PTT 1. LİG 19. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Albimo Alanyaspor

Başlatan Kaya, 01 February 2015, 17:17:02

« önceki - sonraki »

Kaya

09/02/2015 Pazartesi

Saat 19:00

Deplasman karnemizin biran önce iç sahaya da yansıması lazım.

Şehir havaya girdi.Kazanarak devam edelim inşallah.

fanatik samsunsporlu

Alanya'yı da altımıza almamız gerekiyor.İnşallah kazanacağız bu maçı.Hatta en az 2 farklı almalıyız ikili averaj için.

Sadece Samsunspor

Bu macida alirsek giresunu aldigimiz alanyayida altimiza aliriz. Sehir artik havaya girdi sayilir. Huseyin Kalpar defansa yatacaktir golu bulursa. Golu ilk biz atmaliyiz

muzaffer4

Moraller yerinde hafta ici mac olmasi sehri iyice havaya sikacaktir alanya macinda dolu tribunler onunde  yenmemiz gereken macta beraberlik dusunuyorum cunku huseyin kalpar her takimla berabere kalacak oyun yapisina sahip :(

evolution55

Urfanın berabere kalmasından sonra haftaya kazandığımız taktirde urfa antalyaya takılırsa 5. Sıraya yükselme şansımız doğdu

berusa55

jean

Arkadaslar alanyaspordaki emre akbaba saglam topcu fransa dogumlu ablasi bizim hanimin arkadasi gecen ilk yari tatilinde camide denk geldik alanyaspor birakmiyor dedi samsuna sakin gol falan atma dedim ama tabiki atacak firsat bulursa ayiteyede dikkat etmemiz lazim ins saha avantajini kullanip aliriz

fanatik samsunsporlu

Alıntı yapılan: jean - 01 February 2015, 21:35:56
Arkadaslar alanyaspordaki emre akbaba saglam topcu fransa dogumlu ablasi bizim hanimin arkadasi gecen ilk yari tatilinde camide denk geldik alanyaspor birakmiyor dedi samsuna sakin gol falan atma dedim ama tabiki atacak firsat bulursa ayiteyede dikkat etmemiz lazim ins saha avantajini kullanip aliriz

Kardeşim Emre Akbaba sarı kart cezalısı bizim maçta
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=1533064

jean

Vallahi iyi olmus demek bosuna gol atma demedim basina gelcek varmis cocugun olmamasi iyi oldu

isa55

Alanyayi yenersek hedef bir anda değişecektir. Hem de bu galibiyet iç saha sıkıntımızı da sonlandiracaktir.

seskat

Sır Hüseyin inşallah bize bir süpriz yapmaz. Adam bizim takımı ezbere biliyor. Çok çok zor bir maç olacak. Umarım 3 puanı alır hedefimiz olan Süper Lige bir adım daha yaklaşırız.

s_uzunkaya

ordu da 4 atıp sonra kendi sahamız da 4 yemiştik. o zaman ki şartlar kötüydü ama genede rehavete kapılma olmuştu sanki... çok önemli bir maç olduğunu söylemeye gerek yok....

özkan

kaleden defans beklere oradanda kanatlara akan oyunumuzu biliyor kalpar,bunu başarırsak alırız maçı.zira gantep bld bunu çok iyi yapmış bize oyun kurdurmamış maçıa çok rahat almıştı.İnşallah hoca bunu düşünür de b planı yada bunu nasıl aşacağına dair çalışma yapar.

Sol Açık

Alıntı yapılan: özkan - 02 February 2015, 12:25:57
kaleden defans beklere oradanda kanatlara akan oyunumuzu biliyor kalpar,bunu başarırsak alırız maçı.zira gantep bld bunu çok iyi yapmış bize oyun kurdurmamış maçıa çok rahat almıştı.İnşallah hoca bunu düşünür de b planı yada bunu nasıl aşacağına dair çalışma yapar.

Kalpar dersine eksiksiz çalışan bir hoca ve tanıdığımız Kalpar bize oyun oynatmamak için ne gerekiyorsa yapacaktır.

Dediğin gibi, önemli olan Erhan Altın'ın planlayacakları. Giresun maçında (bence) planı oldukça başarılıydı, iyi uygulandı ve büyük ölçüde başarılı oldu. Ama o plan, Samsun'daki bu maçta, hele de Kalpar gibi bir kurda karşı tutmaz!

Hücum etmeden kazanamayız ve bu sezon takımımızın bu konuda uyguladığı hiçbir taktiği yok. Bu maçta herkesten önce Erhan Altın'a büyük iş düşüyor...

orucreis

Ayite ile ileri top tasimaya calisacaktir buyuk ihtimalle. Ayiteyi kitlersek sir kalparin bir kanadini kirariz. Kadrolarina bakildiginda en etkili adamlari o