2013-2014 Sezonu Ara Transfer Haber ve Dedikoduları

Başlatan samuray, 18 November 2013, 20:53:27

« önceki - sonraki »

Lusage

Al Adem'i çek sağa Canberk'i at öne. Murat'u da çek sola. Birde Metin Depe. Mis gibi defans hattı..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ugrass

Kiralık verilen topculaımız izleniyor mu takip ediliyor mu acaba :) yoksa bizim gibi tff bilgi bankasından mı bakıyolar. Bu arada manisa ibb ankara gibi takımlar bizim rakibimiz degil adamlar ilk 2 ye oymuyor biz playoffu zorlayacagız..

Emin Aslantuğ

En iyi transfer Hüseyin Kalpar'ın gitmesi.
Baktığımız zaman kimse sevmiyor Kalpar'ı Turgay dışında.
O yüzden transfer yapmadan Erhan Altın gelsin bu takım play - off tan vura vura çıkar.
Yeni bir Hamza Hamzaoğlu yakalamış oluruz. Şehri hareketlendirecek bir isim. Hem de seveni çok.
Gençlerin yüzünde açan gülleri şimdiden görebiliyorum.

özkan

sene başında izlenen gençler vardı ne oldu hani çok iyi dikkatle izlenen..

tırıvırı bizim transfer işleri.bir takımda serkan çalıkla bizdeki 55 numaralı maaş başını almak için transfer edilen arkadaşın aynı takımda olduğu yerde abs ortasahdaki kız vardı bide adı aklıma gelmedi şimdi bunlar alındıktan sonra transfer komitemiz var yok bakaciizz bu işin bi çözümüne izlediklerimiz var ince eleyip antep halısı dokuyacaz falan diye kimse sallamasın.biz bu sene yatış.seneye Allah kerim.

cakir55

Transfer falan olmayacak bu gidiste saçma sapan transferler yapılacak ise hiç yapılmasın. Bu taraftar play off oynatır bu takımı

* tapatalk

Ellibeş Numara

transfermarkt'e Adem Alkaşi'nin piyasa değeri 800.000 €(Yani 1.900.000 TL) olduğu yazıyor. Adem o kadar para alıyor mu ya? Fiyatı yüksek olmasa adem'in tekrardan samsuna gelmesini isterim. Gerçi fiyatı çok yüksek olmasa bile, bizden önce başka kulüpler kapar. (Ankara, İbb, Urfa, Mersin vs vs)

ugurozkan

Alıntı yapılan: Sadece Samsunsporlu - 04 January 2014, 19:29:00
transfermarkt'e Adem Alkaşi'nin piyasa değeri 800.000 €(Yani 1.900.000 TL) olduğu yazıyor. Adem o kadar para alıyor mu ya? Fiyatı yüksek olmasa adem'in tekrardan samsuna gelmesini isterim. Gerçi fiyatı çok yüksek olmasa bile, bizden önce başka kulüpler kapar. (Ankara, İbb, Urfa, Mersin vs vs)

orada gösterilen değer tahmini bonservis değeri. adem kulübüyle sözleşmesini feshettiği için o para bir şey ifade etmiyor yani.

Sadece Samsunspor

amisos5506

cakir55

Hiç bir şey yapamıyorsak getirelim bir Türkei Cumhuriyetinden forvet arkası.

Araz Abdullayev
http://www.youtube.com/watch?v=uYmRVALdMGc
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/araz-abdullayev/profil/spieler_89577.html

Bauyrzhan Islamkhan
http://www.youtube.com/watch?v=Jg2THz5hieM
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/bauyrzhan-islamkhan/leistungsdaten/spieler_198780.html

Bunun gibi bir sürü örnek var, bu ikinci oyuncu Kuban'da oynuyor orda fazla şansı bulamaz zaten üst düzey adamlar oynuyor hiç yoktan kiralarız.

kuzey55

AlıntıDestek isteyecek

Geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, Samsunspor Kulübü'nü ziyaret edip Başkan Emin Kar ile görüşme gerçekleştirmişti.

Ziyaretten Başkan Kar, kulübün yaşadığı ekonomik sıkıntı ve takımın son durumu hakkında Bakan Kılıç'a bilgi sunmuştu. Antalya kampına gelen Başkan Kar, önümüzdeki hafta içerisinde Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç'a iadeyi ziyaret gerçekleşterecek. Transfere kaynak arayışını sürdüren Kar'ın bu konuda Bakan Kımlıç'tan destek isteyecek. Samsunspor Başkanı Emin Kar, transferde ince eleyip sık dokuyacaklarını belirterek, "Kulübümüzün ekenomik yapısı ortada. Bir süredir kaynak arayışımız devam ediyor" dedi.

ben demiştim ince eleyip sık dokuyolar.sezon öncesi de sık dokudunuz kulübün parasını abs,serkan,adnan ve tahalara verdniz.bakalım şimdi hangi ıskartaları alacaksınız bu dokuma sonrasında.

jurista

Kulübün parasız olduğu ,sıkıntılarının ayyuka çıktığı gerçeğini hepimiz biliyoruz.Yeni bir tartışma konusu açmak için değil  ,ya da yönetimin engin savunucularına hedef olmak pahasına soruyorum ; transfer edilip de hiçbir katkısı olmayan oyuncuları bu kulübün beş kuruşa muhtaç olduğu bir dönemde aldıranların vicdanları rahat mı ? kimler refere ettiyse bu oyuncuların paralarını onlar versinler ...

Şimdi bakın para yok diye transfer yapamıyoruz.

Kazım Yılmaz döneminde trilyonlar verilen oyuncular ve onları getirenler için de diyorum aynı şeyi.Yani benim kimseyle işim olmaz.Aynı şeyleri tekrar tekrar söylememdeki amaç beni tanımayanların muhalefetimin altında bir şey aramamalrıdır. Hayatımda siyaset yapmadım,yönetime girmedim ,kimsenin adamı olmadım !

Pal lazarı,Uğuru ,Domingezi getirip kulübü trilyonlarca lira zarara uğratanlara da lanet okuyorum ...Bu kulübe sırtını dönen Yusuf ziya yılmaza da lanet okuyorum .Bu kentin seçilmişlerine de atanmışlarına da lanet okuyorum.Samsunspor sırtından maddi ve manevi çıkar sağlayan herkese lanet okuyorum ....

SametYılmaz55

05 January 2014, 19:41:55 #238 Son düzenlenme: 05 January 2014, 22:55:44 SametYýlmaz55
İnce eleyip sık dokumayın..ince eleyip sık dokumadan sonra alınan boş beleş adamları yollayın.Adnan,Taha,Serkan,Haluk gibi boştan yere para alan adamları gönderin.para yok diye dert yanacağına yolla boş yere para alanları sayın başkan.madem paramız yok bir faydası olmayan şu adamlara para verip hepten batmayalım.her fırsatta teşekkür ettiğin sevgili bakanda gitti sırtını yaslayacağın taraftarın var sadece artık.taraftarın sesine kulak verirsen Samsunspor'umuz kazanır.aksi takdirde hepimiz batarız bu gemide...

samuray

ya ne ince eleyip sık dokuması artık bulaflardan gına geldi bırakın boş lafları icraat yapın biraz sanki ptt ligte sadece samunspor ekonomik sıkıntı yaşıyor ince eleyip sık dokuyup aldığınız adamlardan ne hayır gördük başkan inandırıcılığını yitiriyyorsun samsunspor için yaptıklarını ben dahil hiç kimse inkar edemez teşekkür ederiz ama alınan oyunculardan yeterli verimi alamadığınıza göre ortada bi yanlış var demektir adnanlara tahalara şunlara bunlara para vereceğinizie gerçekten isabetli nokta transfğer yapılabilir diye düşünüyorum  :kafa: