PTT 1. LİG 25. HAFTA | Samsunspor'umuz - Boluspor

Başlatan berusa55, 08 February 2014, 17:21:13

« önceki - sonraki »

furkan5534

manisaya simdi maraş istanbul beledıye ondan ıkı hafta sonrada fethıye basar ınsallah  :P

lucarelli

Canberk çok iyi oynadı. Sağ bekte bu haftadan sonra devam etmesi lazım. Son adam olarak başarılı olamayan Ekigho kanat forvet olarak çok başarılı oldu. Bu takım mümkün olduğunca bozulmadan devam etmeli. Bir tek Cemil yerine tuna düşünülebilir.

furkan5534

boluspor kalecisi diyorki; Böyle taraftarı uzun suredir görmedim,büyük bir bütünleşme gördüm" İŞTE BÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARI!!!
ayrıca besim durmuş istifa edeceğini söyledi.

Ellibeş Numara

Besim Durmuş, maç sonu verdiği röportajda istifa ettiğini açıkladı..

Integral

besim durmuş gariban gariban istifa edeceğini söyledi.
ne çektin be besim hoca.

lato

Alıntı yapılan: Integral - 15 February 2014, 22:22:20
besim durmuş gariban gariban istifa edeceğini söyledi.
ne çektin be besim hoca.

Karakterine bir şey diyemem ama teknik adam olarak gerçekten yetersiz

fanatik samsunsporlu

King1965

Alıntı yapılan: furkan5534 - 15 February 2014, 22:17:54
boluspor kalecisi diyorki; Böyle taraftarı uzun suredir görmedim,büyük bir bütünleşme gördüm" İŞTE BÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARI!!!
ayrıca besim durmuş istifa edeceğini söyledi.

BÖYLE TARAFTAR GÖRMEDİM

fanatik samsunsporlu

hocaların maç sonu değerlendirmeleri var mı King 1965?

ngonge

Güzel, temiz bir maç, çok önemli bir 3 puandı. Manisa ve Ordu'nun kayıplar ayrıca güzel oldu. Daha ne sürpriz kayıplar olur.
İyi ya da kötü oynadığımızı söyleyemiyorum, skoru 2-0 yaptıktan sonra maç rolantiye aldık. Aynı çıktığımız seneki iç saha maçlarına benziyordu. Doğru bir 11 ile çıktık, Umar ve Ekigho ile kanatları iyi kullanıyoruz. Arif, Musa'nın yerine girse daha iyi olabilirdi.
Adiloviç çok önemli bir oyuncu, tek vuruşlar ile kendini gösterdi. Furkan gene güven verdi, uzun vadede kale sağlam, ama gene de şu haftalarda Soner varken riske girmemek lazım, Soner ilk devre çok iyi maçlar çıkarmıştı. Ayrıca Tuna varken Cemil gerçekten korkutuyor, gerek yok.
Sanırım haftaya cezalılarımız var, Taha sınırdaydı diye biliyorum.

amisos5506

arif sanki bilerek sarı kart aldı gibi geldi ama geldiği takımın maçına gitmek istemez gibi adamda bir isteksizlik var gibi zorlamıyor kendini.sadece arif şahin cezalı duruma düştü.

Integral

taha geçen hafta kart cezalısıydı zaten, bi 3 kartı daha var.

abs gbb maçında kart sınırında olacak, 3 sarı kartı var.

fanatik samsunsporlu

ankara da 83 te gol attı.denizlinin ikinci yarının başında direkten dönen topu var.mersin -İBB de berabere biterse harika olur

jean

yendik hamdolsun cumartesi yenince cok guzel oluyor pazar gunu mac stresi yok 6. siraya yerlestik bucada adanayi yendi su anki tek rakibimiz manisa gibi gorunuyor ilerleyen haftalarda belli olmaz tabiki simdilik hersey yolunda ins ipi gogusleriz