PTT 1. LİG 25.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Multigroup Alanyaspor

Başlatan Kaya, 06 March 2016, 23:56:24

« önceki - sonraki »

jean

aklima play off un 5-1 lik ilk maci geldi ne olurdu ciksaydikta tekrar oynamasaydik bu maci ins super lige giden yolun temeli olur bu galibiyet eksik oyuncularindan iyi yararlandik ins play off ta tekrar sansimizi deneriz

korayxyz

Alıntı yapılan: korayxyz - 07 March 2016, 22:06:27
Çok Kötü oynadığımız haftanın sonrasında hep bir patlama yapıyoruz. Huyumuz bu. Kesin alırız ;)

Ben demiştim demeye bayılıyorum. Ve ben demiştim :D 8)

samuray

ohhh bee süper bi gaülibiyet teşekkürler samsunspor teşekkürler

Karabudun

Ulan Furkan, zamanında play-off finalinde kaleyi bugün savunduğun gibi savunsaydın Süper Lig'de oynuyorduk.

samuray

bu maç başlığını hangi arkadaş açtıysa karabük maç başlığınıda açsın eline sağlık uğurlu geldi inşallah karabük maçınıda alır ız

evolution55

eprianu

Birkaç dakikadır TRTSpor'da bu maç konuşuluyor. Şu anda özet var.
Samsunsporumuzu övdüler baya :)

ngonge

Güzel galibiyet oldu, rakip etkisizdi. Geriye yaslanmamak maçın anahtarı oldu, cesaretlenemediler. Kalpar'ın korkulu rüyası olduk. :)

551

jean

binikalamadım

orucreis

Hocada beyin denen bise yok 4-0 ondesin hala degisiklik icin 60 70 bekliyon yedekte senden sans bekleyen adamlar var. Tamam yenen takimi bozma bisey demiyorum ama artik mac degil idmana donustu olay kullansana kafani. 2-0 da takim uyuma moduna gecmisti eger orda 1 tane yeseydik bugun bu skor olmazdi. Oyuna muhadelen 0 oyuna etkin 0 futbolcular kendi baslarina bisey yaparlarsa oluyo yoksa hocalik bir durum yok takimda