PTT 1. LİG 8. HAFTA | Karşıyaka - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 26 October 2014, 21:33:07

« önceki - sonraki »

Duško Milinković

Beraberlikten başka sonuç olur mu? Çok zor. Yönetim yok.Bir garip durum var Samsunsporda.Başkan istifa etmiş, yönetim kongre kararı alması gerekirken almıyor. Kim başkan belli değil.Kim basın sözcüsü? Taraftarlardan sorumlu kim? Stadın dışındaki ve içindeki olaylara hangi yönetici müdahale edecek belli değil.Teknik Direktör kafasına göre takılıyor. Garip işler oluyor vesselam.Berabere kalır geliriz.Klasik Erhan hoca sonucu.Seyretmeye gerek yok maçı.Seyredip te hastalık sahibi olmaya gerek yok.

beşnumara

Maç Trt Spor'da.

samsunluhakan

erhan altın olduğu sürece 3 puan çok çok zor

Kaya

Maçın nerede oynanacağını merak ediyorum.

Alsancak kapatıldı.

Atatürk stadının zemini inanılmaz kötü,bakıma alındığı söyleniyor.

beşnumara

Bu sezon Karşıyaka maçlarını Buca stadında oynuyor.

samuray

zor maç ama inşallah çıkış maçımız olur diyorum

Kaya

:evet: ;)

Ksk bu zamana kadar gördüğüm en iyi kadroya sahip.Hücum oyuncuları Kahe Juninho Ofeodu ve Ahmet Arı da oldukça formda.

Ağır bir zeminde orta saha mücadelesine dönük bir maç olmasını isterdim ancak buca da futbolun oynandığı,bizim geriye yaslanmadan oynamamız gereken bir müsabakaya çıkacağız.Zor deplasmanlardan biri.

Stoper

Ofeodu papatya fali,gamsiz Juninho,güreşçilere dönmüş Kahe. Abartacak bir takim değil,boş tribünler önünde oynanacak bir maç. Erhan Altin'a rağmen 3 puanla döneriz. İzmir bize uğurlu gelmiştir.

beşnumara

Iki yıl önce Samsunda oynanan macta yine bize denk gelmişti ve pankartla çıkmıştık. Macta o kötü kadroyla iyi oynayıp musa penaltı kaçırmıştı. Ben zannetmiyorum futbolcular için bu tür şeylerin bi önemi olacağının. Taraftar için önemlidir. Taraftarı da passoligden dolayı pek gitmiyor maclara.

Tamer55

umar ,A.Burak ve soner sakatlıkları nedeniyle izmire götürülmemiş  bareberliği de arayacağız herhalde

Atakumlu

Alıntı yapılan: Tamer55 - 01 November 2014, 19:02:16
umar ,A.Burak ve soner sakatlıkları nedeniyle izmire götürülmemiş  bareberliği de arayacağız herhalde

Sakat mı ? Para mı ? mesele acaba hangisi ?

jean

Bence para haklilarda 4 ay bedava kim oynar madem veremiyorsunuz soz vermeyin bari vercez diye

mehmet yılmaz

Tipik bir beraberlik maçı.
Umar'ın yokluğu ciddi bir dezavantaj.
Erhan Altın devam ettiği için iki ihtimalli. Beraberlik ya da mağlubiyet.
İnşallah yanılırım.

beşnumara

Musa ayağının üzerinde durmayı becersin başka bir şey istemez. Ayrıca umarın yokluğunda oynatilacak adam belli. H. İbrahim peksen.
Yine bize kanserler kanserler...

özkan