PTT 1. LİG 17.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Kayseri Erciyesspor

Başlatan Kaya, 20 December 2015, 22:53:32

« önceki - sonraki »

jean

özkan

İnanç abi şu maç başlıklarını sen aç abi artık eski totem alışkanlıklarımızı geriş getirelim bu maçlada 3 puan ile başlayalım :)

s_uzunkaya

panik yok arkadaşlar 2. ile aramızda 2 puan 1. ile 4 puan var. bu kadroyla 2. yarıya iddalı girebilmek büyük başarı. bu sürede kazancımız ümit hocayla nasıl çalışılabildiğini anlama ve takım olmayı öğrenme oldu. bundan sonra iş ara transfer döneminde nokta oyuncular alınabilmesine kaldı. tahtamızı kapatmadan 4-5 nokta transferle bu işi bitirebiliriz.
  unutmadan birşey daha söylemek istiyorum. fazla transfer yapmakta takım içi dengeleri bozacağını düşünüyorum. o yüzden direk 11 e girebilcek 4-5 transfer bizim için en hayırlısı.
  bu maçı kesin almalıyız..............

muzaffer4

celebi

eprianu

Son üç maçı da aldılar. Altınordu-ADS ve Karşıyaka'yı yendiler.
Bize gelen zaten ne hikmetse çıkış yakalayıp geliyor.

Ben pek ümitli değilim. Çünkü çok formda bir takım Erciyes.
Kazanırsak taraftar baskısıyla kazanırız.

GurbetciFanatik

Tak Tak Tak 3 atar yollariz.
Her türlü totemi denedim olmadi.
Bi böyle yazim bari.

55.hakan

Bana göre bu haftaki diğer skorlar güzel.Çünkü ben zaten play off istemiyorum.Play off a kalacaksak kalmayalım 7.olalım.Bir play off u daha kaldıramayız zaten.O yüzden ilk 2 dekilerin puan kaybetmesi teselli oldu benim için.En azından şu Erciyes maçını alalım.

Sadece Samsunspor

Bu macta basina bi protesto istiyorum. Takimin huzuru icin bu sart

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 21 December 2015, 22:08:35
Bu macta basina bi protesto istiyorum. Takimin huzuru icin bu sart

Basina basin bu macta.
Serefsizlerrr herkesin diline düstük ( Beyaz Tv ).
Ümit Hocaya destek basina okkali bi tepki lazim.

orucreis

basının tepki alması taraftarın hocaya ve yönetime olan inancını gösterir bir yandan da basın bu sefer dahada azıtıp daha çok çirkefleşebilir.
Fakat herşeye rağmen takımın arkadasında olduğumu göstermek takıma ayrıca güç verir ve kazanma adına daha da arzulu olunur.
Görüşüm de şudur ki yıllardır yalan haber kolpa haber yapıp hem takım içinde huzurluk yapanlara bu sene içinde daha fazla gördük bir cevap verilebilir.Çünkü çoktan hakettiler. Daha sezon başında ofi kayıp kaçırıldı, antalyaya gitti,nerde olduğu bilinmiyor diye haber yaptılar bunlar ve milleti galyana getirip bizden bu senede bişe olmaz daha bir oyuncuya sahip olamıyorlar hissini uyandırdılar. O yüzden ayrı bir gıcığım bunlara

sadece55

Kritik ve zor maç.Geleni gideni belli edecek maç olur.

Karabudun

22 December 2015, 20:17:56 #13 Son düzenlenme: 23 December 2015, 22:04:19 Karabudun
Malatya maçındaki gibi oynarsak puan alamayız. Erciyes fena oynamıyor biz ise yokları zorluyoruz. Bir puan yenilmekten yeğdir.

Bu arada herkes basından dert yanar olmuş. Ben mi yanlış biliyorum? Bu kent, bu camia bunların ne zaman hayrını gördü? Hayır, ilk filifotaları ise ben büyük hak almışım. Heriflerin tek gayesi bildiğin gündem olmak ki bu her zaman medyanın elini güçlendirmiştir. Adam hesabına almamak, değil protesto etmek adlarını dahi zikretmemek gerekirken el birliği ile prim yaptırıyoruz. Gazetesini alma, web adresine gitme, kanalını izleme; reklam verme, verene engel ol.

Stoper

Kazanır devre arasına mutlu gireriz.
Sonra 4 transfer. Tahta sorunu olmazsa tabii.