2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

beşnumara

Bu saatten sonra gelebilecek sol bek Şaban ayarında olur. Şaban ayarında topcu transfer edip erdiye yedek de olsa güvenmeyeceksek sonra kulüp olarak bu çocuklar niye sözleşme uzatmiyor niye gidiyor diye ağlamayalım. İşte bu durumlar için bugün doğan ne dese haklı.

eprianu

Besim Durmuş zamanı oynadığımız ADS deplasman maçı var 0-0 biten. Ercan, Canberk ve Doğan ilk onbirde başlamıştı.
Oğuzhan Azgar ve Halil İbrahim Pekşen sonradan girmişti. Maçın belli bir bölümünden sonra 5 tane alt yapı oyuncusu ile sahadaydık.
Ve ben o maçtaki mücadeleyi çoğu maçta görmemiştim. Yağmurlu bir hava ve su pistine dönen bir zemine rağmen.
Bence ne kadar alt yapı oyuncusu varsa belki 3 dk  belki 90 dk bir şekilde oynatmalıyız. Şişirme transfer bence de olmasın.

Bu arada bahsettiğim maçın özeti : http://youtu.be/9MREvJYsfDU

SSKLA

Groningen teknik direktörü şunları demiş:

Alıntı"There is indeed some interest. His position at FC Groningen has become an awkward because we Danny Hoesen made ​​it. It is true that Samsunspor Zeefuik wants, I can not deny it. He has to want it. the coming days we will be there fixed over still have contact. "

http://www.elfvoetbal.nl/nieuws/366899_nijland-verschaft-helderheid-inzake-linssen-en-zeefuik

özetle: zeefuik gitmek isterse Samsun a reddetmem demiş.

brigand

Bu ligde efor sarfeden, yürekten oynayan bir şekile başarılı oluyor. Kadroyu harmanlamak için bunu ilk madde olarak düşünmek lazım. Sonucunun ne olacağı zaten hepimizin malumu. 15 gün içinde başka ne gelişmeler yaşarız bilemiyorum ama elimizdekileri en etkin şekilde kullanmak sanki daha yararlı olabilir bu sene için.

cezayir55

Kaya

Bence Ü.Gürsoy izlemeye değil anlaşma şartlarını görüşmeye gitmiş.Faydalı olabilecek bir oyuncu gibi görünüyor.Yalnız benim anlamadığım pivot santrafora sahipken yine aynı özelliklerde başka bir pivot santrafora yönelmiş olmamız.Çift santrafor çift kule mi oynayacağız.  :-\ Adilovic'in yanına daha çabuk,hareketli sekenleri gole çevirecek bir oyuncu daha etkili olmaz mıydı diye düşünmüyor değilim.Hayırlısı olsun.

SSKLA

Alıntı yapılan: Kaya - 17 August 2014, 22:39:49
   Bence Ü.Gürsoy izlemeye değil anlaşma şartlarını görüşmeye gitmiş.Faydalı olabilecek bir oyuncu gibi görünüyor.Yalnız benim anlamadığım pivot santrafora sahipken yine aynı özelliklerde başka bir pivot santrafora yönelmiş olmamız.Çift santrafor çift kule mi oynayacağız.  :-\ Adilovic'in yanına daha çabuk,hareketli sekenleri gole çevirecek bir oyuncu daha etkili olmaz mıydı diye düşünmüyor değilim.Hayırlısı olsun.

abi boyu 1.78 ve hızı-çabukluğuyla iş yapan bir oyuncu en azından eski videolarında

Kaya

İlk aşamada izlediğimde ben de öyle düşündüm ama öyle değil gibi. Hız belli bir mesafe aldıktan sonra var ama birçok pozisyonda önde top götürürken yakalanmış (işte videodan izlemenin dezavantajları) çabukluk,kısa alanda hareketlilik felan yok,olsa zaten ohooo yani.O yüzden daha çok pivot santrafora yakın özelliklerde görüyorum.Son vuruşu da var hava topuda.Özellikle bu ligde bu iki özelliği ile  iş yapar.Bakalım.  ;)

SSKLA

17 August 2014, 23:05:25 #1268 Son düzenlenme: 17 August 2014, 23:16:21 Berkay Yelken
Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 16 August 2014, 11:59:53
Ahanda zeefuik

Bu resme itibar etmeyin o kilolu vaktiymiş. şimdi zayıflamış hatta zayıflaması için kickboks antrenmanları falan yapmış sonuç olarak zayıflamış

bu da 30 hazirandaki resmi bayağı bi araştırdım adamı inşallah iyi bi şey olur bundan :)

http://www.fcgroningen.nl/typo3temp/pics/B_9b187708dd.jpg

http://www.fcgroningen.nl/typo3temp/pics/O_a20147fe2b.jpg

SSKLA

Alıntı yapılan: Kaya - 17 August 2014, 22:59:24
   İlk aşamada izlediğimde ben de öyle düşündüm ama öyle değil gibi. Hız belli bir mesafe aldıktan sonra var ama birçok pozisyonda önde top götürürken yakalanmış (işte videodan izlemenin dezavantajları) çabukluk,kısa alanda hareketlilik felan yok,olsa zaten ohooo yani.O yüzden daha çok pivot santrafora yakın özelliklerde görüyorum.Son vuruşu da var hava topuda.Özellikle bu ligde bu iki özelliği ile  iş yapar.Bakalım.  ;)

yani bencede son vuruş hava topu kalite bu adamda bu ligte zaten iş yapar ama işte kilo problemini tamamen atlatmışsa çok iyi. ayrıca geçen seneki u21 avrupa şampiyonasında hollanda adına da 7 maçta 8 gol atmış

SametYılmaz55

Mehmet Yıldız yarması gibi topu önüne aldığında kaptirmayacaksa hızlı olmasına gerek yok :) topu saklasin bir sekilde gol buluruz zaten :)

evolution55

Samet arkadaşın dediği gibi ileride güreş tutsun yeter  :D

Musti

Bana djehuaouaeaeuo diye bi oyuncu vardı onu hatırlattı.

(-Tapatalk-)

erkutdem55

Beyler ben kaçırdım son gelişmeleri.Barış Memiş meselesi ne oldu?Kapandı mı almadık sanırım?

SSKLA

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 18 August 2014, 09:30:10
Beyler ben kaçırdım son gelişmeleri.Barış Memiş meselesi ne oldu?Kapandı mı almadık sanırım?

kapanmış abi