Kongre Süreci

Başlatan samsunum, 28 May 2014, 13:11:25

« önceki - sonraki »

fanatik

Bir  başka aday olmasa herkes anlaya bilirdi Emin Kar'ın aday olmasını aday çıkmadığı için aday oldu denilirdi şimdi bir aday da var ve herkes tarafından kabul görecek de bir aday çıktı işte bu sebepten dolayı ne gerek vardı Emin Kar'ın kendini bu duruma düşürmesine

cgr

TFF'ye başvuran 6 futbolcı, Emin Kar'ın tekrar başkan olmasını öğrendikten sonra şikayetlerini geri çekmişler. Şu an Emin Kar açıkladı.

sinan tzn

yeni yönetim kurulu listesi hakkında bilgisi olan var mı?

yirmiuc

Bu saatten sonra Emin karın söylediklerine inanan çok fazla kişi kalmamıştır sanırım.

Duško Milinković

Televizyon programında da defalarca aday değilim demişti.Hiçbirşey anlamadım olaydan. Kazım Yılmazdan ne farkı kalıyor şimdi? Kazım yılmazda 3. ligede düşse bu takımı süperliğe çıkarmadan başkanım demişti. Sonra kaçıp gitmişti. İkiside yalan söylemiş oluyor.

yavuzselim

Tanju Çolak ;Şimdi 'aday değilim' diye milleti kandırıyor. Göreceksiniz kongrede tekrar aday olacak" dedi
Fuat Köktaş ;Emin Kar, şuanda 'Ben aday değilim ama yan cebime koyun' diyor.
Emin Kar  (Facebok Hesabı ) ;BÜTÜN BASKILARA RAGMEN PAZAR GÜNKU KONGRE DE ADAY DEGILIM.HERKESE TEŞEKKÜR LER.
Mustafa Kar (twit hesabı)oğlu ;Yarın babam kesinlikle aday değil bunu anlamak niye bu kadar zor neyi zorluyorlar

bu açıklamar neticesinde kimler haklı çıktı kimler bizimle dalga geçti neden böyle bir şeye ihtiyaç duyuldu oda tam bir muamma Erkut Tutu aday yok diye ve açıklamalar neticesinde adaylığını koydu ama Emin kar  resmen bizimle oynadı bu saatten sonra kesinlikle kalkıp ağlamaya kalkmasın destek yok para yok demesin vede sakın dobi ve adnan güngör gibi olayları tekraradan yapmaya kalkmasın kesinikle bu dönem çok farklı olacak çünkü bu dönem bu hareketler tamammen ihanet olacaktır

orhan

Emin kar'ın arkasındaki gücü merak ettim doğrusu,inş samsunsporumuz için hayırlısı olur.

Nuri Asan

@umut

bir ihtimal birisi sahte face acti. ne bilim aday.olmayacam diyip te aday olmasi... bir ihtima daha var. iyi destek aldi ve belki de emin abinin tek.derdi takimi siyasetten ve tslilerden uzak tutmakti. fuat bey gibi.

Çünkü takim boka kadar siyasetin oyuncagi olmustu.

Duško Milinković

Para yok diye futbolcu satarsan eski dönemlerdeki gibi olmaz.Tepkiler bu sefer çok şiddetli olur.Şubatı bile bulamadan istifa edebilir.Ağlamaya hakkı yok artık. Aday da vardı. Para yok diye ağlamaya hakkı yok. Para yoksa niye aday oldun a zaman.

yirmiuc

O hesap sahte değil.
Adnan Güngör'ü takım kaptanı yaparak mı kurtaracak Trabzonlulardan, yoksa Hasan Şengünü hoca yaparak mı?

uykan

Bu saayten sonra bos 2 ay sonra goruruz buyuk kaptani

sadece55

Yönetim Kurulu Listesi bu sefer Ekonomik olarak eski yönetimlere göre daha güçlü isimlerden oluşuyor.

Cemalettin PAMUK - Pamuk Kardeşler
Selahattin SÜLEYMANOĞLU Halk Bankası
Vennaz AKYOL -  Venn Otel
Bahri UĞURLU - Beyaz Eşya

Göze batan isimler

Nuri Asan

demek var bi bildiği daha. tek ricam var arkadaşlar.

Lütfen kimse kimseyi kırmasın. Hepimizin ortak tek noktasi var oda SAMSUNSPOR. hepimiz bu takimin iyi olmasini isteriz.

Duško Milinković

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 15 June 2014, 13:55:09
@umut

bir ihtimal birisi sahte face acti. ne bilim aday.olmayacam diyip te aday olmasi... bir ihtima daha var. iyi destek aldi ve belki de emin abinin tek.derdi takimi siyasetten ve tslilerden uzak tutmakti. fuat bey gibi.

Çünkü takim boka kadar siyasetin oyuncagi olmustu.

Face'deki hesabı başkası açtı diyelim. Aks Tv'de canlı yayında defalarca ben yokum,yoruldum, aday değilim dedi.Kulaklarımla duydum. MAkyajla birisi kendini Emin Başkana benzetip TV'ye çıkma olasılığı olmadığına göre bunu anlamak çok zor.