2013-2014 Sezonu Ara Transfer Haber ve Dedikoduları

Başlatan samuray, 18 November 2013, 20:53:27

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Miydeki nduka gibi bi siyahi bulamadik adam dokturuyor

fanatik samsunsporlu

samsunsporlu1994

Mevcut kadroda gönderilmesi gereken oyuncular var. Taha,Şaban,Arif,Serkan,Haluk. Bu oyuncuların takımdan gönderilmesi gerekiyor. Samsunsporda maddi sıkıntı oldugu bir gerçek. Transfer yapılacak mı o da belli degil. Ancak sol bek,stoper,orta saha ve forvet olmak üzere 4 nokta transfer gerekiyor.

furkan5534

ChucKeR

18 maçın 17sini izledim, bana göre takımın skoru tutamamasının sebebi orta sahadaki derin boşluk. rekabet ettiğimiz urfa,manisa,ankara,mersin gibi takımlarda bu bölge bizden fersah fersah üstün. (hatta balıkesir)
allahtan erdem geçen seneki erdem değil de hala iddamızı koruyabiliyoruz.
bu bölgeye transfer 1. öncelik olmalı, hatta mümkünse 2. bi ortasahaya bile ihtiyacımız var ama bulmak zor tabi.

sol bekimiz çok çok vasat fakat o bölgede oyuncu bulmak çok zor, burak solakel'den medet umabilirmiyiz 2. yarı bilemiyorum.

bu bölgeler tamir edilirse yediğimiz gol sayısı düşecek ve kırılgan yapıdan kurtulacağız. sağlam orta saha ile arifin de performansı yükselecektir.

hep söylüyom, bizim klübe bu lig çok küçük kalıyo yemezsek her türlü atarız :D

samsunmania

Tavşanlıdan Cafercan güzel olur be. Adamın ayağı düzgün. Hem golcü hem topu atağa taşıyabilen, frikikleri iyi bir futbolcu. Maliyeti de düşük.

yirmiuc

Ne yazarsak yazalim ne soylersek soyleyelim degisen pek birsey olmayacak.
'Takim kaptani ve abisi ' Adnan gitmeyecek , Saban oynamaya devam edecek , Burak solalel hic oynamadan para kazanmaya devam edecek , Serkan kurtarici olarak oyuna girecek vs. vs.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

maviay55

@Musti'nin paylaştığı tabloda son 3 sıradaki çocuklar bizim çocuklarımız neden 1 kez bile forma şansı verilmiyor,neden 1 dk olsun sahaya sürülmüyor-Neden?

> Ednan 12,Serkan Çalık 13,Taha 9 kez forma şansı bulduğu takımda bizim çocuklarımıza 1 dk olsun şans verilmemesini oturup düşünmemiz gerekiyor.

Takımda o şöyle bu böyle şu mevkiye ihtiyacımız varı konuşmak gelmiyor içimden şu tablodan sonra..

mehmet yılmaz

Tavşanlı linyitin kaptanı mehmet besler de çok beğendiğim oyunculardan birisi. Ortasahamizda iş yapar.

cezayir55

cezayir55

Alıntı yapılan: barnebau55 - 30 December 2013, 13:29:01
Ekigho'nun menajeri Nuri Asan Tesisleri'nde ilk ayrılık
çok sevindirici umarıda kiraya versek keşke

kuzey55

İsabetli olur gitmesi tabi yerine zenke gelmeyecekse.Ayrıca Umar ikinci devre bize lazım

celebi

cezayir55

celebi

Alıntı yapılan: barnebau55 - 30 December 2013, 13:41:49
Hocam umarın karnı ekıgho ilemi kesıldı daha 17 yaşında hayatına çok zenci girer çıkar. :)

valla bilemiyorum ancak bu sene nasıl adnan efendisi geldi diye musa aydında bir hareketlenme varsa umar için ekighoda o izlenimlerim ve duyumlarım.