PTT 1. LİG 16. HAFTA | Samsunspor'umuz - Altınordu

Başlatan Levent ÖCAL, 29 December 2014, 18:34:43

« önceki - sonraki »

GençKozluklu

Rakip 12 kişi biz 10 kiş ioynuyoruz. Bu şekilde almak çok zor. Artık iyiden iyiye üzerimize gelmeye başladılar

5trawberry

Sadece Samsunspor

GurbetciFanatik

adilovic deki vurus teknige bayiliyorum. Baska birisi olsa o topu daglara taslara gönderirdi.

mehmet yılmaz

ilk 30 dakika kötü oynadıktan sonra toparlandık. pozisyonlar da bulduk. maç ortada.

Sioux

Altınordunun 55 numarası Yusuf Abdioğlu'na helal olsun. Çünkü Of doğumlu. Küçük yaşta Samsun'a gelip yerleşmişler. Telekomda futbola başlamış. Oradan Lüleburgaz, Nazilli falan ama gidip de 61 giymemiş. Kendini Samsunlu saymış olmalı ki 55 giymiş. Bravo.

Sol Açık

Takımın en mücadeleci ve sert 2 oyuncusunun ilk yarıda sarı kart görmesi iyi olmadı. Özellikle de Taha'nın...

elexir

bu maçı bu şekilde almamız çok zor recep neden oynamıyor?

Sol Açık

serkancengiz

Lusage

Hakemi bende beğenmedim. Gözünün önündeki pozisyonları süzemiyor.

elexir

erhan hoca oyuna müdahale etmeli yoksa bu maç 6 ay oynansa berabere biter :(

kamuri

ılk yarının ortalarında bı on dakıka felan ıyı oynadık oyunun kontrolunu ele aldık ama gol bulamadık maalesef o dakıkalarda. umarım ıkıncı yarı bıraz daha kendımıze guvenıp oynarsak golu bulacağımıza ınanıyorum bu arada fatıh ıcın bı kaç cumle soylemek ıstıyorum allah nazardan saklasın her mac nerdeyse hatasız oynuyo hep boyle devam eder ınsallah

özkan

Stadda ızleyenler goruyordur doğan öyle karaktersızlıkler yapıyokı.bırak kadroya almayı klüp kapısından sokmam boylesını.bılerek taca attı bılerek taban gırdı tribünden gelen destek erhan altını geçen hafta cagıranlardandı.tum tribünden degıldı.

Sol Açık

İlk yarı itibariyle söylenebilecek ilk şey Erhan Altınla bu işin olmayacağı. Takımın organizasyonu yok.

İkincisi, takım hırslı, ama sadece hırsla maç kazanılmaz.

Üçüncüsü, Samsun taraftarının yapısal sorunu. Aslında Türkiye'deki herkeste bu var, ama bizde daha aşırı. Önce "süper star", "geleceğin yıldızı" ilan edip, sonra da yok ediyoruz. Doğan ilk çıktığında da ilk 11 oyuncusu değildi (henüz), şimdi de değil (henüz). Ama yuhalamak çok çok yanlış. Çok genç insanlardan bahsediyoruz, desteklenmeli ve doğru yaptığı takdir edilmeli. Oysaki yuhalandıktan sonra Doğan 10 dakika kımıldayamadı!

Orta sahada 3 oyuncumuz var. Taha mücadeleci ve kesici, ama oyun kurmakta yetersiz. Doğan oyun kurabilecek potansiyelde, mücadele etmeye çalışıyor, ama zayıf. Safa gole dönük, kısmen adam eksiltme yeteneğinde, ama mücadele ve oyun kurmak konularında yok. Özetle, "keşke" bu 3'ünden 1 oyuncu çıkartabilsek! Sonuçta, ilk yarı boyunca orta sahada mücadele gücümüzün çok düşük olduğunu düşünüyorum. Taha'yı destekleyecek birine ihtiyaç var, ama yedeklerde böyle birini göremedim (ayrıca Taha'nın sarı kart görmesi de kötü oldu). Safa'yı bugün yetersiz buldum. Alperen tutuk başladı, ama birkaç iyi hareket ve seyircinin de desteği ile gitgide düzeldi. Çok düzgün bir oyuncu olduğunu düşünüyorum (yıldız değil, olması da gerekmez!).

Bence Doğan ve Safa'nın değiştirilmesi gerek. Ben olsam, devre arasında gecikmeden Recep Niyaz'ı oyuna sürer ve Safa'yı çıkartırdım. Alperen'i Safa'nın yerine çeker, Recep Niyaz'ı da kanada alırdım.
Doğan'ın yerine ise yedekte pek kimse göremedim (Zafer Özden ve Serdar Eylik'i hiç saymadığımdan!). Bunu diyeceğimi düşünmezdim, ama Ali Zorlu yedekte olsa onu sürmek iyi olabilirdi. Mücahit'i hiç seyretmedim, ama orta sahada mücadele gücünü yükseltmek için Doğan'ın yerine düşünülebilir.

Oyun kuramıyoruz ve kadromuza bakınca kuramayacağız da. Yapmamız gereken, orta saha direncini yükseltip, Adilovic-Musa Aydın-Recep Niyaz üçlüsünün işi bir şekilde bitirmesini beklemek olmalı!