PTT 1.LİG 21.HAFTA | Şanlıurfaspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 08 February 2016, 20:37:06

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Çok şükür...
Sonunda oldu. Ciddi bir özgüven sorunu vardı. Bence bu maçla bu aşıldı. KSK maçında iyi oynamış ama yenilmiştik. Takım toparlar biraz daha.

GurbetciFanatik

Duyuru :
Bu yakinlarda cocugu olacak arkadaslar lütfen haniminizla konusun dogumu mac gününe denk getirin.
13 Dogum olsa sampiyonuz.
:D ;D :D ;D :D ;D

uykan

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 14 February 2016, 17:40:39
Duyuru :
Bu yakinlarda cocugu olacak arkadaslar lütfen haniminizla konusun dogumu mac gününe denk getirin.
13 Dogum olsa sampiyonuz.
:D ;D :D ;D :D ;D

evden dışarı çıktın mı gerçeği söyle :)

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: uykan - 14 February 2016, 18:16:06
evden dışarı çıktın mı gerçeği söyle :)

Cikmadim  :( :( :(
Dayanamadim baktim. Ama ögrendim benden kaynaklanmiyormuş. Sen araştir bul o ugursuzu kimse.

jean

samuray

hele şükür ya dokuz hafta sonra taraftarlara dokuz doğurttuktan sonra galip geldik ohhh ya bu serinin devam etmesi gerek artık seriye devam sırası artık sıra bize gelsin ya yeter

ngonge

jean

2-2 olunca umidimi kaybetmistim ama cok sukur kazandik

eprianu

Az önce maçın özetini izledim iki golde de Ndiaye resmen izlemiş adamı.
Bu arada gol atmış olabilir ama Kone çok iyi bir pozisyonda kaleyi düşünerek bir golümüzü yedi.
Attığı golde de yandaki adam çok rahat pozisyonda idi pas atmadı. Kone bu bencilliğini bırakmalı bir an önce.

Stoper

Bizim stoperler çok naif, böyle olmaz ya. Tatlı sert oynayan , ısıran olmalı biraz. Yediğimiz gollerde hepsi refakatçi gibi. Hele o Ndiaye?
Bu galibiyet nefes aldırdı,rahatladık. Haftaya kazanırsak alt taraf ile bağımızı keseriz. Özgüven ve moral açısından muhteşem oldu. Bu sene sadece 1 maçımızı TV'den izlemiştim, 1461 maçını. Kazanmıştık. Bu 2 oldu, yine kazandık. Mutlu hafta,tebrikler..

brigand

Benim gözümde maçın özeti yediğimiz goller ile verdiğimiz birkaç pozisyon. Hiçbiri rakibin organize olarak geliştirdiği ataklar değil. Yan toplarda ve rakibi karşılamada o kadar yumuşak ve başarısız kalıyoruz ki gol yemememiz imkansız. Bu sezon içinde çözülebilir mi bilmiyorum? Formsuzluğun yanında özgüven sorunu olduğunu da biliyorduk.Bunu çözebilecek en iyi şeylerden biri deplasman galibiyetidir. Hafta içi daha fazla çalışıp acil Bolu'yu düşünmemiz gerek. Bu kadar süre sonra gelen galibiyet ve goller iyiye gidişin habercisi olur inşallah.

muzaffer4

Alıntı yapılan: muzaffer4 - 08 February 2016, 22:18:44
Macı izlemeyeceğim herhangi bi sekilde sonucunu takip etmeyeceğim maç bittikten sonra sonucu öğrenirim.

80 dkyi  sonuca bakmadan gecirdim son 10 dk acıp izleyeyim dedim actım 2 dk sonra gol geldi ;D

samuray

rakibin topla oynamasına izin veriyoruz çok rahat ceza sahamıza kadar geliyorlar haliyle pozsyon oluyor ileride pes yapıp defansalırdan oyun kurdurmamalıyız evet iki goldede ndaye öne çıkıyor ya sıkı marykaj diye bişey var ama syende oda yok yapış ya bırakma adamın arkasında top bekliyor sanki rakip takımn oyuncusu gibi rakiplerimizle oynadığımız çoğu maçlarda rakip oyuncular öyle bi pres yapıyorlarki biz zaten pas yapabilen takım değiliz iyice daığılıyoruz aynı şeyi bizim yapmamız lazım daha top ayağına gelmeden koş koştuğunu görünce rakip hata yapacaktır mutlak bunları yapamıyoruz malesef 110 cu maç sonunda aüç puanla tanışmak oh dedirtti inşallah bu seriyi dğevam ettiririz

Sol Açık

Oldukça değişik bir maç oldu. Haftalardır ciddi talihsizlikler yaşıyorduk, ancak bu maçın başında, hem de kötü oynarken 2 gol bulduk. Sonrasında çok daha kötü oynayarak, rakibe pek çok pozisyon vererek devreyi 1-2 önde kapattık. İkinci yarının başında da golü yedik ve rakip için çok uygun bir ortam oluştu.

Ancak takımın 2-2'den sonra iyi oynadığını düşünüyorum. Geçen haftaki Karşıyaka maçında da iyi oynuyorduk ve beraberliği yakaladıktan sonra rakip tamamen dağılmıştı, ancak golü bulamadık, talihsiz bir gol yedik ve yenildik. Bizim takım bu ligde, bu kadro ile ilk 2'yi haketmiyor, ama düşmeyi de haketmiyor. İşin acı yanı 3 puanımız silinmese ve geçen haftaki maçı alsak şu an play-off potasında olacaktık. Yani zayıf kadromuza rağmen çok talihsiz bir sezon geçiriyoruz.

Maç içerisinde Mustafa Sevgi'yi haftalar sonra beğendim. Hem 2 golün pasını verdi, hem de mücadele gücü yüksekti. İyi oynadığında takımı bir üst aşamaya taşıyabiliyor. Kone gol atmazsa hiç oynatılmamalı! Gerçekten de oyunda hiç yok ve bencil (bir pozisyonda Ekigho'ya bıraksa, Ekigho bile gol atabilirdi!). Ama gol becerisi var. Bu maçta yedek kalması doğruydu. N'Diaye'yi ilk kez beğenmedim, yediğimiz 2 golde de en büyük hatanın onda olduğunu düşünüyorum. Canberk hücuma çıktığında yine çok etkiliydi. Oğuzhan'ın geçen haftaki hatası bir yana, takımımız için önemli ve alternatifsiz bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Hasan her zamanki gibi mücadeleciydi.

Özetle, bu maçta takımımızın pozisyon zenginliğine sahip olmasındaki (Şanlıurfa'nın orta sahadaki yumuşaklığı bir kenara) etkenin Mustafa Sevgi olduğu fikrindeyim. Bolu maçında da onun iyi oyununa ihtiyacımız olacak...

samsun 55

Mustafa sevgi demekki tahanın donmesını bekliyormus  :)