Kadıköy'de Neler Oldu?

Başlatan mehmet yılmaz, 19 May 2014, 18:00:33

« önceki - sonraki »

samsunmania

600 kişi ile 8000 mersinliyi yarım saat rehin alan taraftarımıza selam olsun.

samsunum

Tanju ya ne kadar kızsakta dün iyi konuştu ;
http://tvarsivi.com/?y=520&z=2014-05-18%2016:30:00
16 .33 den itibaren

evolution55

Dün bende stadtaydım fenerium alt. Girerken güvenlik herkesten kimlik sordu rahmetli babam ben ve kardeşim doğma büyüme samsunlu olmamıza rağmen kütük ordu ünye olduğu için kardeşim ile maça girebildik.

Benim içerde gördüklerim,sakaryalı ve fenerbahçeli tipler mersinliler ile beraberler.hatta kale arkasından,sırtında kocaman fenerbahçe dövmesi olan bir tip bizim bulunduğumuz tribüne atladı,güvenlik birşey yapmadı.fenerbahçeli adama mersin forması verip milleti coşturması için amigoluk yaptırdılar.

Maç öncesi kale arkasında ve maratonda bizim taraftarları görünce içim bir hoş olmadı değil lakin maç başlamadan kale arkası boşaltıldı.ona rağmen hem kale arkasının hem de maç boyunca bayan taraftarlarımızın seslerini duymak çok güzeldi.

Son bir şey,stad cevresindeki 33 plakalı otobüsleri geçtim belediye otobüsleri vardı 10'larca..acaba cezamız olmasaydı bizim büyükşehir belediyemiz de bize o kadar otobüs verirmiydi merak ediyorum...

Hepimize geçmiş olsun,hayatımın en zor maçını izledim,bu arada takımdan ilk ayrılan erdem şen olmuş sanırım

eprianu

Bu kadar olay olmuşken artık bundan sonra hala Suat Kılıç ve Çağatay Kılıç ı savunan olursa bilmiyorum ne demeli. Millet Bakanı varken başarı üstüne başarı yakalar biz bakanımız varken ezildikçe eziliyoruz. Millet dalga geçer oldu bizimle...

Ayberk

Fenerium h tribununde oldugumdan gecemedik kalearkasina. Icimiz yandi resmen. Ama herkes icini ferah tutsun super ligden daha önemli seyler de var hayatta. mesela miy taraftarının icinde geçirdiğim 90dk sonucu rahatlikla diyebilirim ki bunlarin alayi capulcu.

55ertan

20 May 2014, 08:53:58 #20 Son düzenlenme: 20 May 2014, 16:38:00 55ertan
Binlerce seyircimizin stada girip çıkarılması çok ses getirdi. Defalarca yürüyüş yapılsa bukadar ses getirmezdi. Birde Tanju TFF istifaya davet etti canlı yayında. Sesiz kalmadık. E-bilet in zamanlamasıda tff amatörce yönetildiğinin bir kanıtıydı zaten

mehmet yılmaz

Bosna savaşında kadın ve çocuklardan ayrılan, BM tarafından ölüme gönderilen Srebrenitsalı Boşnaklar gibi hissettim kendimi.
Biz gittik, kadın ve çocuklar kaldı geriye.
Adilik sıfatı olmuş bunların!!!!

_SoN_

Tv başında sinirden öldüm,bu kadar şerefsizlik bu kadar adilik olmaz,resmen göz göre göre,biz sizi istemiyoruz süper ligte bas bas bağırdı federasyon,ve biz buna seyirci kaldık,hiçbirşey yapmadık. Ama o an seyircimizi polis dışarı çıkarırken gerçekten sinirden ağlamak üzereydim,keşke bu sahne karşısında dedimki takımımızda maça çıkmasa,varsın 3-0 hükmen mağlup olsun,ama bunu dünyaya göstersin dedim,o an bayan seyircilerimizde terketsin istedim,ama bunlar sadece düşüncede kaldı,orada yapılan ve bu yıl bize yapılanlar asla ama asla unutulmayacaktır.

Kodalak

stada girerken konuştuğumuz gibi yaptık tek tek girdik.ben tam içeri girerken kavga çıktı , o sıra bana polis kimliğini göster  dedi,ben dondum kaldım, polise içeri geçelim ben sana orda kimlik gösteririm şimdi değil dedim,o sıra arkadan bir polis gelip o polise ''sen sadece üst araması yap kimseye kimlik sorma'' dedi.Allah razı olsun o polisten, içerisi muhteşemdi ,arkadaşlar görünce çağırdılar hemen zıpladık bizim tarafa,tabi itler afkuruyordu,arada polis vardı olmasa ve biz sakin olacağız demeseydik bi tarafları yemezdi havlamaya ama neyse.bunun hem dünyevi hemde uhrevi hakkı var bende ikisinide almayı nasip etsin Rabbim.

celebi

LA SANA GEL DİYORU BAKIYORSUN BANA ÖYLE YA :)

Kodalak

Haha bi an ne olduğunu anlayamadım arkama baktım diğer arkadaşlarım yok sonra sizin yanınıza geldim.iyiki ordaydık iyiki dostlarım arkadaşlarımsınız, iyiki SAMSUNSPOR'LUYUZ

celebi

aynen kardeşim. zaten uzun süredir de aksiyon yaşamamıştık. silkelendik şöyle. paslanmamak lazım. işin ilginç tarafı maçı anlatan spiker "iletişim çağındayız mutlaka bunu Samsunspor taraftarların aileleri izliyordur. arayın onları onlarla görüşün " diyor hemen bizim hanım arıyor sakin olun diye. :) ardından babam aradı La oğlum fazla üzmeyin polisleri bir yerlere zarar vermeyin çıkın s.... et p.....enleri demesin mi :D

Stoper

Gidiş ayrı sıkıntı,dönüş ayrı sıkıntı.
Tribünde ne yaşandı tam bilmiyorum.Dışarıya birkaç bilgi geldi ama hepsi kulaktan dolma idi.
Kadıköy sokaklarında yaşananlar ise belgesellik.
Mersinlilerin arasında epey bir bulundum.Görgüsüz Güneyliler desek yerinde olur.Hoş orada bulananların çoğu Kürt ve Arap idi.
Çok şehire gittim,farklı kültürler tanıdım ama böylesi bir topluluğu ilk kez görüyorum.Güzelim Akdeniz şehrini sağdan soldan göç edip b.k eden tipler..
İyi ki Samsunluyum,Samsunsporluyum dedim.
Bize 18 Mayıs'dan geriye kalan "çile ve hüzün" olsada,orada olmak önemliydi..

##kdc##

Zamanında Hapay abiyle Çorum - Altay maçına gitmiştik.
Orada gördüğüm Altay taraftarından sonra yer yüzünde gördüğüm en tehlikeli varlıklar Mersin taraftarıydı. İnşallah bir gün tekrar karşı karşıya geliriz, eşit ve adaletli bir ortamda.

sadece55

6222 den ceza yiyen varmı ?