PTT 1. LİG 16. HAFTA | Samsunspor'umuz - Altınordu

Başlatan Levent ÖCAL, 29 December 2014, 18:34:43

« önceki - sonraki »

Levent ÖCAL

Tarih: 04.01.2015
Saat: 13:00

- Maç günü ve saati çok müsayit, maça hem bu yüzden hemde yönetim değiştiğinden ilgi olur diye düşünüyorum. Seyirci coşkusuyla da kazanarız inşallah.

cembaba

Umarım galibiyetle kapatırız ilk yarıyı. Bu maçı kesinlikle almalıyız.

fanatik samsunsporlu

artık evimizde maç kazanma vakti geldi.yeni yönetim,daha fazla taraftar ile

ngonge

Hoca değişikliği ile girelim maça. Zaten kendi sahasında kazanamaz bizim Erhan. Bari yardımcı antrenör gazla mazla kendini göstersin.

Samet Torun

2015 e galibiyetle girelim bütün sene öyle geçsin. Batıl inançsa batıl inanç. Buna inandırmak istiyorum kendimi.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

cezayir55

Bu maçıda alamazsak artık Erhan Altın arkasına bile bakmadan gitmeli

##kdc##

maçı kazanalım Erhan Altın istifa edip ayrılsın.

beşnumara

Şu maca erhan ile çıkmak hakikaten risk yaa. Keşke hocasız çıksak.

fanatik samsunsporlu

erhan altın 3 puan alıp istifa eder numaradan.aman devam et hocam deme yönetim  ;D

mehmet yılmaz

Samsunspor Altınordu'yu Hep Yenmiş!

Samsunspor ile Altınordu arasında geçmişte oynanan maçlara baktığımızda hepsini Samsunspor'un kazandığı görülüyor.
Hafta sonu Altınordu'yu misafir edecek olan Samsunspor, rakibine karşı  çok ilginç bir istatistiğe sahip. İki takım tam 30 yıl aradan sonra ilk defa bir lig maçında karşı karşıya geleceklerken daha önce oynanmış olan 6 maçın tamamını Samsunspor'un kazandığını görüyoruz. Rakibin hem Samsun'da hem de İzmir'de hep mağlup eden kırmızı beyazlılar bu maçlarda 12 gol atarken kalesinde ise sadece 3 gol görmüş. Üstelik Samsun'da hiç gol yememiş.

Samsunspor - Altınordu Maçları:

1969-70                1. Lig
Samsunspor - Altınordu                              1-0         2-1

1975-76                2.Lig 
Samsunspor - Altınordu                              2-0         2-1

1984-85                2.Lig
Samsunspor - Altınordu                              3-0         2-1

mehmet yılmaz

Altınordu Maçı Çeliker'in
Samsunspor'un Altınordu ile oynayacağı maçın hakemi Özkan Çeliker olarak açıklandı.
PTT Birinci Lig'in 16. hafta maçında Samsunspor, Altınordu'yu misafir edecek. TFF tarafından yapılan açıklamaya göre müsabakayı Denizli bölgesi hakemlerinden Özkan Çeliker yönetecek.
Bu arada esas mesleği doktorluk olan Çeliker daha önce Samsunspor'un 2 maçını yönetmiş ve Samsunspor bu 2 maçtan da galibiyetle ayrılmıştı.

SAMSUNSPOR   3-1   ADANASPOR    25 Kasım 2013   PTT 1.Lig
SAMSUNSPOR   2-0   BUCASPOR   15 Mart 2014   PTT 1.Lig

fanatik samsunsporlu

hocam hem istatistikler hem de hakem şansı yanımızda desene.siz aldınız mı passolig?isa hocamdan ayrı düştük bu sene

mehmet yılmaz

Passolig protestosuna devam...
Bu sezon almayacağım.

isa55

Yarin mac var, ama heyecan yok. Ne duruma gelmişiz.

Gecen sezon bir kaç arkadaş olasi 11 ileri oluştururdu. Elestirirdik, ilave yapardik. Sirinler toplanirdi gelirdi. İki saat onceden gidip maraton ortadan yer ayirirdik. Mahvettiler futbol zevkimizi.

fanatik samsunsporlu

Alıntı yapılan: isa55 - 03 January 2015, 22:33:05
Yarin mac var, ama heyecan yok. Ne duruma gelmişiz.

Gecen sezon bir kaç arkadaş olasi 11 ileri oluştururdu. Elestirirdik, ilave yapardik. Sirinler toplanirdi gelirdi. İki saat onceden gidip maraton ortadan yer ayirirdik. Mahvettiler futbol zevkimizi.

aldın mı passolig kartı geliyon mu?