2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

Bu sezon belli ki yine tek forvet oynayacağız ve alınacak adam yedek klubesi için alınacaktır. Yedek klubesine alınan bir adamın yabancı olması ve yabancı kontejyanını bu şekilde boşa harcamak mantıklı olurmuydu. Attamah genç ve potansiyeli olan bir oyuncu alınırsa iyi olur. Umarım Sivas'dan alınan Aykut'da extra bir performans gösterir hem bize hemde kendisine yarar...

ismail

biz tanımasak da sivasspor belliki geçen sene potansiyel görüp de almanyadan getirdi. 5 maçta 157 dk oynamış ama abdulkadir özgen misali sivastan kurtulup ptt de yıldızlaşan bir oyuncu olur inşallah

nomak55

Aykut ve Samsunspor' umuza hayırlı olsun bir haluk olmasın bize yeter

beşnumara

Umar kalırsa kanatta değil forvette oynatilacak diye duymuştum.

Ollivanders

Geçen sene ordu stoperde soroyu oynattı . Adamlar 2.liği kaçırdı .attamah yetenekli bir adam görüntüsünde . Geçen sene defanstan top çıkarken yaptığımız hataları saymakla bitiremeyiz . Bence mantıklı transferler . Umarın alternatifi ve adilin alternatifi olmak üzere 2 transfer yapılırsa çok iyi sezon geçiririz

amisos5506

giresun u yenip alanya ya deplasmanda itelersek iyi bir seri yakalayacağımıza inanıyorum.

nomak55

HASAN KILIÇ SAMSUNSPORDA
Haberi Yazan :Yönetici Tarih: 8/05/2014 / Yorumlar : 0

Samsunspor adına Ümit Gürsoy'un izleyip önerdiği Hasan Kılıç'ın kulübü FC Den Bosch ile her konuda anlaşıldı. Kamptaki performansıyla beğenilen oyuncu artık resmen Samsunsporlu

Kırmızı- Beyazlılar bir transfer daha gerçekleştirdi. Kulübü Hollanda ekibi FC Den Bosch'dan özel izin alınarak Erzurum'daki kampa katılan furbetçi oyuncu Hasan Kılıç, teknik ekip tarafından beğenilmişti. Hollanda'da Samsunspor adına Ümit Gürsoy'un izleyip önerdiği oyuncu Alanyaspor'la oynanan hazırlık maçındaki performansla da dikkatleri üzerine çekmişti. Teknik Direktör Erhan Altın'ın 'alınsın' raporu verdiği Hasan Kılıç ile ilgili kulübüyle temase geçen Samsunspor, transferi bitirdi. İlk protokol imzalanırken, Kırmızı- Beyazlılar adına Ümit Gürsoy'un Hollanda'ya gidip, transferi bitireceği öğrenildi.

Kaynak: www.habergazetesi.com.tr

http://www.samsunsportv.net/2014/08/hasan-kilic-samsunsporda.html

Buda Hasan Kılıçla Alakalı bir video
Pasları falan hakkaten güzel işe yarar gibi görüyor
Hasan Kilic

samuray

atamah alınırsa bence iyi transfer stoperde ön liberoda oynayabilecek kapasitesde hem kesici özelliği hemde hücuma çıkışları ugayet olumlu ama aykut için aynı şeyi söyleyemeyeceğim sakat deniyor sivasın ıskartalarını alıyoruz timur dendi kaptırdık adana d.sb.a ahmet aras dendi onuda alamadık ne diyelim inşallah ayınaln ben olurum onlar takıma katkı yapar

Desiqner

Attamah eğer milli takımdaki etkisini yapabilirse duvar gibi bir savunmamız olur.
Alınan genç ve istekli oyuncularla içimde çok iyi bir sene geçireceğiz hissi var.Umarım yanılmam.
Ama tabiki forvet bölgesine içimize sinecek bir transfer hala gelmedi bu Sivas'tan gelen Aykutta iş vardır umarım.

ismail

doğan, hasan kılıç, recep niyaz, umar derken orta sahada baya genç var. musa ve zafer da var, orta saha nasıl olcak bakalım. bu sene 1-2 genç parlayacak inşallah, canberk ve attamahı da düşünürsek

nomak55

orta saha baya alternatifli oldu öyleki bir futbolcuyu birkaç mevkide oynatabiliriz. mesela aykut sağ sol forvet, recep niyaz sağ sol forvet arkası, umar sağ sol oynar gerekirse forvette oynar. Bu hasan kılıç önlibero forvet arkası oynar bence gayet iyi oldu musanın üzerinden o yükü de almak  lazım zaten adam kaç yaşına geldi geçen seneki gibi 30 küsür maç oynayamaz adale sakatlığı yaşar

Raqua55

Keşke sivastan alınacak futbolcu Ahmet Aras olsaydı Ama Şartlar nedir bilemiyorum .Bu arada Ankara uçmuş Marek saparayı almışlar  ???

Sol Açık

Şu ana kadar yapılan transferlere ve gidenlere bakınca, gayet iyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum (Serdar Eylik, Ali Zorlu, Recep Niyaz, Hasan Kılıç, Aykut Öztürk, Joseph Attamah'ın geldiklerini varsayarak). 2 yıl önceki Erhan Altın dönemindeki kadrodan kat be kat iyi, geçen sezonkinden de daha oturmuş ve aynı zamanda genç.

Açıkçası, Süper Lig'den düştüğümüzden beri, her yıl üzerine katarak güçlenen, gelişen ve hatta gençleşen bir kadromuz var. Bu çok umut verici.

Bu noktadan sonra birkaç transfer elbette yapılabilir, ama esas iş Erhan Altın'da. İlk geldiğine gerçekten kadro çok zayıf olmasından ötürü kötü sonuçlar alınıyordu (biraz da şanssızlık vardı, deplasmandaki Adanaspor maçını, Musa Sinan'ın 2-1'ken kaçırdığı golü falan düşünüyorum), yoksa bence hoca çok başarılıydı. Ancak bu sefer kadro oldukça iyi, hedef ise "gerçek" başarı, yani Süper Lig.

Top Erhan Altın'da...

özkan

Tunayı gönderdiğin takdirde attamah mantıklı transfer.hem tunanın maliyeti hem attamah,e  ercanla fatih zaten var o zaman attamaha ne gerek var.tuna giderse attamah müthiş bir transfer demek bizim için hem mali hem sportif olarak.o açıdan da düşününce tunanın boşluğunuda mali açıdan forvetle doldurursak transferede noktayı koyar yolumuza bakarız bu kadroyla.

GurbetciFanatik

Bu sene ben gecen seneden daha ümitliyim nedense.
Takim olarak ve oyun alarak daha iyi bir Takim olcagiz bence.
Ama...
malesef bu sene rakipler gecen seneye oranla daha disli ve güclü.
Cok Flas Transfer yapanlar oldu ama insallah yan etki yapar gecen sezon Urfa ve Ankaraspor da oldugu gibi.