PTT 1. LİG 25. HAFTA | Samsunspor'umuz - Boluspor

Başlatan berusa55, 08 February 2014, 17:21:13

« önceki - sonraki »

AhmetDenizci

mehmet yılmaz

Çok önemli bir galibiyetti. Umduğumuzdan kolay oldu diyebilirim.
İlk 6'ya kapağı attık, artık oradan çıkacağımızı düşünmüyorum.

kuzey55

çok tatlı bi galibyet oldu :) bolu tini mini kümeye gidiyo

mehmet yılmaz

16 February 2014, 00:29:11 #303 Son düzenlenme: 16 February 2014, 01:12:48 mehmet yýlmaz
Bolu engelini de 2-0 ile geçtik. Şu an ilk 6'nın içindeyiz. Allah Süper Lig'e dönmeyi nasip eylesin.

İlk 2, bu tempoda devam edersek elbette olabilir. Biraz zor gibi görünüyor ama ben en kötü ilk 6'da olacağımıza yürekten inanıyorum. Ayrıca geçen sezon protokol tribündeydik. Kapalıda bulunan grupları 90 dakika boyunca sadece küfür etmişti. Bir kere bile 'Bolu' diye bağırmadılar, sadece küfür ettiler. Protokolde kaçan gole üzüntümüzden sonra da bir sürü terbiyesizlik yapmışlardı. Bütün stat 'Samsun kümeye' diye bağırmıştı k-i o maça çıkarken biz tıpkı şu an Bolu'nun durumundaydık, onlar da bizim şimdiki durumumuzdaydı. Keşke onların taraftarı da deplasman yapsa ama hem hiç bir yere gitme hem gelene küfür et.

Bu arada, Adem Alkaşi kardeşime geçmiş olsun diyorum. Bizde oynadığı 3 sezon boyunca gönlümüzde taht kurmuştu. Samsunspor taraftarı protesto etmesini bildiği kadar alkışlamasını da bilir..

Samet Torun

Adilovic in asıl mevkisinde oynayınca neler yapabileceğini herkes gördü. Solda Ekigho sağda Umar orta da Adilovic. 2.yarı maçları başlamadan 10 kişiye sorsanız 8 i Samsunspor'un bu şekilde oynaması gerekir derdi. Bunu geçen hafta Adilovic oyuna girdikten sonra gördük ve golünü attı. Bu hafta yaklaşık 75-80 dk gördük ve etkisini yine gördük. Sir inşallah bozmazsın şu uç hattı.
Canberk konusunda ise artık kafanda soru işareti kalmasın Sn. Sir. Murat Akyüz'den ne eksiği var demeyecem çok net ondan 2 gömlek daha iyi diyecem. Hiç düşündünüz mü o 54 numarayı Murat'ın savunduğunu? Verilecek sadakamız varmış. Ayrıca Cemil'e sözü getirmeden edemeyecem. Bugün gol yemediysek bunun sebebi Bolu'nun forvet hattının en az Cemil kadar kötü olmasındandır.
Ama bir Turgay gerçeği var ki :)))))))

city ultras

birde su deplasman maclarida 3 puan alsak hersey daha kolay olucak

evolution55

kuzey55

Bir de Musa orta sahada çok etkisiz göründü bu maçta.Zafer'i deneyelim artık onun yerine.

özkan

ilk defa bu kadar olgun bir Samsunspor izledim.Ne savunmada ne hücumda saçmalamadık.Kalpar diyorum  >l<

Musti

Sezon      O     G      B      M      A      Y      Av.    P      P/O   G/O
1.Lig    19       600   293   166   141   882   530   352   879   1,47   0,49

Boluspor maçı 1.ligde yer aldığımız 19. sezonda 600. maçımız oldu.

maviay55

Kucuk sehrin kucuk beyinleriii koydukk muu  :holey: Net skor guzel oyun  :_nazar >l< guzel gunler bizi bekler

King Of The North

İlk defa bu kadar rahat maç izledim, teşekkürler Samsunsporum. Boluyu alt lige göndermemizde biraz emeğimiz olrsa daha mutlu olurum, muhteşem taraftarımızın özellikle 52 ve 61. dakikalardaki tezahuratları mükemmeldi, şampiyonlar ligi final maçı oynuyoruz sanki o derece. Şu iyiydi bu kötüydü demeyeceğim herkse az çok gördü takımı, bu haftakeyfini çıkaracağım...

HoliganSamSunLu

güzel bir hafta sonuydu teşekkürler samsunsporum

Sioux

Bolu'ya basmak lazımdı
Geçen seneki terbiyesizlikleri hepimizin aklında
Temiz oldu, rahat oldu, iyi oldu.