2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

SSKLA

yani bence adama muhalefet etmek gerizekalılık olur çünkü bizim bir üst ligimizden bile daha kaliteli bir ligde oynuyor ama neden bize gelsin tabi onuda bilemiyorum :)

özkan

zeefuk'i biz alma ihtimalimiz varsa bir salise beklemeyelim.yeni bir emenike olur bu adam bizde.

ngonge

Ellibeş Numara

Alıntı yapılan: beşnumara - 16 August 2014, 11:51:21
Kim servis ediyo bu transferleri. Özellikle haber gazetesinde oluyo haberler.
Geçen sezon muydu, yoksa ondan önceki sezon muydu tam hatırlamıyorum. Adnan Ölmez kulübe gelmiş, 25 bin TL kulübe bağışta bulunmuştu. O bağıştan sonra özellikle transfer döneminde doğru haberler çıkıyor. Haber gazetesi muhabiri Muhammet Çavuşoğlu ile Emin Kar'ın arası iyi, bu gazetenin sahibi Adnan Ölmez olduğunu herkes biliyor. Puzzle'nin parçalarını birleştir abi. Herşeyi devletten bekleme.  :D

nomak55

Bu güzel kardeşimiz geçen sene gelende 30-45 dk arası oynamış 2 maç 90 dk oynamış bir maç 82 dk oynamış aslında adamın kilo problemi giderilebilir ii bi idman yer 2 ay tıg gibi olur biz bu topciyi alalım hiç beklemeyelim kumaş var. Bizde iş yapar çok net ama ben hala israrla Gyasi Zardes i alırdım bi bakınız hemde 200€ arkadaş

beşnumara

Hocam o ismi ümit Gürsoyun kulağına üfletirsen olur yoksa zor ;)
Ellibes numero o benm de ilk aklıma gelen zaten. Bari belli bi gelişme olduğunda ver haberi.

SSKLA

Alıntı yapılan: nomak55 - 16 August 2014, 14:09:17
Bu güzel kardeşimiz geçen sene gelende 30-45 dk arası oynamış 2 maç 90 dk oynamış bir maç 82 dk oynamış aslında adamın kilo problemi giderilebilir ii bi idman yer 2 ay tıg gibi olur biz bu topciyi alalım hiç beklemeyelim kumaş var. Bizde iş yapar çok net ama ben hala israrla Gyasi Zardes i alırdım bi bakınız hemde 200€ arkadaş

samsundan tek kişi gidiş dönüş bileti 7557 lira artık sen hesapla kim gider o kadar para verip amerikaya :)

lucarelli

Imzaya gelirken daha klup binasina giremeden hakketigini vermek lazim barisa

5trawberry

Şu transfer konusunda video koyunca, pal lazar muhabeti açmak baymadı mi artık

ask55

bu adam sisko patates.ben begenmedim.ayrica yabanci hakkimizi bence top tasiyabilen bir sol kanat oyuncusu icin kullanmaliyiz.
eger forvet alicaksak adilovici ne yapicaz ? yok arkasina 2. forvet seklinde dusunuyorsak bu sefer recep niyaz ve musa aydini nerde nasil kullanicaz ?
ben olsa kanada kullanirim hakkimi.forvete iki yabanci luks kacar.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: ask55 - 16 August 2014, 18:43:14
bu adam sisko patates.ben begenmedim.ayrica yabanci hakkimizi bence top tasiyabilen bir sol kanat oyuncusu icin kullanmaliyiz.
eger forvet alicaksak adilovici ne yapicaz ? yok arkasina 2. forvet seklinde dusunuyorsak bu sefer recep niyaz ve musa aydini nerde nasil kullanicaz ?
ben olsa kanada kullanirim hakkimi.forvete iki yabanci luks kacar.
O mevki'de Serdar var cok ihtiyac olursa Taha'da orada degerlendirilir. Adilovic'ten baska forvetimiz yok.

Shane_Falco

Taha'nin sol açık, sol forvet oynayabilecegine ihtimal vermiyorum. Sol hucum bölgesine transfer şart...

SSKLA

Beyler rahat olun adam hem sol acik hem forvetmis :) yarin notunu verecez macta

MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

SSKLA

Ayrica video konusuna gelirsek forvet ve kanat oyuncularini karistirmayalim forvet videoda pek yaniltmaz ben simdiye kadar yanilmadim en azindan adilovicin videoyu izleyip ne dediysem adam o cikti tam olarak

Samsunsporlu cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Aslankaya

AlıntıHekimow'a ek süre

Samsunspor'da denenen Çeçen asıllı Azerbaycanlı stoper Yusup Hekimow'a Teknik Direktör Erhan Altın, ek süre verdi.

2 günlük izin öncesi tesislerde yapılan çift kale maçta Hekimow, biraz vasat görüntü çizmişti. Oyuncuyla görüşen Erhan Altın'ın futbolcuya ek süre verdiği ve kendisini gösterdiği takdirde alınabileceğini söylediği ifade edildi.

http://www.habergazetesi.com.tr/spor/30100/hekimow-a-ek-sure/