PTT 1. LİG 23. HAFTA | Samsunspor'umuz - Tekden Denizlispor

Başlatan berusa55, 26 January 2014, 22:40:39

« önceki - sonraki »

Duško Milinković

Bu denizli belalı,bize ters gelen garip bir takım.elektrik kesintileri uğursuzluk ne istersen var. Yani yeniliriz.

isa55

hocanın ekigho takıntısı ile serkan çalık sevdasını çözemiyorum.
bilen arkadaşlar açıklama yapabilir mi?

Desiqner

Keşke şu takıma Kırgızistan'dan 1-2 transfer yapsaydık.Kırgızistan milli takımının oyuncularından Mrzayev'i almış Denizli ve adam ilk maçtan farkını göstermiş...

cakir55

Alıntı yapılan: Desiqner - 28 January 2014, 00:31:11
Keşke şu takıma Kırgızistan'dan 1-2 transfer yapsaydık.Kırgızistan milli takımının oyuncularından Mrzayev'i almış Denizli ve adam ilk maçtan farkını göstermiş...
Burda en az 4-5kere dedim o Türki Cumhuriyeti oyuncularını.
geçen senede Rize iyi yapmıştı bu işi.

adnan

adnan

ne gerek vark kirgiza özbeke azerbaycana bizim serkan calik tahamiz var

Sol Açık

Play-off grubu ile çok ama çok yaklaştık. Unutmayalım, geriden geldik ve yetiştik. Yani kötüyüz, düşüşteyiz demeyelim. Evet, Fethiye maçında kötüydük, ancak 6 maçta 4 galibiyet 2 beraberlik ile geliyoruz. Buna "seri" denir arkadaşlar. Üst üste 3 galibiyet almaktan da çok daha önemli bir seri. Bu maç da serinin devamı için...

Denizli'nin Balıkesir maçını seyredemedim. Rakipte özel bir değişim mi var, yoksa tesadüfi bir galibiyet mi aldılar bilemiyorum. Ama çok ciddi puana ihtiyaçları var. Denizli'de özel bir değişim yoksa, rahat ve farklı kazanırız. Bir anda toparlandılarsa zorlanır, ama yine de kazanırız.

Bu maç için başka şansımız yok. Kazanacağız! 7.maçta 17.puanımızı alacağız ve play-off yürüyüşümüzü sürdüreceğiz!

GençKozluklu

Denizli dün çok istekli ve diriydi. Yeni oyuncular da takıma çok katkıda bulunmuşlar. Dünkü Denizli bu ligde güle oynaya kalır. Bizim maça dah rahat çıkacaklar. Bizden puan ya da puanlar almak isteği içinde olmaları avantajımıza olur. Fethi'ye maçı da bu anlamda kolay kazanabileceğimiz maçlardan dı ama Kalpar 1 puanı yeterli gördü Neyseki içerdeki maçlar da bu seyirciye rağemn 1 puana razı olamayacağı için rahat bit galibiyet alırız diye düşünüyorum.

sadece55

Bundan sonra bizim rahat galibiyet alacağımız çok maç olacağını sanmıyorum.Ama bir türlü kazanmalıyız.Mücadele konusunda iyiyiz.Biraz da ileri çıkabilsek rahat gol bulabilsek.

ErkÇay55

Erken bulacağımız bir gol ile bu maçı rahat alabiliriz diye düşünüyorum.Şayet denizli kapanıp defans yaparsa bizde golü bulmakta zorluk çekersek linyit maçına döner.

ult55ras

play-off düşünenleri gerçekliğe davet ediyorum. bu hocayla ve ne yapacağını bilemediğimiz bu topçularla çok zor. ayrıca bu sene ligde zordu şanşsızlığımıza. bence gençlerimize yer vererek seneye hazırlanmalıyız. ben anlamıyorum maddi durumumuz kötü diyorsunuz ama hala kadroda bir tane genç yok. bu ne yaman çelişki :S neyse kafanıza göre

sadece55

Diğer takımlar çok mu acayip top oynuyorlar bu kadar da küçümsemeye gerek yok takımı.

Shane_Falco

Play-off,şampiyonluk bir şeyler istiyorsan evinde Denizli'yi yenememenin hiç bir bahanesi olmaz. Lamı cimi yok vurup geçelim...

muzaffer4

adnan

bizim bu sene cikmamiz lazim seneye 2 kayseri takimi duserse. hic sansimiz yok. o sene bu sene olmali. su an tek favori ankaraspor. ibb dususe gececekdir. bizim tek rakibimiz manisaspor. ilk 2 icin oynamaliyiz.