2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

sadece55

Alıntı yapılan: samsunsporlu1994 - 22 June 2014, 18:25:59
Samsunspor için konuşmak çok erken ancak bu sene lig geçen seneden daha kaliteli ve iddaalı takımlardan oluşuyor. Bana göre Kayserispor ve Antalyaspor lige tekrar çıkar. 3. takım kim olur orası belli değil. Kayserisporda Bobo ve Nobre takımda kalmışlar ve iddaalı bir kadro kuracaklar. Lige renk katacakları kesin. Antalyasporda da Diarra,Boum ve kaleci Fornezzinin kalacağı ve şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurulacağı söyleniyor. Ankaraspor zaten bu yarışın içinde olacaktır. Samsunspor açısından konuşmak erken ancak mevcut kadronun şampiyonluğa oynayacak kalitede olduğunu düşünmüyorum. Umar'ın gideceği söyleniyor. Umar kalsa da faydalı olmaz artık. Musa Sinan da gitti. Ekigho Gençlerbirliğine geri döndü. Hedef ilk 6 olur bu sene de. Hayırlısı.

Öyle her düşen kadro çıksaydı.

germencisse

Alıntı yapılan: oguzhann555 - 22 June 2014, 18:06:05
Şaban Sakarya'da çok mu iyiydi ? Ben Sakarya'dayken izleyememiştim. Sivas'a geri dönmek için görüşüyor falan diye haberler çıkmıştı. Bana kalırsa 2.Lig'de dahi iş yapmaz.

Şaban Sakarya'nın altın jenerasyonunda yer aldı Berat Çetinkaya,Muharrem Efe,Salih Dursun bu gibi ismimlerde sivrilmişti..

lato

Alıntı yapılan: altunay - 22 June 2014, 13:58:04
[quote authhor=Desiqner link=topic=10161.msg622760#msg622760 date=1403427394]
Samsunlu Abdullah Ertürk diye bir abi facebookta yazmış oradan gördüm.Soufiane Laghmouchi adında bir oyuncuyu Emin Kar isterse getiririm menejeriyle her türlü görüşmeyi yaptım evet desinler getireyim yazmış.Sonra birde bu adamla ilgili bir video koymuş.İzleyene kadar bu kadar olduğunu tahmin etmemiştim ama adam bir harika.Adam eksiltme , oyunu rahatlatma, zehir paslar hepsi var.Hollanda 2.liginde oynuyor galiba.Denenebilir aslında.Bu da videosu.
Soufiane Laghmouchibence  bu adami emin başkana izletmemiz lazım

Video ile oyuncu transferi olmaz eyvallah. Ama Messi Arif'i yerlerde izleyen bu gözler bu adamı da izler herhalde. Tabi videoda gösterildiği gibi vücudunu bu kadar iyi kullanabiliyorsa :) Denenme şansı varsa yönetim bir el atsa. Tutarsa ikinci Umar olur

ult55ras

ÖZEL HABER | Samsunspor Basın Sözcüsü
İbrahim Ersöz'e Ulaşan Atilla Cebeci, Musa Sinan
Yılmazer İle İlgili Çıkan Haberlerin Doğru Olup
Olmadığını Sordu. İbrahim Ersöz: 'Şuana Kadar
Bize Ulaşan Resmi Bir Teklif Yok' Dedi..

nomak55

Walla hala bekliyorum ne olacak diye gelende gidende belli degil bir anlamda bizim icin iyi de olabilir cunku gizli transfer yapilirsa ucuza alinir bakalim heyecanla bekliyoruzzzz

Ölümüne sevda bizimkisi

GurbetciFanatik

Erkut Tutu aday deniliyor , adam ise haberim yok diyor aslanse gizlice liste hazirliyor.
Emin Baskan kesinlikle aday degilim diyor ama son saniyede Baskan oluyor.
Erhan Hoca Samsunsporda deniliyor en yakin isim oluyor ama adamin haberi bile yok olaydan teklif bile edilmemis.
Musa Sinan Yilmaz Sivasspor la anlasiyor ama Samsunspora gelen tekli yok deniliyor.

Ben artik resmi imza atilmadan hic birseye inanmiyorum.
Bize gelcek olan Futbolcunun üstünde bizim Formayi ve elinde kalemi görmedigim sürece cikan her habere inanmiyorum.

Bizde Basin baska  Yönetim baska Taraftar baska Futbolcular TD ler baska konusuyor.

Bu ara transfer dönemi burda bir arkadas vardi ismi aklima gelmiyor hani bize getirmedigi futbolcu kalmamisti hatda havaalninda gördügü her zenciyi futbolcu saniyordu kim di yav o.

ugurozkan

ersöz'ün basın toplantısında dediğine göre hocamız 24 içinde açıklanacak. içimden yılmaz vural olacak diye geçiyor ama hadi bakalım.

ngonge

Alıntı yapılan: ugurozkan - 22 June 2014, 23:57:23
ersöz'ün basın toplantısında dediğine göre hocamız 24 içinde açıklanacak. içimden yılmaz vural olacak diye geçiyor ama hadi bakalım.

ah keşke diyecem ama Yılmaz Vural şu takıma gelip de sezon başlamadan da ayrılabilir öyle bi adam.

isa55

Kadro korunamayacak, bu anlaşıldı. Musa Sinan ve Umar gitti ya da gidecek.
Gerisi kalsa bari. Takviyeleri bekliyoruz.

Bence daha fazla oyuncu kaybı yaşamazsak lige iyi bir başlangıç yaparız. Diğer takımlar uyum sorununu aşana kadar epeyce puan toplarız. İlk 10-15 haftada zirvede bile olabiliriz. Sonrası nasıl olur bilemem.

Yönetim kurulunun iyi oyuncular alacağını tahmin ediyorum. İnşallah yanılmam.

beşnumara

Forvet hattı komple değişecek görünen o. Kimse vazgecilmez değil. Keşke tutabilsek ama kulübün mali durumu ortada geçmişten biriken acil ödemeler olduğu için mecbur kaliyorsun yoksa cekersin paf takıma maliyetleri zaten düşük bir yıl yatsın bakalım bi daha isteyeni oluyor mu?

Stoper

Adiloviç,Umar,Musa Sinan büyük ihtimalle olmayacak.Ekigho zaten kiralıktı,Murat yetersiz,Adnan yetersiz,Arif eski Arif değil,Musa Aydın 45 dklık seviyede.Serkan Çalık,Turgay ve Şaban sözleşme bitti,onlara güle güle.Adnan'ın da bitti ama onu takımda tutacaklardır.
Sözleşmesi bitenlerden Cemil önemli isim ama yüksek bir rakam isterse ikna çabalarına hiç gerek yok, Tuna ve Ercan'ımız var.
Süper lig için 10 transfer..

ask55

şu 4-2-3-1 taktiğinden artık vazgeçelim ne olur.
dünyada bitti artık.
ya 3 lü savunma oynayalım yada 4 3 3 oynayalım.4 4 2 de olabilir.
yeterki şu tek forvetli sıkıcı sistemden vazgeçelim ve idealist bir hocamız olsun ne olur ?

Uğur Yıldız

Sizin görüşünüzdür saygı duyarım ama Canberk'in sağ açıkta oynayabileceğine kesinlikle inanmıyorum. Bir iki maç denendi beceremiyor sırtı dönük oynamasını. Rakibini karşısına alıp çabukluğuyla adam geçiyor. Artık bu sezon 8,10 transfer yerine kesinlikle gençlerimize şans verilmeli. Samsunspor'un kurtuluşu transferde değil alt yapıdadır. Hali hazırda stoperde Ercan var. Doğan,Kemal Bayraktar,Mehmet Yılmaz,Burhan Arman'da dahil şans bulmalı. Saha dışını bilmem ama saha içinde Adnan'ın yaptıklarını Doğan'da bu sezon yapabilirdi.

beşnumara

Aynen kardeşim ben de senin gibi düşünüyorum. Seekan Çalık musa sinanin yaptığını mehmet yilmaz, tutgayin adnanin yaptığını kemal ile doğan da yapar adnan ve turgaya göre hic sırıtmaz bile. Canberk ve Ercana da sans verilmeseydi onları da göremeyecektik. İş bu çocuklara en azından forma vermese de güven verecek bir hocada bitiyor. Yüzüne bile bakılmadı bu çocukların bee :(

GurbetciFanatik

:D ;D  biz Sifo Mehmet gelsin dedik takimin basina. Adam ise bizdan Umari istiyor

Kimden ne medet umduysak ondan kazik yedik  :evet: