PTT 1.LİG 21.HAFTA | Şanlıurfaspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 08 February 2016, 20:37:06

« önceki - sonraki »

orucreis

:'( :-X :-X
Icimden beraberlik iyi olur diyordum ama artik umidim yok

muzaffer4

Macı izlemeyeceğim herhangi bi sekilde sonucunu takip etmeyeceğim maç bittikten sonra sonucu öğrenirim.

kıbrıslı_mete

içim yanıyor maçları izlerken. karşıyaka maçını yurtta nöbette izliyorum öğrencilerimle. yahu arkadaş, çıldırmamak ve kötü söz söylememek için zor sabrettim. mustafa sevgiye dayanamıyorum. yahu deli olacağım. takımdan bir kişi de mi çıkıp, ya abicim sen bu topları iyi kullanamıyorsun, bırak artık, demiyor. yahu ben topçu olsam, döverim mustafayı. vallahi musa aydın daha etkili kullanıyor ya. tahayı sakatlık ve stopere çekme yüzünden bu sezon pek göremedik. yalvarıyorum hocaya mustafa kulübeye geçsin artık. ne son vuruş becerisi var, ne duran top. içimiz yanıyor ya

celebi

_SoN_

artık ben de izlemeyeceğim takip etmeyeceğim,totem yapalım bakalım,belki bu sefer beraberlik olur,galibiyeti zaten hayal bile edemiyoruz.

GurbetciFanatik

Hakem bizden yana olursa topda bizi severse Urfa gününde olmazsa o zaman belki 1 puan aliriz.
Nasil Takimima güvenim  ;D

isa55

Karşıyaka maçında takımın oyununu beğendim. Aynı oyunu sergilersek 3 puanla döneriz. En az 1 puan diyorum.

mehmet yılmaz

Yenilmememiz lazım. Yenilirsek Urfa üstümüze çıkacak. Aslında KSK ikinci devre iyi oynadık ama olmadı. Bu maçta kırılsın artık bu zincir.

samuray

yeter arytık bu şanssızlıkmı basiretsizlikmi adına ne dersek diyelim bi yeryden başlayalım çıkışa bir psgoloğamı başvuracaklar bilemiyorum bunun çaresini futbolcuların üzerindeki bu özgüven problemini bir an önçe halletmeli

s_uzunkaya

55ertan

Her maçı karşıyaka maçı gibi oynarsak playoff gireriz. Busefer yenecez. Hoca Urfa nın eski Hocası olmasıda bizim için avantac.

Karabudun

serkancengiz

Allahın izniyle bu maç çıkış maçımız olacak güzel bir seri yakalayacağız

GurbetciFanatik

Macin baslamasina 24 saat kalmis daha ilk sayfadayiz.
Biz bile ümidimizi yitirmisiz Takimdan.