PTT 1. LİG 25.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Multigroup Alanyaspor

Başlatan Kaya, 06 March 2016, 23:56:24

« önceki - sonraki »

Duško Milinković

Mümkünse kimse baklava vs. türevi herhangibir yiyecek götürmesin idmana . Dokunuyor futbolculara......

jean

celebi

muzaffer4

Cok net söylüyorum bu maçı Kazanacağız.
maç sonu burdayım.

GurbetciFanatik

Mactan vazgectim sadece Mustafa Sevgiyi isliklayin yeter bana.
Hatda hattrick yapsa bile.

fanatik samsunsporlu

Formda olan sinan,ayite ve barış yok.Emre Akbaba eski formunda değil.mustafa sevgi yerine ivanovla baslarsa hoca  maçı alırız.Haydar i perişan edelim yeter.

orucreis

Acik ve net soyluyorum 3-0 kaybederiz 1. Golu defansin hatasindan yeriz

Hoca ayni kadro ile ciksin.  Ayitenin yoklugunda perovic oynicaktir muhtemelen topu surekli takip eden kendine firsat yaratan biri bizim fatih onu tutamaz

GurbetciFanatik

Keske ayite oynasaydi ama bizde mustafa sevgi oynamasaydi. Daha avantajla olurduk inanin.
3 puan alirsak hedef play off olur ilk 2 den kimse bahsetmesin artik. Yenemezsek gazosuna oynariz kalan maclari.

özkan

Sadece Samsunspor

Taraftar destegi ile aliriz. Ama disardaki maclarda 1 puana yatarsak evdeki galibiyetlerin hic anlami kalmaz

isa55

Hedef ilk iki oldu. İkinci ile altıncı arasında 5 puan var. Giresun bir maç alsa aralarında puan farkı kalmayacak. Alanyadan başlamak üzere hem de ikili averajları alarak maçlarımızı kazanmaliyiz.

korayxyz

Çok Kötü oynadığımız haftanın sonrasında hep bir patlama yapıyoruz. Huyumuz bu. Kesin alırız ;)

mehmet yılmaz

Yazmaya başlarken berabere biter diyecektim ama elim klavyeye değer değmez, yeneriz diye hissettim :)

Karabudun

Ligdeki diğer maçlardan çok daha manalı benim için. Sırf Samsunsporlu olduğum için değil, bu ülkede birilerinin tezgahına çomak sokabilmiş olmak için istiyorum galibiyeti.