PTT 1. LİG 8. HAFTA | Karşıyaka - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 26 October 2014, 21:33:07

« önceki - sonraki »

orucreis

Beklenmedik bir galibiyet aldık. Ama bu hocanın yaptigi oyun tarzindaki yanlisliklari degistirmez. Gole ihtiyacimiz varken forvet alip defans koymanin mantikli bi aciklamasi olamaz. Insallah seri yakalayip hocadan kurtulmadan once puan kaybi yasamayiz

Ekrem

Futbolun cilvesi işte top yuvarlak ve ne olacağı Hiç belli olmuyor . Aslında çok çok kötü oynamadık  ama iyide oynamadık çok top kaybettik . Erhan Altınla olmuyor ama Erhan Altını yollamak için yönetim lazım oda bizde yok malesef . Her ne olursa olsun 3 puan almak güzeldi :)

yirmiuc

Haftalar sonra puan tablosuna bakmak kısmet oldu. :)

mehmet yılmaz

Çok şükür kazandık ve hak ettik de. 
Bu galibiyet tamamen futbolcuların şahsi çabasıdır. Yönetim ve kulübe zafiyeti aynıyla devam ediyor. Bunlar ara nefesler...
KSK taraftarı büyük bir hayal kırıklığıdır. Yıllardır Samsun'da hem onlar hem de takımları en güzel şekilde karşılanıyorlar ama bu küfürler yakışmıyor.
Yine İzmir, yine üç puan ve Erhan Altın'ın 3. galibiyeti yine son dakika golü.
Bir sözüm de Adilovic'e...
Ramazan Sal gibi bir beceriksizden bir tane top alamadın, ona bir kere çalım atamadın. Sana inanan bizleri de mahcup ettin.
Ercan ve Taha bir adım daha öndeydi diğerlerinden.

ercan0655

Duško Milinković

Bu galibiyet kimseyi yanıltmasın.Taktik anlamında rezalet bir görüntü sergiledik. Yanal'ın tamamen acemiliğinden oluşan son dakika penaltısı ile galip geldik.Yine berabere kalacaktı bu takım.Ben bu sefer yeniliriz diye bekledim.Belki yenilgiyle teknik direktör gider ve takımın önü açılabilirdi ancak maalesef bu olay gidişi biraz erteledi.Bu galibiyet Samsunspora büyük zarar verebilir.

diocid

Takımımızın kahramanı gol atmadan öncede Taha'ydı attıktan sonrada odur, diğerleri fıs.Güzel oyun olmayınca üç puana sevinemiyorum ne yazıkki..

jean

Isten gelînce son dakikalarina bakim dedim telefonu actigimda dakika 83 tu umudumda pek yoktu cok sukur attik iki tane ve kazandik giden mac geldi geri

berusa55

Forvetim

deli bunlar :)   Allahınıza kurban delirttiniz bizi, 1 puan iyi olur derken 3 puanı kaptınız ya helal olsun çoğumuzu şaşırttınız, 1 puan hakkımızdı 3 oldu helva oldu, para alacaklarınızı yönetim bir yerlerden bulup ödesin artık bi zahmet

Forvetim

yediğimiz gol de mahalle maçında yenmez, kale sahası önünde topu stop ederek gol attırıyor, doğru dürüst müdahale eden yok buyrun atın der gibi, böyle gol mü yenir. 10 kere 20 kere izlesinler hatalarından ders alsınlar.

Stoper

Maç öncesi 3-1 kazanırız demiştim.Bir arkadaş da daha önce yazdığı 3-1 kaybederiz iletisini alıntılamış.Takım paf oyuncularla çıksa da benim elim yeniliriz,3 yeriz gibi şeyleri yazmaya gitmiyor.Bilmiyorum belki de kendime yediremiyorum.

İlk yarı Doğan'ın şutu dışında ciddi bir atağımız yok.İkinci yarı Recep Niyaz'ın da girmesiyle toparlandık biraz.Hakem kararları,biraz da şans faktörüyle son dakika gelen golle kazandık.Erhan Altın bonus kazandı.

evolution55

gece trtspordaki programda yorumcu Samsunsporun ve Erhan Altının inatçı huyunu seviyorum dedi. Samsunspor daha iyi yerlere gelecektir dedi. Erhan hocanın oyun stili oturmaya başladı gibilerinden cümleler söyledi. bir de Adilin fizik olarak çok yetersiz olduğunu söyledi

Kadir ÇELEBİ

Bu futbolcuların parası ödensin birde öyle bakmak lazım ama hoca için aynı şeyleri söyleyemem Elazığ maçındada aynısını yaptı dakika 90 lara gelmiş oyuncu değiştiriyor herhalde maçın 120 dk falan zannediyor yada sihirli değneği var Kazanmak güzel tabi ama ilerisi için umut yok. yönetim teknik heyet en kısa zamada değişmeli