Kongre Süreci

Başlatan samsunum, 28 May 2014, 13:11:25

« önceki - sonraki »

Duško Milinković

NAsıl yalancılık yok? Aday değilim kesinlikle aday olmayacağım dedi. Bu yalan söylemektir. Ahirette bunun yalan olduğuna kimse şahit olmazsa ben şahitim.

altunay

Emin kar kesinlikle aday değilim dio ogluda aynı şekil ama ne hikmetse birden başkan oluo düşündürücü bir durum

Bakican55

Haftalarca aday değilim dedikten sonra aday çıkınca aday olmak fuat köktaşın dediği gibi ayak oyunudur.3 hafta sonra başlar paramız yok 6 puan silinme tehlikesi var diye ama ben böyle bir şey olacağını biliyordum çünkü adam aday değilim diyor destek turuna çıkıyor bakalım kimlere güvenerek bu yükün altına girdi inşallah o güvendikleri yarı yolda bırakmaz inşallah işte yarı yolda bırakıldığı zaman bu taraftar büyük tepki gösterir

altunay

Yarın başlar para yok transferde ince eleyip sk d okuyacağım borçlar kapıya dayandı falan filan bu klübü emin kar yönetsin fuat Köktaş degil

serkancengiz

umari bursaya verirse emin baskan hemsericiligi on planda tutuyor der ve trabzon lobisine hizmet ettigini dusunurum

kuzey55

üzülsem mi sevinsem mi bilemedim  :o

yirmiuc

Veya tepkileri azaltmak için söylenmiş başka bir yalan olabilir.
Pazar günü kongre biter bitmez federasyona mı başvurmuş futbolcular?
Kongreyi nasıl takip etmişler? :)

5trawberry

Emin Kar'ın düşüncesi değiştiyse ve yalancılıkla suçluyorsanız...

5-10 sayfa önce Emin Başkan devam etsin, para varken herkes var diyen sizler de yalancısınız.

kumköylü ahmet

Denilecek Birsey Yok Daha...ALLAH Yardimcimiz Olsun..

Lusage

O kadar iğrenç bir camiayız ki.. Neresinden tutsan iğrençlik hasetlik akıyor. Büyük Kaptana başarılar.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yilmazselcuk55

Bu Sallayanları Fazla takmamak  lazım Hüseyin Kalpara Şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi deyip 1 yenilgi sonrası istifa diyenlerin çoğunlukta olduğu bi camiada  bu sallayanları çok görmemek lazım.

Emin Abiye Başarılar. Bu takım Senin Başkanlığında Süper Lige Çıkacak  İNŞ

Nuri Asan

15 June 2014, 14:59:35 #311 Son düzenlenme: 15 June 2014, 15:03:33 Nuri Asan
konuşurken sozlerimize dikkat edelim. emin dediğiniz kişi Samsunspor a bedenini vermiş ve 22 temmuzda takimi belki de amatöre dusmekten kurtarmistir.

her ne olursa olsun bugun Samsunspor Başkanıdır. Bahsetmiş oldugun iddialar sadece iftiradir.

pavyon falan hiç hoş olmuyor.Adam Samsunspor un parasi gitmesin diye seref tribunune asansör yaptirmadi. ne kadar da adam harcamayi seven bir camia olduk böyle ne zamandan beri?

5trawberry

6 mesajı var 5'i bugün bu konuya..
Art niyetli olduğunuzu bu kadar belli etmeyin.

Samsunsporluyum demeye utanmıyor musnuz?

55ertan

emin başkan hayırlı olur inşallah.
bundan sonra
1. cemil
2. t.direktör
3. iyi bir oyun kurucu
4. abdulkadir ayarında golcü (imkan varsa)
5. finalde kaçan süper lige aynı kadro ve aynı hırsla cıkacağız

Lusage

Eleştirmeye herkesin hakkı var. Ama bilmediği şeylerle kulaktan dolma bilgilerle birini itham etmeye kimsenin hakkı yok.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi