Kadıköy'de Neler Oldu?

Başlatan mehmet yılmaz, 19 May 2014, 18:00:33

« önceki - sonraki »

havzalı55

Fenerium alt H blok  Tribünündeydim taraftarlarım kale arkasına alınırken oraya geçiş yapamadım maçın başlamasına az kala tarafımıza edilen küfürleri hazmedemedim kale arkasındaki taraftarlarmız çıkartılırken bende H bloktan çıkış yaptım O kadar şerefsizle bağıramadan maç izleyeceğime gider dışarda izler Şampiyon oldğumuzda kutlamaya gelirim diye düşündüm ama olmadı. Canın saolsun Samsunsporum. Ama o gün orda o Büyük taraftarımızı görünce göğsüm kabardı Bu taraftarımızı olduğu sürece Biz düştüğümüz yerden gene kalkarız dedim kendi kendime

özkan

Oradaydık dedikya şu mersinlilere,o yeter bize.Oradaki herkese tek tek teşekkür ediyorum  >l<

lato

29 saat yol çekip geldik. Bilet karaborsaya düşmüş. Yine de stadyuma geldik bir umut gireriz diye olmadı. Kafede toplananlarla maçı izledik. Tribünden çıkanların bir kısmı da kafeye geldiler. Gelenlerin hepsinin gözü yaşlı biber gazı yemekten. Allah'ım kirli hesaplarıyla bizleri bu duruma düşürenleri ve çanak tutanları bin katı beter duruma düşürsün İnşallah..

Shane_Falco

Uzun uza neler oldu anlatmayacağım. Herkes anlatmış zaten aynı şeyler yaşandı. Gördüğüm ve hayatım boyunca unutamayacağım mutluluk şu oldu.

Kale arkasına geçtik. Çıkarılcağımızdan bi haberiz bir avuç insan tüm stada yeteceğimize inanıyoruz. O sırada bizim takım ısınmaya çıktı. Önce Murat Akyüz'ü gördüm. Yüzündeki şaşkınlık ifadesi 2 km öteden belli olur. Bunlar nasıl geldi der gibiydi uzun uza baktı bize. Ardından Adnan'ı farkettim. Ağzı kulaklarında bizimkiler yine yapmış yapacağını der gibi gülüyor. Sevmem Adnan denilen varlığı ama o gülüşüde unutmam hiç bir zaman. Adiloviç bakıyor şaşkın şaşkın. Biraz afalladılar sonra tribüne çağırdık selamlama,alkışlama derken sonrasında devam ettiler ısınmaya...

Maruz kaldığımız bir çok muameleyi unutmayacağız hepimiz biliyorum. Ama benimde hiç bir zaman unutmayacağım bir şey varsa bizim oyuncuların bizi gördükten sonraki yüz ifadesi.Bu her şeye değerdi...

ismail

south_london

kadikoyde ne oldu? vurmaktan ellerimin ustu mosmor oldu.

yavuzselim

Kadıköyde daha çok şeyler olurdu ama maçı oynamadan masada kaybetme korkusu yüzünden sesimizi çıkarmadan sahadan çıktık yoksa bize doğru saha içinde sandalye iee koşan mersin taraftarını o sandalyeleri ters çevirip üzerine oturtmadım ya içimde bir yara

sezgin

saat 16 30 kadar bir ümitle bekledim  ve eve gitmeye karar verdim mersin lilerin arasından giderken bir ses geldşi SAMSUN geliyor diye etrafta kafelerde oturanlar korkudan ne yapacaklarını şaşırıp sağ a sola kaçmaya başladı bu arada bir salakta eline sopa almış koşuyordu ne yacasksa mal

sercan5592

1500 2000 kişiyle mersin tribununun önüne gidilmesi de iyiydi :)

muzaffer4

Alıntı yapılan: sercan5592 - 22 May 2014, 21:47:02
1500 2000 kişiyle mersin tribununun önüne gidilmesi de iyiydi :)

s***lmis mersin diye bagirarak havada bira sisesinin donusunu hatirluyorum

##kdc##

O değil de maçta cezalı olmasaydık tarihe geçecek bir katliam olurdu herhalde.
20 bin normal ve münferit taraftarımız maçı izlemek üzere stada gelse geri kalan 10 otobüs SBÇ ile 10 Otobüs de Şirinler'in Kadıköy sokaklarına dağıldığını düşünsenize. Hükümet bile yıkılır bu bambam gücüyle  :hnk:

mehmet yılmaz

feticalik

ordan bizi çıkartmasalardı biz o stadı yıkardık tarzı bir cümle kurmicam sadece diyeceğim şu ki, çıkartılmasaydık süper lige çıkamamak çok koymazdı.

Nuri Asan

o değilde bizi stada alsalardi kac mersinli olurdu orada?
daha dogrusu bilet bulabilirler miydi?

hepsini gectim sagda solda yazilanlara göz ucu ile baktım dedikleri şu;

"allah belani versin belediye o kadar tafartarimiz geri dönüyor.  verilen sozler neden tutulmadi. yoksa mersinde bir tane adam kalmazdi. "

demek ki neymiş;

Bir sevdadir Samsunspor.

Burak

<iframe src="//player.vimeo.com/video/96186220"; width="500" height="281" frameborder="0" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe> <p><a href="http://vimeo.com/96186220">TRUVA</a>; from <a href="http://vimeo.com/user4319972">brk şşk</a> on <a href="https://vimeo.com">Vimeo</a>.</p>