PTT 1. LİG 8. HAFTA | Karşıyaka - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 26 October 2014, 21:33:07

« önceki - sonraki »

ngonge

Sakin kafayla bir değerlendirme yapmak isterim.
Bu hafta takım diğer haftalara göre daha iyi göründü açıkçası. Bunda taktiğin oturmasından çok takımın durumundan kaynaklı bir gaza gelme olduğunu düşünüyorum çünkü taktik olarak hala ortada bir şey yok.

Defansta zaafiyetler devam ediyor. Yenilen golde Mustafa Sevgi'nin savunma yönünün zayıf olmasının payı var. Ama duran toplarda ve maçın genelinde iyi göründü. Bana kalsa 4-4-2 de sol kanata yerleştiririm ama hoca bu taktikte ısrar edecek gibi görünüyor.

Ortasaha, Taha'nın formunu yakalaması ve Hasan'ın lige alışması ile daha etkili oldu. Doğan fena bir oyuncu değil ama 11 oyuncusu olmamalı, ayrıca hücuma arkası görevi de onun mevkiisi değil bence. Mesela Taha ile Mustafa Sevgi'yi ortaya koyup önlerine Hasan konsa belki çok daha fazla topu kullanan bir oyun izleyebiliriz.

Adilovic genelde kötü görülmüş ona katılmıyorum. Adil hiçbir zaman sahada çok aktif görülecek bir oyuncu değil, kaldı ki taktik olarak tek forvet oluyor ve 2 stoperle mücadele ediyor, hiç kolay bir şey değil. Zaten maçın başında gayet iyiyken sonradan düştü ama gene de oyundan alınacak bir oyuncu değil, mesela yoktan gelen bir top ile 2 stoperi etkisiz hale getirip yaptığı ve auta giden şutunu hatırlayın 2.yarı.

Hoca ile ekstra bir yorum yapmak istemiyorum.
Bu maç dışında genel bir hususa değinmek istiyorum. Tuna, Murat Akyüz, Soner, Musa ve hatta Ahmet Burak yaşları gereği artık gerekli faydayı veremiyorlar. Gelecek sene bunlardan belki sadece Ahmet Burak o da alternatif olarak kadroda bulunmalı

kaptan 55

samuray

Alıntı yapılan: uçarlı - 02 November 2014, 17:12:12
TRT de bir yorumcu var
oldukça isabetli yorumlar yapıyor.
Hayırlarsanız Kayseri maçında
Samsunspor 8. haftadan sonra çok daha lige ağırlığını koyacak demişti.Tebrik ediyorum kendisini.

hayri ülgenden bahsediyorsun galiba samsunsporda futbol oynamış bir isimdir hayri ülgen birazda ondan samsunspor sevgisinden kaynaklanıyor dikkat ederseniz her takım için olumlu şelyler söyler yani ne şiş yansın ne kebap misali ,inşallah tahminleri doğru çıkarda bizleri yanıltır zira benim şahsen erhan altın.a hiçmi hiç güvenim yok son galibiyete rağmen tamamen
şansa verilen bi penaltı golü ama olsun galibiyet galibiyettir