PTT 1. LİG 17.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Kayseri Erciyesspor

Başlatan Kaya, 20 December 2015, 22:53:32

« önceki - sonraki »

özkan

Herşeye adeta bıçak vuracak maç.Yenersek tabi.Kendine basın diyen grup inşallah alacağımız bu galibiyetle biraz daha durulacaktır son zamanlardaki geri viteslerine yenisini ekleyerek.Geri vites diyorum çünkü yaptıkları salvoların karşısında erhan altın var sandılar oysaki bilmiyorlar güçlü bir karakter olduğunu.Her neyse,biz işimize bakıp Allah'ın izniyle maçımızı alacağız.

Akşam saatlerinde erciyes sporun stoperi hemşerimiz ladikli ethem ercan pulgirle görüşme yaptım.Çocukluk arkadaşım yakın dostum olan ethemin herkese selamı var bizden farksız Samsunspor'ludur.Taraftarı sordu direk abi inşallah trübün dolu olur dedi.Bizde artık ona göre doldurmamız lazım maratonu.

Maç için;beraberliğe geldiklerini söyledi.Her ne kadar durumumuz olumsuz olsada 3 de 3 yapan bir takımın hocasının Samsun'a beraberliğe gelmesi gücümüzün göstergesidir.Millet bizden böyle çekinirken biz kendi takımıza gereken desteği fazlasıyla verelim..

İnşallah kazanırız.Yoksa o bıçak bu kadar olumsuzluğu değil,bizi keser.Allah yardımcımız olsun.Bana göre kadro bu şekilde olacak ayrıca.

Furkan

Canberk Osman Taha Oğuzhan

M.Çakır   Hasan   M.Sevgi  İvanov

Kone      Ofoedu

beşnumara

Erciyes ilerde hızlı oyunculara sahip. Iyi kapanirlarsa kontradan atacağı gollerle bizi yenerler.
Bizim ic sahada skor üretemedigimiz maçları inceleyen bizi çözmüş demektir. Karabük Giresun ve Balıkesir maçlarında rakip kapanip kontradan çıkıyordu. Tamamen kapanan takımı açacak takımımız yok malesef. Bunun içindir ki ilk yarı ne yapıp ne edip gol bulup devreye önde girmemiz lazım.
Erciyesin stoperleri Ethem ve Sarris çok iyi çok mücadeleci kale ve bekleri pek iyi değil, bir de ilerdeki üçlü iyi yani kontraya çıkan oyuncuları.
Takım olarak çok agresif yapıya sahipler. Bu maçta önde götürmezlerse kırmızı yerler.
Akşam inşallah galip geliriz. Yoksa durum hiç iyi olmayacak.

Kadro şöyle olur:
 Furkan,murat gürbüzerol,ndiaye,taha,oguzhan,hasan, m.sevgi, m.çakır, ersel, kone, ofoedu.

erkutdem55

MAÇ GÜNÜ PASSOLİG NERDEN ÇIKARABİLİRİZ?ACİL YARDIM

beşnumara

Abi bildiğim kadarıyla maç günü passolig çıkartılmıyor. Internetten basvuru islemlerini tamamlayıp bileti alıp stat gişesinden tek girişlik kart alınıyor.

jean

551

Ümit Ozat i sevin sevmeyin ama su zor günlerde Samsunspor u ülkede kötü imaja sokanlara çıkışa geçmek için kenetlenmemiz gereken yerde yalan dolan haberlerle kulüpte ve şehirde ortalığı karıştıranlar a inat guzel bir tezahürat yapılmalı.

orucreis

Sadece Samsunspor

Bileti aldim hayirlisiyla maca gidiyorum. Her hafta maraton tribununun biletlerini iptal ettikleri icin kapaliya aldim. Ceza yersek obur maca gidemem diye :) insallah kara bulutlari son macta dagitiriz

samsun 55

55. FURKAN KÖSE
21. CANBERK AYDIN
5. OUSMANE CARDINAL NDIAYE
88. TAHA YALÇINER
12. OĞUZHAN BERBER
17. MURAT GÜRBÜZEROL
28. HASAN KILIÇ
26. MUSTAFA SEVGİ
8. MEHMET ÇAKIR
29. FAMOUSSA KONE
10. CHIKELUBA FRANCIS OFOEDU
Yedekler
1. BEKİR SEVGİ
22. ALPEREN PAK
7. MUSA AYDIN
38. GALIN STEFANOV IVANOV
4. FATİH KILIÇKAYA
23. BURHAN ARMAN
90. EHIOSUN EKIGHO
Teknik Sorumlu
ÜMİT ÖZAT

GurbetciFanatik

Ayaklarinizi uzatin , yakin bi puro yaslanin geriye dogru ve keyifle maci seyredin.
Tak Tak Tak 3 Gole 3 Puan.

binikalamadım

muzaffer4

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 25 December 2015, 19:18:25
Ayaklarinizi uzatin , yakin bi puro yaslanin geriye dogru ve keyifle maci seyredin.
Tak Tak Tak 3 Gole 3 Puan.

abi biz termeyle yaptığımız hazırlık maçında heyecanlanan adamlarız ne purosu ne ayak uzatması   ;D

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: muzaffer4 - 25 December 2015, 19:35:10
abi biz termeyle yaptığımız hazırlık maçında heyecanlanan adamlarız ne purosu ne ayak uzatması   ;D

yav ben 9 doguruyorum maksat ortami yumsatmak  :D

celebi

GurbetciFanatik