PTT 1. LİG 21. HAFTA | Samsunspor'umuz - TKİ Tavşanlı Linyitspor

Başlatan berusa55, 11 January 2014, 17:16:13

« önceki - sonraki »

Ekrem

evolution55

usare

Tanju:  Çılgınlar yazıyo orda, galiba çılgınlar grubu yapmış, veya kim yaptıysa emeklerine sağlık...
Andaval ya...

Forvetim

iyi oynamadık, 2.golü bulmalıydık 10 kişi kalan takımı hapsetmemiz lazımdı, son dk.larda sıkıntılı oldu bir kaza golü yesek herşey berbat olacaktı, yine de 3 puanı öyle böyle aldık çok şükür.

##kdc##

Bu Tanju Çolak Samsunluyum muhabbeti yapmaya başladıkça Adıyamanlı tarafım ağır basıyor utanıyorum böyle Samsunludan ya  al_sana

fanatik

maçtan önce Mustafa Kayabaşı'nı gördüm aracıyla dışarda onun oynadığı mevkide ihtiyaç yok fakat dedim transfermi var acaba

furkan5534

yanlız soylemeden edemıcem ne aptal bı spıkerdı macı anlatan ya.yemın ederım keske hıc konusmasaydı anlatmasaydıda ızleseydık.mactan sogutur adamı sankı 1970 lı yıllardayız

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: furkan5534 - 20 January 2014, 00:26:28
yanlız soylemeden edemıcem ne aptal bı spıkerdı macı anlatan ya.yemın ederım keske hıc konusmasaydı anlatmasaydıda ızleseydık.mactan sogutur adamı sankı 1970 lı yıllardayız

Maçı anlatan Tansu Polatkan , muhtemelen de sen hiç onu radyo dan dinlememişsindir.Tansu Polatkan hep böyleydi ve TRT nin en eski spor spikerlerindendir.

mehmet yılmaz

King Of The North

Kötü de oynasak kazanmak güzeldi, forvetlerin etkisiz olduğu bir maçtı sonuçta. Salı akşamı kazayla ilgili 7 dakikalık bir video verilecekmiş trt sporda bilginiz olsun.

özkan

Yenmek önemliydi öylede oldu.Skor hatta dünkü futbol umrumda bile değil,çünkü her ivme maçımızda mutlaka sıkıntı yaşadık biz.Bu sefer öyle olmadı Allah'a şükür.Yendik,rahatız.Futbol düzelecektir.

kumköylü ahmet

Golümüzün 44.dakikada Gelmesi Bir isaretmiydi  :( malatyaya giderken kaza yapiyoruz ve ogun samsunsporumuzun macina denk geliyor ve golu 44.dakikada buluyoruz..ALLAH Ailelerine Sabir versin mekanlarini cennet eylesin insallah

samuray

3 puan güzel tabiki böylesine anlamlı bir günde ama futbol için aynı şeyi söyleyemieceğim malesef burat akyüz sağbekte aksadı canberk sakatmı orada oynatmıyor ya ikinci devre daha zor geçecek