PTT 1. LİG 8. HAFTA | Karşıyaka - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 26 October 2014, 21:33:07

« önceki - sonraki »

berusa55

celebi

Şerefe  yoksun bu hoca varken bu iş olmaz. Yeniliriz

jean

cany

SametYılmaz55

orucreis

Erhan hoca ile olmazzzzz bu maçta 3-1 yeniliriz erhan hoca istifasini verir

Raqua55

Erhan altınla galibiyet gibi seçeneğimiz zaten yokda.Yeniliriz ama erhan altının istifa vermez versede şuanki yönetim o istifayı kabul etmez.Çok gol pozizyon verdikleri gibi savunmada basit hatalar yapabilen bir takım neyse Erhan altın varken bunları söylemek anlamsız.Beraberliğe gideriz yenilip geliriz :(

Kaya

İzmir istatistiklerimiz çok çok iyi ancak Erhan Altın ve olmayan oyun mentalitesi ile beraberlik büyük sonuç olacak gibi.

samuray

çok zor maç man8isa karşısında güzel futbol oynadı karşıyaka galibiyeti hakeden taraftı yusuf şimşek iyi takım oluşturmuş iyi top oynatıyor top neredeyse en az 3 karşıyakalı pres yapıyor basıyor rakibe top oynatmıyor işimiz çok zor bu maçta hele erhan müsveddesiyle hoca demek içimden gelmiyor zira elazğ ıberaberliğinin  tek sorumlusu o bu sayfalardan defalarca yazıldı çizildi erhan la bu iş kolmaz dendi geçtiğimiz sezonlarda denenmiş istatistikleri berbat 13 beraberlik 2 galibiyetmi tam hatırlamıyorum neyse peşşinede besim durmuş la kümede zor kaldık  o sezon yönetim krizi hoca krizi mali kriz hepsi üst,üste işimiz zor emin başkan madem bırakacaktın neden yine aday oldun da bıraktın ,aday çıktığı halde sen yeniden aday oldun  :kafa: :kafa:

Jnr.Serkan

Yonetimi basarisiz bir takimin sahada basarili olma sansi yoktur.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Desiqner

Karşıyaka bizden çok çok iyi.Maçın favorisi görüyorum onları.Kahe,Juninho ve Ofeodu üçlüsü zorlar bizim bomba defansı.

samsunluerhan

takım aslında kötüde oynamıyor konsantre eksikliği var bu acık ortada ...  inşallah çıkış maçımız olur artık :kafa:

samsunum

Fiktstüre bakarken birşeyi farkettim.Bu maçı almamız birçok şeyi değiştirebilir.Eğer izmirden 3 puanla dönersek sonraki maçta evimizde Şanlıurfaya kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum.Ve ondan sonra deplasmanda Ordu,evimizde Gaziantep bldspor, deplasmanda ise Manisapor'la oynayacağız.Yani ligin dibindeki takımlar.Onlardan puan olarak pek bir üstünlüğümüz olmasa da bu maçlardan seri yapabileceğimizi düşünüyorum.Tabiki hafta içerisinde futbolculara ödeme yapılacak olması daha da umutlandıryor beni.O yüzden ben bu maça 3 puandan fazlasını görüyorum.Haydi inşallah.

fanatik samsunsporlu

izmir şansımız iyi olsada bu maçtan çok korkuyorum

isa55