış bir şekilde geldi. Yanılmıyorsam namağluptular ancak 3-0 gibi farklı bir skorla yenmiştik. Adanaspor ile deplasmanda oynayacağız ama şansımıza cezalılar. Samsunspor taraftarıyım, her zaman böyle rahat hissedemiyorum. Lakin bu maçta galip geleceğimize inanıyorum. Adamların serisini bozacağız. Esasen ben Adanaspor'un daha çok tökezleyeceğini düşünüyorum. İlk ikiyi zora sokarlarsa şaşırmam.

maviay55

Engin İpekoğlu geldiğinden beri Adana yenilmiyormuş (15 maçtır)
unutmayalım ki yenilmeyen takım yoktur Samsunsporla karşılaşmamış takım vardır  ::)

brigand

Bu seri bozma ve kötü gidene derman olma konusunda ki başarımız tartışılamaz. Adana'nın durumu ekstra motivasyon sağlayacaktır. Bir oyun planımız yok, ya da sadık olduğumuz bir sistem. Bu nedenle saha içini etkileyen en büyük faktör oyuncu tercihleri oluyor. Hoca'nın Ivanov'u bir şekilde kullanması gerekiyor. Geçen bu yıl bu deplasmanda gol atan Ivanov, 15 dk sonra oyundan çıkmış yerine M.Sevgi girmiş ve maçı vermiştik. Umarım 1 sezon sonra yine aynı deplasmanda golü bulur.