2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

Nabız yokladilar baktilar tepki olacak vazgeçtiler bu kadar bu olay...

beşnumara

Emrah metoglu gökçekspor ile anlasmış. Yedekte oturtacak forvetleri yoktu şimdi oldu.

Aslankaya

Barış Memiş karmaşası
Tüm spor kanalları Anadolu Ajansı haberi üzerine 'Samsunspor'un Trabzonsporlu Barış Memiş ile prensip anlaştığı' bilgisini geçti. Ancak kulüp, böyle bir anlaşmanın olmadığını sadece görüşüldüğünü ifade etti. Taraftarlar ise daha önceden Samsun ve Samsunspor aleyhinde sosyal medyada yazdıklarından dolayı Barış Memiş'i istemiyor.

ALTYAZI GEÇİYOR
Kırmızı- Beyazlılarda gündem bir anda Trabzonsporlu Barış Memiş oldu. Başkan Emin Kar bu oyuncuyla hafta içerisinde  telefonda görüşüp, transferi için nabız yokladı. Trabzonsporlu oyuncu da, zaman isteyip, kendisine özellikle Süper Lig'den teklifler olduğunu, Samsunspor'u da değerlendireceğini iletti. Ancak önceki akşam Anadolu Ajansı kaynaklı haberlerde Samsunspor'un Barış Memiş'le prensip anlaşmaya vardığı duyuruldu. Tüm spor kanallarından da altyazıdan geçen bu haberin ardından kulüp, böyle bir anlaşmanın olmadığını, sadece bir görüşme yapıldığını açıkladı.

TARAFTAR İSTEMİYOR
Bu gelişmelerin üzerine ise Samsunspor taraftarı, sosyal medya üzerinde Barış Memiş transferini istemediklerini dile getirdi. Taraftarlar, daha önceden Samsun ve Samsunspor aleyhinde sosyal medyada paylaşımlar ve gönderilerde bulunan Barış Memiş transferinin, her kötü gidişte sorgulanacağını belirtiliyor. Transfer için 'Barış gelecekse ben yokum', 'İstemeye istemeye E-Bilet aldım, onu bile iptal ettiririm' diyen taraftarlar bile var. Süper Lig'den Akhisar Belediyespor ve Kayseri Erciyesspor'un da ısrarla istediği oyuncu geçen sezon 1461 Trabzon formasıyla 14 gol atıp, 10 da asist yapmıştı.

http://www.habergazetesi.com.tr/spor/30065/baris-memis-karmasasi/

evolution55

beşnumara

Kim servis ediyo bu transferleri. Özellikle haber gazetesinde oluyo haberler.

SSKLA

evolution55

hiç ismi de geçen birisi değil ama hakikaten zenke tipli  :D

Mert

Harun55

Facebook hesabina kendisinse eger, irtibata gectim insallah biraz olsun Bilgi verir transfer hakkinda.

SSKLA

16 August 2014, 12:09:30 #1224 Son düzenlenme: 16 August 2014, 12:14:16 Berkay Yelken
önceki senelerde zayıfmış vuruş tekniği iyi duruyo iki ayağınıda kullanıyor ama bunları yaparken tahminen 75 kilo falan.

Genero Zeefuik - Compilatie

Bu da telafuzu :)

How to Pronounce Genero Zeefuik

Şu da kilo almış hali

Gènero Zeefuik, FC Groningen

SSKLA

Pazar 17:45 de Groningen - Heracles maçını ümit gürsoy izleyecekmiş ona göre alıncakmış bizde izleriz artık :)

beşnumara

Ekonomik olarak anlaşılırsa ;)

cezayir55

tam istediğimiz santrafor gibi duruyor güçlü,çabuk,sırtı dönük oynuyor adiloviçte olmayan bütün özellikler bunda var gibi geçen sene deplasmanlarda başarılı olamayışımızın  nedeni zaten böyle bir oyuncumuzun olmamasıydı bir çok arkadaşın beğendiği adiloviçi ben beğenmiyorum golcülüğü dışında hiç bir özelliği olmayan bir oyuncu

Ollivanders

cezayir55

en azından alamasak ile böyle bir oyuncu kiralamalıyız kira oyuncu yararlı olmaz gibi bir ön yargı var ama bence oyuncunun karakteri önemli mesela balıkesirsporlu lalawele ve karikaride kiraydı ama balıkesirsporu süperlige taşıdılar önemli olan karakterli oyuncuyu bulmak