PTT 1. LİG 17. HAFTA | Denizlispor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 22 January 2015, 23:50:28

« önceki - sonraki »

elexir

Bu takımla doğan uyuşmuyor adamın bilerek takımı sabote ettiğine inanmıyorum ama olmuyor beceriksizlik mi şanssızlıkmı anlamadım ama bu çoçuğun bu takımdan uzaklaştırılması lazım :(

diocid

Hocanın son dk da ki Doğanın pas vermeyişini kızgınlığını kamera iyi  yakalamış, o bakışın hakkını vermeli hoca..

fanatik samsunsporlu

Defansımız evlere şenlik.Bütün kafa toplarını rakibin forvetleri aldı.Soner kendinden beklenmeyecek hatalar yapıyor.Emrah Bozkurt yine bizi perişan etti.Ofeedu atsa maç zaten bitecek.Stres ortadan kalkacak.Doğan zaten bildiğimiz gibi resmen küfrediyor taraftara.
Fatih hem 4 sarı kart oldu hem de kırmızı kart gördü.Kırmızı cezası diğerini kaldırır mı bilen varsa söyleyebilir mi?

özkan

Hoca sen kumda oyna ev yap yık bidaha yap.Ama gözünü seveyim klübede durma.Bugün maç berabere bitmediyse bunun sebebi denizlisporda o istek olmamasıdır.Sağol sen yi,ne herşeyi batırmak için elinden geleni yaptın.Sal şu takımın el freninide oynasın be adam şu takım.

bayfa55

bütün stoperlerimiz ağır, bir çabuk stopere ihtiyacımız çok açık ortada

mehmet yılmaz

Üç puan sevincimiz son anda Doğan'ın atmadığı pas yüzünden tuhaflaştı.
Bu çocuk neden böyle yapıyor, anlamıyorum... :(

Galibiyet güzel. Ofeudu hareketlilik getirmiş. Ama tipik Afrikalı, getiriyor, gol vuruşu yok. Farklı kazanabilirdik. Bizim esas sıkıntımız iç sahada. 

deado

Maçtan önce nasıl olursa olsun 3 puan bizim olsun desek kimsenin itirazı olmazdı herhalde. Ama bu galibiyet eksiklerimizi ve Hoca yetersizliğini görmemizi engellememelidir. Oyuna sonradan giren Doğan yine çok kötüydü. Karşımızda kötü bir Denizli olmasaydı bu defans anlayışı ile galibiyeti korumamız çok zor olurdu.

Duško Milinković

Başkan ve yönetim değişti, futbolcuların paraları yattı, transfer yapıldı. Ancak takımda değişen birşeyin olmadığını üzülerek izledik. Demek ki değişmesi gereken neymiş? Bu malzemeden helva yapacak usta eksik.Bu çok açık izleniyor.

Ellibeş Numara

Gollerden hariç 3-4 tane daha net pozisyonlarımız vardı. Önemli bir 3 puan..

fanatik samsunsporlu

Osmanlının o kadar iyi kadrosuyla buca deplasmanında puan kaybettiği durumda 3 puanımız iyidir.İnşallah orta sahayı rahatlatacak transferler yapılır.

Levent ÖCAL

AlıntıAltın: "Hedefimiz play-off"
Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın ,"Hedefimiz play-off, eğer kalabilirsek Süper Lig'e çıkmak için mücadelemizi vereceğiz. Kamp döneminde güzel geçirdik. Sadece bizim takımız açısından değil, Türkiye genelinde maçta öne geçtikten sonra skoru korumak adına geriye çekilmek nedir? Bunu hale çözemedik. Çözmek için hala uğraşıyoruz."

GurbetciFanatik

Ben cözdüm hocam.
Oyuna top bilen adam koy o kadar.

samuray

maçı izleyemedim sayfadan sizlerin maç yorumlarına bi göz atayım dedim hiç  kimse skor belirtmemiş yorumlardan  2 3 galip geldiğimiz anlaşılıyor  skor iyi futbol kötü demekki neyse deplasmanda alına 3 puan iyi tabi ama futbol olarak yine hüsran ee helvayı yapacak usta olmayınca böyle saç baş yoldurur altın hoca

55.hakan

Erhan Altın maçtan sonra şu geriye çekilme işini çözemedik demiş ama takım geriye çekildiği sırada 3.stoper olarak Ercan ı alan da kendisi !

orucreis

Bugün erhan hocanin ekmek arasi bonzai yuttuguna kanaat getirdim