PTT 1. LİG 19. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Albimo Alanyaspor

Başlatan Kaya, 01 February 2015, 17:17:02

« önceki - sonraki »

Akyol

Bu maç bence bu sezon hangi sıralamalar arasında dolaşacağımızı belirleyecek. 3-6 mı yoksa 7-13 mü? Galibiyet halinde bir rakibimizi daha yarıştan kopartabiliriz.. Bence yeneriz   ;)

Stoper

Alanya , Kayseri , Antalya , Osmanlı hepsiyle evimiz de oynayacağız. Deplasman performansını içeride de yansıtırsak başarı uzak değil. Hatta bugün A.Demir'in kaybetmesi durumunda 2.sırada ki Osmanlısporla puan farkı 8 olacak. 3-4 maç seri yapalım,ilk 2 olur mu deriz:)

korayxyz

Alıntı yapılan: Stoper - 02 February 2015, 16:21:54
Alanya , Kayseri , Antalya , Osmanlı hepsiyle evimiz de oynayacağız. Deplasman performansını içeride de yansıtırsak başarı uzak değil. Hatta bugün A.Demir'in kaybetmesi durumunda 2.sırada ki Osmanlısporla puan farkı 8 olacak. 3-4 maç seri yapalım,ilk 2 olur mu deriz:)
Olmaz.

binikalamadım

samuray

kesinliklğ yenmemiz gereken bi maç olacak yenmeliyiz artık içeride berabere kalma lüksümüz yok artık iç sahada kazanmalıyız sıra geldi içeride kazanmaya bu maçı alacağız  skor veriyorum samsunspor 3_alanya-0 ;D

erkutdem55

1 yıllık cezadan sonra maçtayım.Allah tekrar ayrı düşürmesin.Kabus gibi geçen 1 sene oldu.

Dartagnan

Abi gözün aydın . Kartını aldın mı ? Passolig in kara listesinden düştün MÜ ?

beşnumara

Erkut abi emniyetin kara listesinden düşmenle bitmiyor. Passolig kartı veriyor ama bilet vermiyor. Müşteri hizmetlerinin her biri farklı konuşuyor bu konuda. Sistem kara liateden çıkarana kadar sabırlı ol :) bilet alamıyorsan müşteri hizmetlerini ara abi. Dedigim gibi ama sakin ol.

erkutdem55

Alıntı yapılan: beşnumara - 04 February 2015, 11:59:49
Erkut abi emniyetin kara listesinden düşmenle bitmiyor. Passolig kartı veriyor ama bilet vermiyor. Müşteri hizmetlerinin her biri farklı konuşuyor bu konuda. Sistem kara liateden çıkarana kadar sabırlı ol :) bilet alamıyorsan müşteri hizmetlerini ara abi. Dedigim gibi ama sakin ol.

Kara liste ne yavru :)Haydaaaaa bak sövdürtceniz beni yine ceza aldıracaksınız tekrar :)Elimde cezası bitmiştir kağıdı var taş gibi :)Passolig çıkarmıştım ama dur bi arim şu passoligi.İyi ki söylediniz yoksa pazartesi tekrar ceza alırdım ben :)

erkutdem55

Gerçekten bilet alamıyormuşum.Yarın halledecekler.Sağol Fatih ve Yavuz,adamlarsınız ayrı ayrı :)

beşnumara

Abi uğur için hafta sonu passoligi aradık. Daha önce uğur da aramıştı ama her telefona çıkan farklı bilgi veriyor. Elindeki kağıt ile bir yerlere başvurup cezayı kaldırıyormuşsun.

erkutdem55

Alıntı yapılan: beşnumara - 04 February 2015, 12:26:49
Abi uğur için hafta sonu passoligi aradık. Daha önce uğur da aramıştı ama her telefona çıkan farklı bilgi veriyor. Elindeki kağıt ile bir yerlere başvurup cezayı kaldırıyormuşsun.

Müşteri hizmetleri cezanın bittiği ile ilgili evrak istiyor.Yarın göndericem,gönderince telefon açın sistemden düşelim dediler.

Shane_Falco

Kalpar 1 puana yatmaya gelecektir. Erhan hoca'nın çok bir şey yapmasına gerek yok parola çok açık Ayite'yi durdur Alanya'ya vur.

beşnumara

Abi bize de önce emniyetten aldığınız evrakı tffye göndereceksiniz tff sistemden düşecek dedi sonraki gün uguru aramislar passoligten bu sefer de evrakı kulübe götürüp öyle işlem yapacaksınız demiş. Kulüp ne alaka. Bunlar şaka gibi. Sen işini sağlama al abi bunlara güvenme. Cüneyt senkala ulaş o nasıl kara listeden kurtarmış kendini bence uygulayan birine sor abi :)

GurbetciFanatik

Bu maci alip ilk 6 ya girersek daha da bizi indiremezler.
En kötü ilk 6 bitirirz su ic saha kabusunu atlatalim gerisi gelir zaten.
Insallah alinan Ivanov iyi bisey cikarda aradigimiz orta sahaya beyin olur da ondan sonra ufffff keyfe bak  ;D ;D