2013-2014 Sezonu Ara Transfer Haber ve Dedikoduları

Başlatan samuray, 18 November 2013, 20:53:27

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Gerçek olsa da şaşırmam. Sene başı istedğini biliyoruz en azından.

Uğur Yıldız

Tuna Üzümcü'yü aldık diyelim. Play off'tan süper lig yaptık diyelim(ki ben ihtimal vermiyorum) Tuna Üzümcü,Cemil Adıcan ve Fatih Kılıçkaya'dan hangisi oynayabilir üst ligde? Ercan geçen sezon oynadı. Bu sezon sabredilse en az Kemal Tokak kadar oynardı. Samsunspor'un parası çar çur olmasın,takımın çok borcu var. Bizim önceliğimiz alt yapıdır dendi durdu ama papaz topçuları alıyoruz. Canberk'i de zorla oynattı Kalpar.

serkancengiz

Kalpar giderse on numara transfer olur gençlerin önü açılır

55.hakan

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Emin Kar, şöyle devam etti:

"Şu anda attığımız somut bir adım yok. Değerlendirmelerimiz sürüyor. Bütçemize uygun, takımımıza faydalı olacak oyuncular bulursak 1-2 takviye yapabiliriz. Daha önce de söyledim; yüksek paralar vererek futbolcu alacak durumumuz yok. Ayrıca şu an için mevcut oyuncularımızın ödemelerinde bir sıkıntı yok. Birkaç gün içerisinde kalan alacaklarını vermeyi planlıyoruz."

Başkan bizim transfer işi yaş anlayacağınız demiş kibarca...

lato

Alıntı yapılan: 55.hakan - 06 January 2014, 16:03:38

"Şu anda attığımız somut bir adım yok. Değerlendirmelerimiz sürüyor. Bütçemize uygun, takımımıza faydalı olacak oyuncular bulursak 1-2 takviye yapabiliriz. Daha önce de söyledim; yüksek paralar vererek futbolcu alacak durumumuz yok. Ayrıca şu an için mevcut oyuncularımızın ödemelerinde bir sıkıntı yok. Birkaç gün içerisinde kalan alacaklarını vermeyi planlıyoruz."

Bütçemize göre fayda sağlayacak adam yok. Başkana katlıyorum car cur edecek bir lirası yok kulübün. O yüzden takımdaki fazlalıklara ve papazlara yol verilsin. Boşluklar alt yapı oyuncularıyla kapatılsın. Hem kasa nefes alsın hem de gençlerle biz nefes alalım. Anlamadığım geçen sene A. Gücü'nün bu sene Buca'nın gençlerle gösterdiği direnç ortadayken papazlara para harcamak neyin nesi? Adnan Serkan Taha Turgay Haluk Şaban gönderilsin. Yerine Kemal Doğan Ercan Burhan ya da başka gençlere şans verilsin. Şu andaki durumun aynısı devam etmezse ben de bişey bilmiyorum. Saydıklarım nerdeyse hep rotasyon adamlar. Bir çok maçta da faydalarını görmedik.

Sadece Samsunspor

İlk önce mevcut futbolcuların alacakları ödenecek 2 güne kadar. Sonrada 2 tane transfer yapılacak max 1i iyi çıksa çokta farketmeyecek. Yani aynı tas aynı hamam. Kulübün ekonomik dengelerini bozmamak için süperlige çıkamayacağız açık ve net. Yani playoff bş umut yersen ;)

ChucKeR

Alıntı yapılan: ngonge - 06 January 2014, 05:47:03

Konya devre arası iyi yabancı transfer yaptı. Kibong'u kesin kiralık da olsa verirler. Orta saha en gerekli yer, hedef play off da olsa mutlaka iyi biri alınmalı. Ekigho gönderilip alınsa hiç fena olmaz.

ercan0655

Elazığspor, teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda Adem Alkaşı, Luke Moore ve Alper Kalemci ile yolları ayırma kararı aldı.

ACABA fiyatları nasıl Adem'de Alper'de bana göre iyi ama  Emin Başkan Para yokkk DEDİ di miii ? Ne çektin be Emin Başkan........

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: 55.hakan - 06 January 2014, 16:03:38

başkan mevcut oyuncularından Adnan,Taha,Serkan,Haluk,Ahmet Burak gibi adamları göndermeyi düşünsen daha iyi olacak.transfer yapmayacaksak bile alt yapıdaki çocuklar en az bunlar kadar katkı verir zaten.Maliyetleri düşük diye şu kadar boş adama bir sürü para veriyoruz

ismail

Taha, Haluk, Ahmet Burak bir an önce gitmeli kabul de, eğer bu adamlar giderse en azından sezon sonuna kadar ki alacaklarını ödemek zorunda değil miyiz. hadi git, para falan da vermiyoz demekle oluyor mu bu işler?

SametYılmaz55

kulüple ilişkisi kesilen adamlara ne parası ödeyeceğiz daha?bu zamana kadar ki alacakları varsa onlar ödenir ona eyvallah.ama kulüpten gönderilen adama neden para ödemeye devam edelim?

Ellibeş Numara

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 06 January 2014, 18:53:01
başkan mevcut oyuncularından Adnan,Taha,Serkan,Haluk,Ahmet Burak gibi adamları göndermeyi düşünsen daha iyi olacak.transfer yapmayacaksak bile alt yapıdaki çocuklar en az bunlar kadar katkı verir zaten.Maliyetleri düşük diye şu kadar boş adama bir sürü para veriyoruz
yazdıklarına yüzde yüz katılıyorum kardeşim..

ismail

senelik, hatta iki senelik kontratlar var..
diyelim senelik 200 bine anlaştık. 100 bini al da git desek kaçı kabul eder ki. adam zaten sene sonuna kadar oynamasa da 200ü alacak.

kuzey55

ince eleyip sık dokumayı bıraktık galiba.şimdi de somut adım atmadık görüştüğümz futbolcu yok deniyor.bi karar verseniz artık.ne yaptıklarını kendileri de bilmiyo bence.