2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

holigan5565

Hasan Kılıçı videoda beğendim takıma katkı sağlıyacağa benziyor.Ama birisi yazmıştı sol ayaklı diye videodan göründüğü kadar sağ ayaklı.Sefa bilmiyoruz ama söylenilelnler olumlu.Aykut sivaa gelene kadar gol sayısına bakılırsa istatistikleri oldukça iyi Ali zorluyu zannediyorum kimse bir yorum yapamıyor ama biraz ortasahada basabn desansif özellikleri ön planda olan görev adamı gibi duruyor.bu saydıklarımızın hepsi kapalı kutu iyi olurlrsa takımda başarılı olur ama heralde kimse bu adamlar kesin bizi alır götürür diyemez.Görünen o ki bu sezon kaderimizi bu alınan oyuncuların performansı ve Erhan Altının ne yapabileceği belirleyecek.

Kaya

Kesinlikle bir tane santrafor alınmalı sol ve sağ açık oynayan forvet değil merkez santrafor.Almazsak eğer  o bölgeye adam almak için ilk yarının bitmesini hasretle bekleriz.

Stoper

minci

Bu kadar transfer yapıldığına göre hedefi yönetim süper lig olarak belirlemiş görünüyor. Aksi takdirde bu kadar transfer yapılmazdı. Bu durumda bizim gördüğümüz santrafor ihtiyacını yönetimin görmemesi hiç mümkün değil. Ben en kısa sürede iyi bir santrafor transferinin yapılacağına kesinlikle inanıyorum.

Ollivanders

minci

Musti

Geçen sezon Musa Sinan, Umar, Ekigho, Musa Aydın, Adilovic 5lisi toplam 46 gol atmışlar.

Geçen sezon fazla maç sayısı ve yüksek puan barajını düşünürsek,
Bu sezon Musa Aydın, Umar, Serdar, Recep, Adilovic,
Süperlig için bu beşlinin en az 40 gol atması lazım.

cgr

beşnumara

Hurşut olayı balon haberdi.

delacoste

Aykut Öztürk ile anlasildimi bilmiyorum ama. Kendisi Wetzlarda yasiyordu (Almanya) kendisi iyi futbolcu

ngonge

Aykut Öztürk'ten memnun kalınırsa sezon sonu sözleşme de imzalanır, 2015'te bitiyor sözleşmesi.

minci

evolution55

görünen o ki biz dahil kafaya oynayabilecek tüm takımlar iyi transferler yaptılar. ama iş transferle bitmiyor tabi ki,kadroya iyi futbol oynatabilmek önemli olan,biraz da şansın yardımıyla hiç uğraşmadan ilk 2'den çıkalım inşallah!

samuray

transferler iy birde santrafor alınırsa ihtiyacımız kalmayacak inşallah bu transferler takıma uyum sağlar bir an önce atamah. yarın ysabah uçağıyla geliyormuş galiba hayırlı olsun samsunsporumuza transferler

Raqua55

Bence Forvete Balıkesirdeki Muğdat Düşünülebilir Geçen sezon bizim maçla birlikte iyi bir çıkış yakalamıştı.Geçen sene yedek kaldığı zamanlarda bile sıkıntı çıkarmamıştı Adiloviçin yokluğunda Bence Çok iyi bir şeçenek olur