2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

cezayir55

Bu sene lig gecen seneden de zor  gbb,sanlıurfa,kayseri,antalya,ordu,bolu çok iddali kadrolar kuruyorlar erhan altın gibi birini getirmek küme düşmeye kadar götürür bizi allah korusun

King1965

ARKADASLAR BUGUN YINE ŞOKTAYIM
YAKLASIK 2 SAAT EVVEL ERHAN ALTIN HOCAYLA TELEFONDA GORUSTUM.KENDISINI SAMSUNSPORLU BASKAN DAHIL HICBIR YONETICININ ARAMADIGINI BELIRTTI .KENDISIDE INTERNET UZERINDEN GAZETELERI TAKIP ETTIGINI IMZYA KALDI SOZUNE ISE GULDUGUNU SOYLEDİ
(.AKLININDA BURADA OLDUGUNU SOYLEYEBILIRIM.)

Kaynak : Atilla Cebeci

beşnumara

Bolu ile ordunun kurduğu iddialı kadrodan isim versene?

cezayir55

Bolu büyük bütçe ayırdı  orduda öyle  şampiyonluğa oynayacak kadro kuracaklar bunu demek istedim

jean

beşnumara

Bu sene şampiyon Osmanlıspor :)

eprianu

Boluspor transfer için iyi bütçe ayırdı ise o zaman ligde kalmaları son haftaya kalmaz. Bu sefer daha başarılı olurlar ve üç dört hafta kala ligde kalırlar.

Geçen seneki Ankaraspor örneğine bakarak söylüyorum  paralı ve iyi kadro kurmak şampiyonluk için yetmiyor. Takım olmak lazım takım :)

cezayir55

ChucKeR

ankaraspor 30. haftada şampiyonluğunu ilan edecek gibi bu sene. zorlarlarsa kupada da gruplara kalırlar.

ercan0655

i.m.gökçek:in takımı para angarada akıyor nasıl olsa  :kafa:

fanatik samsunsporlu

ankara  hırs yapmış.var olan kadroları daha da güçlendi.inşallah bu sene de bizi yenemezler.salih sefercik  GBB ye gitmiş.bonservisi elindeydi.alsak iyi olurdu.urfaspor da  cihat hoca yeni takımı zor toparlar.orduspor anıl ,soro ve salihten sonra zor düzelir.tek avantajları kalecileri tomiçev.2 forvet-bir 10 numara -top yapabilen bir ön libero bize yeter.

cezayir55

yirmiuc

Hani 6 futbolcu da sikayetini geri cekmisti?

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

ugurozkan

lig bu sene geçen seneden çok da farklı olmayacak bence.
i.b.b.'nin yerine daha da dominant olacak bir kayseri var ama onlar da uyum sorunu yaşayabilirler.
ankara, urfa, antalya, antep bld., ksk ve biz ilk 6'ya talibiz. hoca tercihleri, kritik transferler bu sıralamayı belirleyecek.
bizim kadromuz birkaç transferle hazır hale gelecek düşüncesi bence yanlış. çünkü bu kadro kalpar'ın ultra defansif anlayışıyla oluşturuldu. yeni hocamızın oynatacağı oyuna göre 6-7 transfer gerekebilir. ekigho yok, umar ve m. sinan da giderse ilerde tek adil kalıyor.

Desiqner

Samsunlu Abdullah Ertürk diye bir abi facebookta yazmış oradan gördüm.Soufiane Laghmouchi adında bir oyuncuyu Emin Kar isterse getiririm menejeriyle her türlü görüşmeyi yaptım evet desinler getireyim yazmış.Sonra birde bu adamla ilgili bir video koymuş.İzleyene kadar bu kadar olduğunu tahmin etmemiştim ama adam bir harika.Adam eksiltme , oyunu rahatlatma, zehir paslar hepsi var.Hollanda 2.liginde oynuyor galiba.Denenebilir aslında.Bu da videosu.
Soufiane Laghmouchi