2013-2014 Sezonu Ara Transfer Haber ve Dedikoduları

Başlatan samuray, 18 November 2013, 20:53:27

« önceki - sonraki »

Musti

Sanırım kiralama yoluyla ancak 2-3 transfer yapabileceğiz. Bunlardan biri de büyük ihtimalle Abdülkadir olur.

amisos5506

türki cumhuriyetlerden sol beke ve stopere birer adam alsak.

jean

Shane_Falco

cezayir55

Rizede eren,cenk Ahmet,Kalu uche, depetris,cumali gibi bu lig icin iyi oyuncular var

furkan5534

Ahmet burak solakelin bi mac oynadigini hatirlamuyorum onuda gondersek aslinda

Cagdas Ünver

Stoper, Sol Bek, Ön Libero, Oyun Kurucu, Forvet kessinlikle gerekli.
Ekigho, Adnan, Serkan Ç., Arif, Taha, Ahmet Burak, Haluk bu oyuncular derhal yollanmalı.

kuzey55

Alıntı yapılan: Cagdas Ünver - 28 December 2013, 16:49:17
Stoper, Sol Bek, Ön Libero, Oyun Kurucu, Forvet kessinlikle gerekli.
Ekigho, Adnan, Serkan Ç., Arif, Taha, Ahmet Burak, Haluk bu oyuncular derhal yollanmalı.

Yönetimden hiçbir beklentim yok bu konuda...

red_white

ult55ras

yönetim taraftar ile yollarını ayırdı diye bi haber bekliyorum :)

mehmet yılmaz

Kadro şişkinliği yapan ve haybeye para alan bazı futbolcularla yollar ayrılmalı.
Ayrıca eğer mali sorunu çözüp de transfer yapabileceksek ilk isim kesinlikle Abdülkadir Özgen olmalı.
Gol atar, oyun kurar, forvet arkası oynar, frikik atar, kafa vurur, üstelik adam gibi adam.
Denenip tutmuş bir şeyi tekrar tecrübe etmeye, macera aramaya gerek yok.
Bir de Anıl Taşdemir gibi oyun kurucu diyeceğim ama Kalpar'ın oyun felsefesinde o tarz adamlara yer yok maalesef :(

özkan

al,çok bilen transfer kurulumuz alın dilaveri izleyin.adam yarım yarım yardırıyo hemde 10 kişi kaldılar karşıyaka karşısında.

cakir55

Sol bek, orta saha ve forvet arkasına kesinlikle takviye şart.
Abdülkadir geliyorsa o da alınmalı.

* tapatalk

emre

Alıntı yapılan: mehmet yılmaz - 28 December 2013, 19:42:39
Kadro şişkinliği yapan ve haybeye para alan bazı futbolcularla yollar ayrılmalı.
Ayrıca eğer mali sorunu çözüp de transfer yapabileceksek ilk isim kesinlikle Abdülkadir Özgen olmalı.
Gol atar, oyun kurar, forvet arkası oynar, frikik atar, kafa vurur, üstelik adam gibi adam.
Denenip tutmuş bir şeyi tekrar tecrübe etmeye, macera aramaya gerek yok.
Bir de Anıl Taşdemir gibi oyun kurucu diyeceğim ama Kalpar'ın oyun felsefesinde o tarz adamlara yer yok maalesef :(

Kalın yazılan yeri çok önemsiyorum ben. Ayrıca Kalpar mantığıyla savunmayı sağlamlaştırmamız lazım. Savunma güven vermiyor.

yirmiuc

En onemli eksigimiz kulup baskanliginda.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2