Bakan ve Köktaş'a Tepki, Bu Şehir Bizim!

Başlatan Kaya, 06 August 2014, 21:31:29

« önceki - sonraki »

SametYılmaz55

Bu konuşma hiç güzel olmadı.Taraftarın arkasında durmuyorsan bile sessiz kalabilirdin başkan.Para olmadığı için boyun eğmek zorunda kalıyorum deme lüksün kalmadı.Son dakika aday olarak o şansı kaybettin.madem bu şekilde boyun eğecektin neden aday oldun? Her ne için aday olduysan yanlış yaptın.Yaptığın şu açıklamayla hepimizi yeterince utandırdın.yazık gerçekten çok yazık başkan...

##kdc##

Düştüğümüz sene ne de güzel isyan ediyordun Sivas maçında Mehmet Nas'a..
Başkan olduğunda herkes o köşe gönderindeki maç izleyen Kaptanlarının dik duruşuna güveniyordu..

Bu sene 3. sezon olacak ne kadar gereksiz adam varsa yıkayıp yağladın başkanım, sen doğru bildiğini yapıyorsun ama biz kahroluyoruz..

lato

Bir hafta önce şehirde kimseden destek görmedik diye çıkıp ağlayan kimdi? Birden Kökaş'a tepkiler yağınca reklamının yapılması gereği mi duyuldu? Efsane bitmiştir. Emin Kar kendini bitirdi yazık etti. Bir insan bir hata yapar insanlık hali olur. İkinciyi yapar insanlık hali olur. Ama sürekli yapıyorsa bu hata değil karakteridir. Trabzonlu taraftarı ağır basıyor demek ki. En kısa zamanda kulübün senden de kurtulması dileğiyle Amin.

Bakican55

Abilerim kardeslerim size bir onerim olacak aramizda para toplayalim bir gece ansizin akp il teskilatinin onune bu sehir bizim pankartini asalim karsisina hem sesimiz duyulur hemde mesaji iletiriz yerine

SametYılmaz55

09 August 2014, 02:47:44 #79 Son düzenlenme: 09 August 2014, 02:52:19 SametYýlmaz55
Yapsak bile değişen hiç bir şey olmayacak.Adamlar hadi lan oradan bakın istediğimizi yapıyoruz buna rağmen istediğimizi alıyoruz diyecekler.Başkanınız bizim arkamızda, Samsun halkı bizim arkamizda diyecekler.Böyle bir şey yaptığımız zaman sabahına kalmaz alayımızı toplarlar zaten.Geriye dönüp baktığımızda da arkamızda durmayan bir şehir,arkamızda durmayan bir başkan görürüz.Samsun halkının Samsunluluk ruhunun gelişmesi gerekir.Samsunluluk bilincini insanlara aşılamak gerekir öncelikle. buda öyle kısa vadede olacak bir şey değil maalesef. zaten o bilinci yerlestiremedigimiz için bu tarz şeylerle karşılaşıyoruz :(

lato

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 09 August 2014, 02:47:44
Yapsak bile değişen hiç bir şey olmayacak.Adamlar hadi lan oradan bakın istediğimizi yapıyoruz buna rağmen istediğimizi alıyoruz diyecekler.Başkanınız bizim arkamızda, Samsun halkı bizim arkamizda diyecekler.Böyle bir şey yaptığımız zaman sabahına kalmaz alayımızı toplarlar zaten.Geriye dönüp baktığımızda da arkamızda durmayan bir şehir,arkamızda durmayan bir başkan görürüz.Samsun halkının Samsunluluk ruhunun gelişmesi gerekir.Samsunluluk bilincini insanlara aşılamak gerekir öncelikle. buda öyle kısa vadede olacak bir şey değil maalesef. zaten o bilinci yerlestiremedigimiz için bu tarz şeylerle karşılaşıyoruz :(

Şehirdeki Fb,Gs,Ts Futbol okullarından sonra artık bu dediğini yapmak çok daha zor :(

ali ihsan

Gereksiz,tatsız,tutsuz bir açıklama. ..Karşına alamıyorsan bari sükut eyle Emin Abi...

cezayir55

Bu şehirde Fuat köktaş gibi vasıfsız biri il başkanı olmuşsa burda biz samsunluların suçu var birlikte olmaya mecburuz yoksa daha çok trabzon lobisine yenik düşeriz

nomak55

Kaptan seni anlıyorum herşeyi bu takım için yapıyorsun ama bunun gibiler bugün sapıyla verir yarın kepçeyle ister bu tarz adamlara fırsat vermeyelim gerekirse transfer yapmayalım altyapıdan oyuncu yetiştirelim sattıüğımız oyunculardan gelen paralarıda Samsunspor' a gelir getirecek sürekli kaynak yaratalım yoksa ondan al bu topçuya ver bundan al öteki topçuya ver bu değirmen böyle fazla dönmez

özkan

Bu günleri görmeyeydik be.Taraftarını aşağılayanı övmekmidir başkanlık ?

İsmail Uyanık'dan sonra yıkıldı bu klübün direkleri,ama uzak değil gelecektir elbet geri.

eprianu

Son seçimler Fuat Köktaş ve ekibinin son şansıydı. Eğer belediyelerin çoğunu AKP alamasaydı Köktaş gidiciydi.
Köktaş hala bıçak sırtında olan birisi. AKP merkezi kendisine pek ılımlı bakmıyor. Samsun'da 17 ilçe var. Bir de büyükşehir için
oy kullanıyor millet eder 18. Toplamda 18 belediye başkanının 17'si AKP'den çıktı. Samsun'da yaşayan insanların yarısı AKP'ye oy vermiş.

Bunları niye anlattım. Dün AKP'ye oy veren bir Samsunsporlu büyüğüm ile oturdum muhabbet ettim. O da çok kızgın Köktaş'a.
Afiş asmak olur, yürüyüş düzenlemek olur farklı bir tepki yolu olur. Köktaş'a gereken tepkiyi vermeliyiz. Bu şehirde %50 oy almış
bir partinin başkanı bu şehrin insanını aşağılayamaz, ki biz gereken tepkiyi verirsek. CB seçimleri öncesi tepki vermek süper olurdu
direk görevden alınırdı. Ama zamanı geçti sanki.

desperate1

Eskiden acaba fazla mı kuruntuluk yapıyorum diye düşünürdüm ama artık çok net bir şekilde emin kar trabzonludur ve belki de trabzonsporludur diye düşünüyorum.

Ollivanders

09 August 2014, 14:39:37 #87 Son düzenlenme: 09 August 2014, 15:13:52 Serpico
F.Köktaş ve ekibinin kucağına bizleri kimin oturttuğu belli. 3.Lige düşse de bırakmayacağız diyenler ilk fırsatta gittiler. Çok zor duruma da düştük. 2 futbolcumuz  vardı vs ama geçen sene Playoff finalinde elendik. Her ne kadar hataları olsa da bu başarıları mevcut şartlarla gerçekleştirdikleri için başarılıydı emin abi ve yönetimi . Ancak mevcut lobiye karşı biraz olsun dik durabilirdi.  Taraftarı kaybetmekten korkmadı hiçbir zaman emin abi. Artık rahatsızlık veriyor her defasında yok sayılmak ve görmezden gelinmek. Adnan güngör olayı ve daha sonra özür dilenmesi emin abinin ders çıkarttığını düşündürtmüştü ama yanılmışız.Konuşmak zorunda mısın Emin abi ?

Bunları gördükten sonra hiç siyasete bulaşmasaydık da kendi kendimize mücadele verseydik keşke. Düşmek de olsa sonu razıyım.

maraton

Her yıl azaldık.. Biz azaldıkça taraftar hassasiyetini taşıyan onlar gibi düşünenler de içerde ses çıkartamaz oldu.. Ilk yola çıktığımızda 15 kişi bizden di şimdi sayı 2 !! Öyle olunca da bize gider yapıp diş geçiremeyenler, çift takımlılar, taraftarı küçük görenler kalınca hassasiyet de azalıyor.. Ama hala onlar makbul bizler tu kakayız.. Onlara abileri sahip çıkarken bize kardeşlerimiz sallıyor.. Olan kazanımlarımızın bile elde tutulamaması oluyor.. Daha çok şey konuşmak lazım ama ne desek başka niyetle anlaşılıyor o yüzden susmak be tribünden bu takımı destekleyen sade bir taraftar olmak lazım geliyor

eprianu

Alıntı''Ben hatamı kabul ediyorum. Dün Valimize de söyledim, tekrar aday olmamalıydım'' diyen Emin Kar, bu nedenle en çok da AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş'ın desteğini çekmesine üzülüyor.

Link : http://www.hedefhalk.com/emin-kar-sezon-oncesi-hedef-halktan-ragip-goker-ve-davut-aktasa-konustu-602602h.htm