PTT 1. LİG 21. HAFTA | Samsunspor'umuz - TKİ Tavşanlı Linyitspor

Başlatan berusa55, 11 January 2014, 17:16:13

« önceki - sonraki »

kuzey55

moraller yerinde,rakip zor durumda,bize karşı galibiyetleri yok şansımız tutuyor,kendi sahamızda iyi oynuyoruz,tribünler full dolar...daha ne lazım kazanmak için :) biraz mücadele ve rehavete kapılmamak yeter sanırım.

Sol Açık

Önümüzde 3 maçlık bir periyot var: Tavşanlı, Fethiye (D), Denizli. Bu 3 maçtan bir tek Fethiye maçında zorlanırız.

Bu 3 maçı alırsak, 7 maçta 6 galibiyet+1 beraberlik ile "seri nasıl yapılır"ı dosta düşmana göstermiş oluruz.

Yani, Pazar günü kesin kazanırız!

maviay55

Son 5 macta 4 yenilgi almis balikesir karsisinda dokulen mac sonu yonetim istifa sesleri yukselen takim Linyit. Rehavete kapilmadan,full tribun onunde farkli kazaniriz.

Ellibeş Numara

Seriye bağlamamız lazım.. Bu maç serinin ikinci maçı olacak inşaAllah. Tavşanlı maçında stad full çekmesi lazım.

lato

Cafercan'ın uzaktan şutlarına önlem alır ve duran toplardan yemezsek rahat alırız maçı. İnşallah bu maçla kavuşuyorum Samsunspor'uma. Fatih Mehmet Battal'ı nasıl adım adım takip ettiyse Cafercan'a da aynı taktik uygulanmalı. Eğer bu adam topla buluşmazsa vasat olan Linyit hepten çöker.

emre

hey gidi günler 2008-2009'da sondan 2. maç Sakaryaspor ile oynuyorduk. 1-0 yenmişlerdi bizi ikiyi atsalar ikili averajda geri düşecektik onlardan. Son maç bir önceki hafta play off şansını yitiren Adanaspor ile berabere kalıp ligde kalmıştık. Şimdi nerede geldin buraya diyeceksiniz Sakarya ile oynadığımız maçta ikinci gol direkten dönmüştü ben onu Cafercan sanıyordum Özgürcan'ın şutuymuş  :D Öyle bir anı  ;D

samuray

tavşanlı maçıyla birlikte üçte üç yaparsak süper olur yeterki bu oyunumuzu oynayalım biz yani ibb.ye karşı oynadığımız gibi

fanatik samsunsporlu

tavşanlının yabancıları sane,agbetu,nduka  gitti.eski topçuları abdi yi aldılar devre arasında.cafercan-mehmet besler-ömürcan iyi oyuncuları.inşallah ilk golü biz atıp farklı kazanırız.

Sol Açık

Bu hafta üst sıralarda bizim yendiğimiz İBB dışında, Ankara da Manisa'yı yendi. Mersin İY bay geçti, biz dahil üst gruptaki 4 takım ise (biz, Ankaraspor, Ordu, Balıkesir) kazandı.

Ek olarak Ş.Urfa üst üste 3.yenilgisini alıp üst gruptan iyice koptu.

Manisa'nın kaybetmesine şahsen sevindim. Çünkü gerçekçi olalım, bu sezon Ankaraspor-İBB-Ordu 3'lüsünün 2'sini birden geçmemiz mümkün değil. Bizim yapmamız gereken sezon sonunda ilk 6'da olmak. Bu açıdan da geçebileceğimiz en olası takımlar Mersin İY ve Manisa. Manisa ile puan farkını 3'e indirdik. Mersin İY bay geçti ama onunla da 2 puana indi fark. Önümüzdeki 3 hafta içinde Mersin İY-Ordu, Ş.Urfa-Manisa ve Mersin İY-Manisa maçları olduğunu da düşünürsek, 3 hafta sonra 5.sıraya çıkmalıyız. Bunun yolu da en az 7-9 puan almaktan geçiyor.

Sezonun akışı bence belli. Şu an ilk 3'teki takımlardan 2'si direkt Süper Lige çıkacak. Peşinden gelen 4 takımdan ise birisi Play-off dışında kalacak. Play-off dışında kalacak takım olmamak hedefini gerçekleştirelim, son maça kadar Süper Lig mücadelemizi sürdürelim...

FaTiH_HaN

En korktuğum maç tipi. Kahramanmaraş maçından galibiyet bekliyorduk berabere kaldık, ibb maçında 1 puan iyi gibi duruyordu eze eze 3 puan aldık şimdi de tavşanlı maçı geliyor, bence bu sezonki hedef belirleme adına yapacağımız en önemli maç bu maçı alırsak 12-15 puanlık bir seri yapabiliriz ve bu seri bizi ilk 2ye ortak eder. 2. yarıya güzel başladık, süper lige çıktığımız sezondaki gibi derinden sessiz bir şekilde devam ederiz inşallah, rakipler durumu ayıkamadan kendimizi ilk 2 içinde bulabiliriz. Çıktığımız sezonki denizli maçı gibi olacak tavşanlı maçı öyle hissediyorum, süper lig uzak değil Allah utandırmasın.

80lerden

Sıkıntılı maç.  Mağlup başlarız ama çeviririz maçı.

Duško Milinković

Ben fethiye maçından korkuyorum açıkçası. Bugün 1461'i 4-0 geçmişler.

tankut

Bu maçı alırız da ondan sonraki fethiye maçı zor işte....

Aslankaya

tavşanlının gücü belli.taraftara rahat bir maç izletsinler artık.

samsunluhakan

arkadaşlar içeride bizi zorlayacak miy gibi görünüyor ama onuda rövanş niteliginde alacağımızı düşünüyorum 9 maçta 27 puan az degil ilk 2 için benden söylemesi tavşanlı maçına gelecek olursak erken gol bulursak farklı kazanırız