PTT 1. LİG 8. HAFTA | Karşıyaka - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 26 October 2014, 21:33:07

« önceki - sonraki »

GençKozluklu

GurbetciFanatik

Erahn Hoca sen bir Sir sin.
;D :D ;D :D ;D :D

Almanyanin Brezilyaya 7 atmasina anlarimda. Bu takimin son 5 dakikada bu futbollan 2 gol atmasini aklim almiyor.

Sonucta 3 Puannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

GurbetciFanatik

Erhan Hocanin reportajini ben simdiden yaziyorum not edin.

Buraya 3 Puan icin gelmistk. Golü yedik 90 dakika boyunca yilmadik Futbolcularimi cani gönülden kutluyorum.
Üzerimizdeki sanssizligi attik artik bi seri yakalmak istiyoruz.

:evet: :evet: :evet: :evet: :evet:

ngonge

40 yılda gelebilecek bir şansla maçı kazandık. Bence hareket ceza sahası dışındaydı.

Her ne olursa olsun galip gelmek güzel. Ligde hedefimiz ne hiç belli değil ama ileride ihtiyacımız olacaktır bu 3 puana.

Ama bu takım en kötü yönetimiyle bu şekilde kazanabiliyorsa iyi bir t.direktör elinde ne olur diye düşünüyor insan.

isa55

İyi ki İzmir deplasmani var.

Mac berabere bitse bile Erhan hoca giderdi. Topçular hocayi kurtardi.

ngonge

Alıntı yapılan: isa55 - 02 November 2014, 16:33:30
İyi ki İzmir deplasmani var.

Mac berabere bitse bile Erhan hoca giderdi. Topçular hocayi kurtardi.

Hocayı gönderecek bir yönetim yok bence. Yönetim gidince hoca da gider.

jean

Allahin ve hakemin yardimiyka kazandik tamamen bal penalti ise disardaydi

yavuzselim

Erhan Altın sen futbolun f sinden anlamıyorsun bu maçı kazanmış olmamız bu gerçeği değiştirmez son dakikalarda gol lazımken Adil çıkarıp Alperene alsan tamam da Tuna yı oyuna almak tamamen aptallık Allah rızası için bu akşam istifa ette Samsunspor sevgini göster

55.hakan

Şu galibiyet 1-0 gerideyken yapılan değişikliği haklı çıkarmaz.Penaltı oldu herkes Adiloviç i aradı ne oldu?O penaltı yine kaçsaydı herkes Adil i arardı.Bu değişiklik yapılacaksa da alınacak defans değil ileriye adam olmalıydı.Gerçi Erhan hoca nın Adil i oynatmamak için koz geçti eline şimdi.Ama böyle bir şey yaparsa çok yanlış yapar.

Raqua55

Yurtta karşıyakalı arkadaşla maçı seyrettik çocuk çıldırdı ki haklıydı.Top oynamadık penaltı dışardaydı 82'de karşıyakanın penaltısını vermedi.Ama hep biz mi üzülecez  :P Erhan altın yinede istifa etmesi gerekir top oynamadık Son dakika şansıyla galib geldik...Uzun zamandan sonra galib gelmek gerçekten çok keyifliymiş.

kuzey55

bu arada şu Ksk taraftarına mavi boncuk vermeyi ne zaman bırakazağız acaba ?

Ellibeş Numara

Bu adamlara da artık ödeme yapılması lazım. Parayı bulamıyorsanız defolun gidin. Mehmet bank, recep hun yönetimi.!

GençKozluklu

Bugun takim daha istekli baslamisti ve golu dusunen oyun sergiledi diger maclara nazaran. Çok buyuk sansla aldik. 90+ lardaki 4. Puanimiz oldu. Bu boyle nereye gider soru isareti

55.hakan

Bu galibiyet nefes alabilmek için biraz olsun haftalar sonra puan durumuna bakabilmek için iyi oldu.O nun dışında takım kalitesi iyi olmasına rağmen takımı iyi oynatamayan taktik açısından boş Erhan hoca hala diken üstünde.

orhan

Adiloviç  bizi yanıltmaya devam ediyor sahada kaldığı müddeççe hiç bir varlık gösteremedi üstelik mbillayada zararı oldu bugün sadece iyi mücadele ederek maçı kazandık ilk defa top bizi sevdi. Mustafa sevgi tahayla birlikte oynarsa takıma faydası çok olur bunu malatya maçında gösterdi Ayrıca futbolcularımızı canı gönülden kutlamak gerekir bu zor şartlarda  verdikleri mücadele alkışa değerdi, yönetime gelince bu çocuklara para veremeyecekseniz daha fazla zorlamanın bir anlamı yok istifa ederek kulübün önünü açın.