2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

eprianu

Resmi açıklama yapılmış zaten Attamah için.

AlıntıOne League'de Team Youth takımında yer alan Joseph Attamah Larweh için yapılan transfer görüşmelerinde beklenilen sonuca varılamamıştır. Oyuncu ile daha önceden yapılan transfer görüşmelerinde bonservis bedelinin olmadığı söylenmişti. Bunun üzerine Samsun'a davet edilen oyuncu ve menajeri ile yapılan görüşmelerde Kulübümüzden bonservis bedeli istenmiştir. Kulüp olarak yaptığımız araştırmalarda (Ghama Futotball Federatios ve Afrika Futbol Sitelerinde) oyuncunun 08.08.2014 tarihinde sözleşmesinin  bittiği görülmüştür. Kulüph olarak rahatsız olduğumuz gerekçelerle transferi sonlandırmış bulunmaktayız. Samsunspor kulübü olarak teklif ettiğimiz rakam ile kulübümüzden talep edilen rakam arasında 150.000 Euro gibi uçuk bir fark bulunmaktadır. Samsunspor transfer politikası ve rahatsız olduğumuz gerekçelerle Attamah transferinden vazgeçmiş bulunmaktayız.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Samsunspor Yönetim Kurulu.

http://www.samsunspor.org.tr/haber_detay.asp?id=1575

ngonge

Resmi siteden böyle bir açıklama acayip geldi, alışık olmadığımız bir tarz.

Attamah bu kadar iyiyse neden 2 yıldır bizden başka talibi yok orası da ayrı bir muamma. Bence hayırlı oldu gelmemesi.

eprianu

Bence de öyle. Bir ara Mohammed Gambo diye oyuncu getirmiştik. O da çok para istemişti diye hatırlıyorum.
Sonra ADS denemeye aldı beğenmedi. Derken az önce baktım hala ülkesinde top oynuyor.  ;)

amisos5506

ATTAMAH IN Gelmemesi bence de hayırlı oldu ama iyi değerlendirilirse.ekigho nun gol vuruşu olanından bulabilirsek paraya kıyılıp bence süper olur.geçen sene mehmet yıldız ı samsun a getirip paradan anlaşamamak bize pahalıya patladı.o mehmet yıldız tecrübesiyle her oynadığımız maçta bizi perişan etti.

nomak55

Gyasi Zardes' diyorum. Alalım önümüze bakalım adili bile keser o kadar hemde ucuz hacılar

Raqua55

Orta Sahaya gurbetçi Hasan kılıç alınacak deniliyordu  Alındımı Sözleşme imzaladık mı ?

cgr

Alıntı yapılan: Raqua55 - 12 August 2014, 16:19:44
Orta Sahaya gurbetçi Hasan kılıç alınacak deniliyordu  Alındımı Sözleşme imzaladık mı ?

Resmi sözleşme ile ilgili foto falan hiç paylaşılmadı. Samsun'a gelince atılır imzalar büyük ihtimalle.

cembaba

sadece55

Hasan Kılıç ve Safa bu senenin süprizi olacak gibimi geliyor.

eprianu

İleri uca çıktığımız sene Zenke'nin gösterdiği performansı gösterebilecek
fiziği sağlam hızlı güçlü bir forvet alabilirsek kadromuz mükemmel olur.
Bence tek eksik böyle bir forvet...

sadece55

Bence yine de Yabancıyı Agbetu,Tissdell tarzı bir sol açık ile kullanabiliriz.Forveti de Hasan Kabze gibi sonradan girip etkili olan bir isim bizim işimize çok yarar.Sol bek ve Stoper oynayabilen bir de gelecek vaad eden bir isim bulabilirsek sezon bizim için çok güzel geçer.

beşnumara

Hasan kabze bu ligde yetek oturmaz oturtulmaz :)

sadece55

Ben Hasan Kabzenin her zaman yedek olacağını düşünüyorum amma :) Adamın doğası böyle

Ertuğrul Sağlam

13 August 2014, 08:26:34 #1108 Son düzenlenme: 13 August 2014, 09:20:55 Ertuðrul Saðlam
Baris Memis geliyormus bugun. Gazete Gercek oyle diyor. Barış Memiş'in futbolculuğuna söylenecek pek bir söz yok çok iyi futbolcu ama trabzon'dan futbolcu almak  :-X  Bildiğim kadarı ile bugüne kadar Osman Özköylü dışında onlardan futbolcu almadık Osman Özköylü'de trabzonlu değildi.

adige73

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 13 August 2014, 08:26:34
Baris Memis geliyormus bugun Gazete Gercek oyle diyor. :-X
barış memiş i trabzon takasta kullanacak diye biliyorum akhisar belediyeye verecekler sanırım